Dexter

• 25 591
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Злата, благодаря Peace

# 646
Ама чакайте малко сега (аз се овъртолих след тия хранителни продукти)-сериозно ли е 12 епизода този сезон? Няма да се разберм така-къде да се разпиша, че не съм съгласна??? Белким от рано да знаят, хич да не запразняват, а да се стягат в кръста и да нашляпат още 10-20 серии, до май месец каква им е работата??? Абе може ли такова безобразие, бе драги зрители?!?!

# 647
  • Ænima/Albuquerque
Може,може...
Искам още Декстър!
О-ще,о-ще!

Ама нямааа... Tired

# 648
Всички сезони са по 12 епизода, уви  Tired

# 649
Аз също бях под грешното, но много силно впечатление, че предишните сезони са били по 22 епизода и тоя е сакат. Сарказъма ме успокои, че съм откачила.

Хм, относно беличкото: Подобен ход няма ли да създаде морални дилеми?  Rolling Eyes

# 650
  • Ænima/Albuquerque
Аз също бях под грешното, но много силно впечатление, че предишните сезони са били по 22 епизода и тоя е сакат. Сарказъма ме успокои, че съм откачила.

Хм, относно беличкото: Подобен ход няма ли да създаде морални дилеми?  Rolling Eyes

Първото си е самата истина. Mr. Green

За Декстър ли да е морална дилема?
По принцип не,ама ще е в разрез с Кодекса на Хари. hahaha

# 651
Е, колко да е в разрез с Кодекса, нали "never get caught" е точка номер едно  Mr. Green

# 652
Е, да, ама нали не трепе хора, които реално не са причинили терминално зло? Сиреч тоя още никого не е убил, само заплашва да го разкрие... Нали в първи сезон май някакъв го беше нарочил, та си спомням, че водеше Декстърчо силна вътрешна борба дали да му види сметката.

# 653
  • Ænima/Albuquerque
Доукс,да.
Лайла свърши тая работа вместо него.

Иначе си спомням,като уби невинен по грешка,колко зле го понесе... ooooh!

# 654
Знам, Пуци, Декстърчо е сериен убиец с висок морал  Mr. Green Аз си говоря така, защото искам гнусния детектив мъртъв  Twisted Evil

# 655
Като го гледам дедектива как го кара през просото може и убииство да е извършвал и на наш Декстърчо да не му тежи на съвестта. Пък то и не е нужно да го убива, може да го изкара луд някак и да го вкара в лудница или в затвора.
Ще намери решение не се съмнявам.

И аз много ги харесвам като двойка Декс и Лумен, въпреки че по принцип тази актриса я недолюбвам.

# 656
  • Ænima/Albuquerque
Определено си пролича,че тази серия е предпоследна.
Всичко оставиха за накрая и вместо да поотпуснат примката,още повече я увиха около врата ни. Crossing Arms
Надушвам,че пак ще си имаме проблеми с Куин. smile3555

Декс обаче е влюбен! Heart Eyes

# 657
Оф, аз едва ли днес ще сколасам с гледането  Close. Я кажи само в бяло какво стана с този досадник детектива  Praynig.

# 658
  • Ænima/Albuquerque
Злате,замина си детектива по направление,обаче ще има ядове.

# 659
Сарк, благодаря!  Hug Утре ще го видя какви ги е натворил Декси.

Общи условия

Активация на акаунт