Dexter

• 25 558
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Тцтцтцтцтц, сега да гризем нокти до другия понеделник, въпреки че сме сигурни, че всичко ще свърши добре. Само да не бастиса Куин, че ще му се сърдя. Crossing Arms

Прекрасен детайл: капката кръв, която капна на Куиновата буйка, обичам подобни детайлчета.

# 661
ББ: Капката кръв върху обувката на Куин дали няма да изкара него виновен за убийството на детектива, ммм?

# 662
  • Ænima/Albuquerque
Еее Слънчооо,що така с лошо? ooooh!
Тъкмо започна да ми става симпатичен и ти го "уби". Crossing Arms

# 663
Нищо не съм казала, само предполагам  Naughty

# 664
аз имам едно предположение, че Декстър ще бъде заловен в следващата серия. Осъзнавам, че шанса да се развие така сериала е супер минимален, но все пак:

1. Показването на капката кръв върху обуквката на Куин за мен не беше случайна
2. Сезонът е много слаб и само една супер изненада в края може да го спаси, така както стана в предния сезон
3. През целия сезон Декстър нарушава кодекса (да не ви споменавам колко много пъти). Баща му неслучайно спря да му се появява. Сега е моментът баща му отново да се появи, но тогава вече ще е твърде късно .. и ще му чете конско

Представяте ли си? Но почти със сигурност Декстър отново ще се измъкне и сезонът ще е най-тъпия от всички  Crossing Arms

# 665
  • Ænima/Albuquerque
На мен сезона ми е много интересен.
Е,не може да се мери с 1-ви и 4-ти,но е къде-къде по-добре от 2-ри и най-вече от 3-ти.
Не искам да го хващат. ooooh!
Това е абсолютно аут оф дъ куесчън! Tired

# 666
  • Ænima/Albuquerque
Ще има 6-ти сезон,официално е. http://www.deadline.com/2010/12/showtime-renews-dexter-for-season-6/

# 667
Суперррррр Party Party Party
Мисля него обаче да не го гледам серия за серия, много изнервящо е, а и като са накуп сериите някак по-добро впечатление създават:thinking:

# 668
  • Ænima/Albuquerque
Де да имах и аз такова търпение... Tired

# 669
Абе аз сега така говоря, но ще видим като ме заръфа любопитството как ще се справя.

Ама страшен поглед извади Декс накрая, тъкмо го съжалявах че се терзае и като му видях очите, почти съжалих чеис Sunglasses

# 670
  • Ænima/Albuquerque
Почти?!?  Shocked
Аз истински го съжалявам,не искам да съм на негово място. Mr. Green
Не и когато Декстър е толкова влюбен!  Tired

Много,много ще го боли Чейс,особено предвид,че Декс няма да позволи случката с Рита да се повтори. Confused

# 671
Ох, аз още не съм гледала серията, обаче не се стърпях да ви чета белите букви Simple Smile

За мен, този сезон е силен. Може би дори е силен колкото 4ти сезон, с уточнението, че двата сезона са различни откъм динамика на действието. В 4ти сезон психологическите борби с Тринити, надхитряването между него и Декстър беше водещо, докато тук има много напрежение, много екшън и всяка серия си е като мини-филм. С интриги, завръзки и развръзки.
Иначе и на мен ми прави впечатление, че Декстър нарушава Кодекса доста сериозно, но всъщност това не е недомислица на сценаристите. Показва едно развитие на героя, показва го в по-човешка светлина - с качества и недостатъци. Та нали самият Хари (в серията с Астър) му каза, че се е объркал за него. Че преди си е мислел, че Декстър е само едно чудовище, неспособно на други чувства.  И че, ако преди е знаел, че има и нещо друго, то нещата сигурно са щели да бъдат доста по-различни. И накрая му каза, че се гордее с него.
Все пак, замислете се - ако Декстър беше останал през всичките сезони роботизиран убиец, спазващ стриктно Кодекса, то... щеше да ни стане скучно. За мен развитието на героя е много логично - показва, че в този свят няма нищо абсолютно. Че добрите хора правят понякога лоши неща и обратното. Че съвестните понякога лъжат, че лъжците и гаднярите понякога показват съвест (например за мен Куин е / беше абсолютен гадняр, но заради Дебра се попромени) и т.н. Точно както е и в реалния живот.

# 672
Аз имам нужда от едно уточнение-сега другия понеделник като пуснат 12тата серия...и после??? Чак септември 2011???? Не, не и не!!! Безобразие!!!

# 673
  • Ænima/Albuquerque
Аха,Емма,правилно си разбрала.
Но пък го погледни от хубавата страна-все пак ще има 6-ти сезон,а няма да останеш само с епизода в понеделник. Mr. Green

Копнеж,отново супер разсъждения.
Не мога да не се съглася. Hug

# 674
Чудесна новина!  newsm44
За да я отпазнувам отивам най-сетне да гледам последния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт