Dexter

• 25 536
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • UK
И Декстър ли има навика да свършва по средата на най интересното? В любимия ми Старгейт е така, сезона свършва винаги по средата на битка или някой е отвлечен или някой умре и ако го гледаш с излизането (а не като мен, пост фактум) си АДСКИ прецакан. Simple Smile

# 91
  • София
Не, оставят си отворени вратички, но историята си завършва.

# 92
И аз много я харесвам Джули Бенц. Още от Бъфи и Ейнджъл.

# 93
Наистина Джули Бенц е много по-привлекателна като брюнетка! Като я гледам в "Декстър" ми е една такава безлична, безцветна... (Аз същото си мисля и като гледам Мария Игнатова с тъмни перуки в Пълна лудница - много по-секси ми е като Мари Ханъм  Mr. Green )

# 94
  • Ænima/Albuquerque
много по-секси ми е като Мари Ханъм  Mr. Green )
Ох,сама се смея!
Много харесвам Мария Игнатова и мисля,че и леген да и сложат на главата пак ще е красива!
А Джули Бенц,като я видях с тъмна коса,направо ми изпадаха очите.
Винаги съм смятала,че е красива де,поне в последния сезон,много повече се гласеше,обличаше се по-секси,а в началото я бяха направили като неподдъжана и изтерзана домакиня,каквата всъщност беше.

# 95
Много харесвам Мария Игнатова и мисля,че и леген да и сложат на главата пак ще е красива!

Така си е, тя е всякак е хубава... Но Мари Ханъм предизвиква ефектът Уау  Mr. Green

# 96
  Аууууууууууу - смокини  и черници, днес изгледах последната серия и .....ми идва да убивам на ред  #2gunfire. Абе може ли такова безобразие бе драги зрители???? Нямам думи и както се бях ядосала и след това една аптекарка ме ядоса още повече и ми идеше да се пресегна през тезгяха и да я удуша.
  От вас разбирам че ще има още сезони-така ли е наистина???? Въпреки че без Рита.....няма ли начин да я "върнат", Декстър да е сънувал или ....и аз не знам. Въпреки че той малко ме ядоса последните серии, ама какво да го правя......Ох, аз едва преживях края на Бягство от затвора, сега и това.......какво стана с филмите/сериалите завършващи с хепи енд питам аз?

# 97
  • Ænima/Albuquerque
  Аууууууууууу - смокини  и черници, днес изгледах последната серия и .....ми идва да убивам на ред  #2gunfire. Абе може ли такова безобразие бе драги зрители???? Нямам думи и както се бях ядосала и след това една аптекарка ме ядоса още повече и ми идеше да се пресегна през тезгяха и да я удуша.
  От вас разбирам че ще има още сезони-така ли е наистина???? Въпреки че без Рита.....няма ли начин да я "върнат", Декстър да е сънувал или ....и аз не знам. Въпреки че той малко ме ядоса последните серии, ама какво да го правя......Ох, аз едва преживях края на Бягство от затвора, сега и това.......какво стана с филмите/сериалите завършващи с хепи енд питам аз?

Ще ти мине  newsm62 newsm62 newsm62
Всички минахме оттам  Mr. Green
Аз мисля,че без Рита е по-добре,беше станала крайно досадна!
Пък и едва ли щяха да те зарибят да чакаш с нетърпение новият сезон,ако си беше заминал при нея  Mr. Green така си мисля поне.

Да,ще има нов сезон със сигурност.
Гледах интервю с един от продуцентите,а и когато си получи Глобуса,Майкъл каза,че се събират с продуцентите към средата на март,за да започнат да мислят какво ще се случва.
То добре,че момчето прескочи трапа и ще можем да си го гледаме (дай Боже,още сезони) ,че като видях как изглеждаше на наградите...миличкият ми Декси  Sad

# 98
Сериалчето обра Глобусите!
Майкъл гледахте ли го беше със шапка,дано пребори болестта!

Емма-ще има нов сезон наистина,вече нищо не може да ме изненада в сериалите...

# 99
  • Ænima/Albuquerque
Да,и аз за това говоря,където си взе Глобуса,беше с една черна шапка...  Sad
Слава Богу рака му е в ремисия,самият той го каза!
Да е жив и здрав,това е най-важното,страхотен млад мъж е!

А иначе взеха два Глобуса,един на Майкъл за главна мъжка роля и един за Джон Литгоу-естествено за поддържаща,нямаше как да го пропуснат,беше невероятен!!!

Ето клиповете Майкъл и Джон
Линк към но … 80;те

# 100
Уф, тия репортери са ужасни! Защо го питат човека за шапката, не е ли ясно на всички защо я носи? Много грубо и нетактично ми се струва!

# 101
Не взеха ли още 1 награда?За сериял???
Аз ги изгледах целите награди,но се не сис помням точно...мисля,че имаше още 1 награда.
Sarcasm -оисали сме едновременно Mr. Green

# 102
  • Ænima/Albuquerque
Уф, тия репортери са ужасни! Защо го питат човека за шапката, не е ли ясно на всички защо я носи? Много грубо и нетактично ми се струва!

И на мен ми направиха много кофти впечатление,бива бива липса на такт,ама това племе журналистическо нямат никакъв срам! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Не взеха ли още 1 награда?За сериял???
Ками,за сериал взе някакъв си "Mad man"  newsm78 Ето линк,да си четете  Mr. Green Цък.

# 103
"Mad men" е всъщност "Момчетата от Медисън авеню", даваха го по Фокс лайф. Гледах може би една-две серии, умори ме от скука  Mr. Green Може би не съм гледала достатъчно, но ако сериала не ме грабне отначало - малко е вероятно да му дам шанс  Simple Smile

# 104
  • Ænima/Albuquerque
Аааа вЕрно бе!
Много смотан сериал!
Ама простия американец гледа и се кефи!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт