Декемврийска среща на РУСЕнски АПРИЛски коремчета 2009

• 11 075
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и от мен!

Яника,мерси за кафенцето  love001,точно от това имам нужда в момента!Много си позитивна тази сутрин,е не само тази де Hug.Приятно изкарване ти желая с племенниците и сестричката ти,нека ти се радват и поглезят подобаващо Heart Eyes!А за срещите ни Ани4ка го е казала много добре-ще наваксаме с тях април-май .

11ч на Пикадили в събота е добре.
Супер  newsm10

Аничка,и ти там със сигурност Grinning,разсмя ме с това гинко билоба Laughing

Ще пиша в априлската тема за срещата и ще пусна линкче към тази,да може Вили и Gaja да се включат Simple Smile.

# 91
Здравейте,

Записвам се и аз за събота

# 92
Здравейте русенски априлски мами:)
Досега не съм писала във форума и много се зарадвах като открих русенската тема.Вчера се чувствах мнохо депресирана, че не познавам бременни, с които да споделям вълненията си, но виждам, че тук има доста:)
Жалко, че съм изтървала срещата на 24.01, но ще се радвам да се запозная с вас;)

# 93
Здравей stelavi!!! Добре дошла при нас  bouquet Hug
Ставаме все повече Heart Eyes Party
Заповядай тази събота на среща  Peace
Е аз ще съм с вас само духом,но после ще ми разкажете.Както казвате вие-живот и здраве на пролет ще се разхождаме с  1stroller
stelavi, винаги можеш да споделяш с нас ,за това сме тук Hug
И да направите снимки момичета photo

# 94
Здрасти Стели,

Добре дошла в нашата темичка ще се видим в събота нали  Wink

Яни, много си бърза как ме изпревари ......... Whistling Ще се снимаме непременно.

# 95
Благодаря ви момичета, ще се опитам да дойда в събота на Пикадили:)

# 96
  • София
Здравейте момичета,

Тъкмо се зарадвах, че сте се разбрали точно тази седмица да се виждате и сега гледам, че няма да успея да се присъединя Sad Ние нали планираме голямо пазаруване в Икеа за стаята на бебка и смятаме да го направим още в събота като ще пътуваме за Букурещ рано сутринта та да се върнем следобяда. Мисля, че няма никакъв шанс да си дойдем за 11.

Пожелавам ви да си изкарате много приятно, всички да се чувствате добре, за да се включите и на следващото ни идване ( а ние пътуваме до Русе всеки месец) ще се включа и аз.

# 97
яника мерси за кафето  bouquetсупер че ще си идва сестра ти,представям си колко добре ще ти дойде това разнообразие и положителните емоции:party:
stelavi добре дошла!!!!!!много се радвам,че се присъединяваш към нас и дано да успееш да дойдеш в събота Grinning а когато имаш нужда от нещо-насреща сме Hug
Gaja обаждай се като ще се насочваш насам Hug

# 98
Добре дошла на stelavi и от мен. радвам се, че броят ни се увеличава. Ще се видим в събота. Hug

Gaja и непременно да разкажеш за впечатленията си от Икея.  blahblah

# 99
Здравейте мами;)
Днес ще има семинар в залата срещу телевизионния център в Русе от 11.00 часа.
Ще бъде "Посрещане на бебето у дома".
Аз мисля да отида, ако има някой желаещ може да се видим там

# 100
stelavi ,мерси за поканата Hug.За съжаление нямам на кого да оставя малчо и ми е невъзможно Rolling Eyes.
Сподели после дали е било интересно Party

Момичета,за утре остава ли си уговорката?

Аничка събота(31 януари)утре Mr. Green,Пикадили,11h

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 10:25 от *dessi*

# 101
Здравейте мами;)
Днес ще има семинар в залата срещу телевизионния център в Русе от 11.00 часа.
Ще бъде "Посрещане на бебето у дома".
Аз мисля да отида, ако има някой желаещ може да се видим там

За съжаление чак сега прочетох за семинара и няма да успея да се наглася ....... Стели после да докладваш  Wink

# 102
 утре 11 часа...утре 11 часа...утре 11 часа...утре 11 часа............... smile3537

# 103
Аз се оказа че нямам свободна баба(и майка ми,и свеки са на работа Confused),етърва ми е болна Tired,а милото е на работа Whistling и....нямам гледач за Сашко.Ще бъда с него,дано времето утре да не е толкова противно като днес че ще ми е малко трудно с придвижването,и не особено приятно...с малкия в тоя мокреж.Там сме де,да не забравите да дойдете Sign Exclamation

# 104
Деси, щом ще бъдеш с малкия и ние ще се присъединим двамата към вас, за да не скучае Сашко.

утре 11 часа...утре 11 часа...утре 11 часа...утре 11 часа............... smile3537

smile3532

Общи условия

Активация на акаунт