Отчет на набор 2003 - 39!

• 18 035
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИЯН И МАТЕЙ.МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЯМ.
ДА НОСЯТ САМО РАДОСТ НА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ. newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 91
  • в края на града
Честит празник на Марти и Матей, много радост и усмивки им пожелавам, много подаръци и веселба!

# 92
  • Варна
 Честито на всички празнуващи малки и големи,много здраве желая на Илиян,Матей,Мартин,Мирела-дано не пропускай някого,весели и безгрижни игри.

# 93
Ох че изкушителни почерпки има...
Преди малко получих поръчките за Коледа, много са хубави, останах приятно изненадана от коректността на фирмата. Арда ще умре от кеф като си види подаръците. Една писта и сервизен център... Wink

# 94
Еее, супер. Толкова много рожденици днес. Много се изкефих.  smile3501

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ, ДА ИМАТ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО И МНОГО ПРИЯТЕЛИ!
 newsm59                party023                    bigdance2

Хайде, днес започва седмицата на тържествата. Да я изкараме само с приятни емоции!!!

# 95
 bdbaloni  Tada Честит Празник на дечицата, които днес празнуват своя рожден ден! Много здраве, усмивки и прекрасно детство им желаем с Крис!   Tada  bdbaloni 

# 96
Дано всички дечица да са здрави да присъстват на тържествата.  Praynig
На нас, джуджетата,Дядо Коледа е оставил писъмце в градината да напълним шейната до утре вечерта.  hahaha

# 97
Дано всички дечица да са здрави да присъстват на тържествата.  Praynig
Дано! Peace
Нашето тържество вече мина.Преди малко забрах Дани,беше невероятно щастлив. Party Получи си йониката и даже ми изнесе един малък концерт.(ама май аз повече си играх от него) Joy

# 98
Mam4e, приятни концерти с йониката.  Hug

# 99
  на всички рожденици днес! Да растат здрави, щастливи и безгрижни!

# 100
  • тъгата в мен
Мамче,нали подаръкът трябваше да е автобот??Каква е тази йоника,дето са му донесли джудженцата Joy
Честито на всички празнуващи!Желаем чудесни емоции и голеееееееееми подаръци!  bigdance2 Tada  party023  bigdance2 Tada  party023

# 101
Здравейте отново и от мен. Браво на децата. Дано всички бъдат доволни от подаръците си. Благодаря на всички за посрещането  Simple Smile   bouquet
Аз утре ще ходя да търся някаква плюшена играчка, да е без дрехи, с изпънати крака, мека и само с две стъклени очи.  Joy  hahaha По сложно от тази поръчка за играчка не знам дали има. Пътувахме добре. Вече вчера започна да дивее много в автобуса/ Хубавото беше, че се прибрахме с два часа по рано и в 11 часа вече бяхме в нас. От Пловдив до Стара Загора валя много.
Весели празници и тържества на всички.

# 102
Мамче,нали подаръкът трябваше да е автобот??Каква е тази йоника,дето са му донесли джудженцата Joy
То и аз трябваше да получа един друг подарък,ама НЪЦ! Mr. Green
А пък и кво да ги правим толкоз Трансформъри,та било то и Автобот?! ooooh!

Mam4e, приятни концерти с йониката.  Hug
Благодаря chibi! Hug

# 103
Вики_хриса, много сложна е твоята джуджешка задача.  Joy
На един колега детето миналата година беше поръчало голяма зелена машина с копчета.  hahaha

# 104
ЧРД на всички празнуващи днес ! Да са много здрави и палави!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт