Отчет на набор 2003 - 39!

• 18 035
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.Варна
Ето ни и нас с голямо закъснение както винаги.Малкият набор Дени е с варицела от петък и от тогава не сме сваляли тая температура.  #Cussing outВече полудявам.пъпка до пъпка ви казвам.По цял ден и нощ се чешем и мрънкаме че боли.Е как няма да го боли милият като то вече не му се вижда личицето. #Crazy Във Варна в момента има бум на варицела и скарлатина.Естествено пак по празниците ,че как иначееее. #2gunfire #2gunfireЗнам че много рядко се включвам в темата ама с тая работа мойтааааааааааа.Само по време на болнични за съжаление имам време да прочета туй онуй при вас.

# 136
Плами, Hugзнам какво е детето ти да е болно баш по празниците!Миналата година Дани изкара варицелата точно навръх Коледа. ooooh! Бързо оздравяване на Дени! Praynig Praynig
Мажеш ли го с нещо да облекчава сърбежа?Аз мазах с микстура Алба,но може и с Фенистила,ако положението е нетърпимо. Peace

# 137
Във Варна в момента има бум на варицела и скарлатина.Естествено пак по празниците ,че как иначееее.
Олелеееее, не думай! Горкия Дени Cry, бързо възстановяване му желая! А на мама много сили!  Hug
Тези болести и ние не сме ги карали..... ooooh!
Клото, бързо оздравяване и на теб. Hug Дано се разминеш без антибиотици  Praynig......но ако се наложи....... вземай не се чуди. Има такива съвместими с кърменето.
И моя син днес ще има среща с дядо Коледа в градината. Подаръка е занесен, всичко е под контрол. Желанието му беше робот-картечница. Взех му от Хиполенд един робот дето стреля, ходи, танцува.....Дано му хареса!
Тролея със спирки, верно си е трудна задача. Ама откъде ги измислят........ще падна от смях  Joy Joy Joy

# 138
  • гр.Варна
Благодаря ви момичета.Мам4е ,вече не го мажа с нищо защото май по зле става.В момента в който го намажа е добре ,а после почва едно викане и чесане ..ужас.
Колкото до болестите по Коледа ,аз не помня от както е родена дъщеря ми /1998год./ да съм празнувала без лекарства около себе си.Но знам че и това ще мине.Ама вече нямам нерви..-"Чеши ме,дай ми водичката,ама не в тая чаша а в другата,защо не мога да ям шоколад "и дрън дрън дрън цял ден.Абе хем го съжалявам малкото човече хем ми иде да му кресна.Вече на главата ми се качи.
Подаръка за детската градина така си остана вкъщи защото тържеството им е утре ,а няма изгледи да присъства на него.

# 139
Момичета, купих си Тантум Верде, дано да ме облекчи малко, иначе настина ще трябва да отида на лекар.
 плами76, много гадно бе, да се разболее точно сега детенцето. Представям си какво му е, пък и на вас. Бързо оздравяване!  Praynig
Между другото, Кристиян не е карал шарка до сега. Всички на неговата възраст са изкарали поне една, а той не.  Thinking

# 140

Между другото, Кристиян не е карал шарка до сега. Всички на неговата възраст са изкарали поне една, а той не.  Thinking
И моята не е карала не се притеснявай. Дано ти помогне Тантум Верде .А има едни прополки за смучене не вярвам да са вредни .

# 141
 Клото, преди време направих гнойна ангина и хомеопатията доста облекчи болките ми. Беше ми за пръв път, а казват, че боляло.

Днес Момчил направи изцепка в детската, и то само защото не му позволих да си занесе книжка. Как ги свикнаха в тая градина всеки ден да мъкнат по нещо, къщата изнесе... Преди мъкнеше всеки ден различни играчки, говорих с госпожите - забраниха. Сега можело книжки. Единият ден еди си кой му рисувал в книжката без да иска, на следващият - някой друг я измачкал. Как ще се научи да цени и да си пази нещата. Сутринта след като го оставям и чакам да се съблече и да влезе в групата, идва моя позната с детето си (който мъкне поредната книга, която не се чете, щото няма време) и моят се ицепва:"Виж, Б. си носи книжка, пък ти..."(т.е. лоша съм), а моята позната: "Е, че защо не даваш на детето да носи, какво лошо има" и още няколко в този ред на мисли. Дребният само това и чакаше и като започна ени чалъми, едни фасони, никога не го бях виждала такъв - все едно на уроци по актьорско майстортво е ходил. И като заприиждат едни ми ти родители с децата си, и като го гледат... (както аз щях да го гледам, ако не беше моето). Потънах от срам - не ми се беше случвало никога. Как да обяснявам на всички, че иначе в нас е много добър, кротък и изпълнителен. Убедих се, че средата е от голямо значение. Замислих се, че не бива да бъркам с училището както сбърках с градината - повечето се оказаха деца на родители с претенции.
Ивинете, че стана толкова дълго, но цял ден размишлявам защо в нас е един, а в градината друг и какво да направя и там да е такъв като в нас, а не да се червя.

# 142
Eййййй,аз пак съм пропуснала новата тема.:0
Виждам,че ви мъчи варицела,ужас.Има много болни деца около нас,моят син още не я е карал,както и аз.

# 143
  • Русе
Варицела  преди празник- много гадно Tired.
Тази вечер кандидат снахата идва на гости с бъдещите сватове и познайте- "свата" с варицела. Мъж на 30и...  Laughing Много смешен беше.  Laughing Гаранция кой кога ще я хване няма. Снахата заразила баща си и чичо си  Laughing Съдба   33uu
Плами, дано бързо да изчезнат пъпките и да спре сърбежа. Hug за наборчето.

Да си поФаля гарджето- днес му падна първото зъбче. Направо съм болна  Sad. Развали му се усмивката, фъфли и най-вече изглежда порастнал Cry. Искам си бебчето........... Cry
Сложихме зъбчето под възглазницата, уж феята да донесе паричка. И докато аз опаковам подаръка му за ДГ (хвана ме, дано не се е усетил), господина пристига разплакан че не си давал зъбчето на феята. Ха сега де! И не го даде. Прибрах го в албума му. Лапешка работа.
Бъч, ей затова ми е мн. хубаво сутрин като го нося. Нема никой друг и спокойно мога да го плесна по дупето. Никои не ме гледа страно. Пък и да ме гледа.... Crossing Arms
А, забравих да се оплача. Вчера някои  "откраднал "сурвакницата на Алекс от градината. Казах тази сутрин на госпожата и тя  Shocked" Ама как било възможно?!"
Разследвала по-късно случката и се оказало че незнам коя си госпожа, минала през групата, знаейки че има и взела първата която видяла. Та я върнала.  Naughty Добре че Алекс не го взе навътре и не ревна.

# 144
Здравейте и днес, момичета,
Плами, как са пъпките? Дано не го сърбят много и да погарят по-бързо! Моят синковец още не е карал варицела, два пъти имаха карантина в групата и беше контактен, ама не я хвана Thinking. Обаче скарлатина кара, откъде я намери незнам, никой от групата не беше болен.
Клото, как са днес сливиците?
Вчера мина нашият Коледен базар в градината. Малчо си избрал водни боички във формата на кола. Цяла вечер рисува с тях Crazy, почти ги изтри от палитрата.
Ели, честито паднало зъбче! Сега ще чакате новото.
Бъчи, хич не обичам се носи нещо в градината. В предната уж не разрешаваха, само книги и дискове. Носихме само веднъж, по изрична молба на синковеца - диск с Пинокио. Явно децата не са оценили холивудските напъни по темата, защото повече нямаше мерак да го носи. С играчка е ходил само веднъж, счупиха я и сам се убеди, че там неговите играчки нямат работа. Моят син много си пази играчки, рядко има някоя счупена и много тежко го прие.
Сега в новата градина им разрешават всичко да си носят, само мир да има. На него обаче му е интересно да играе с градинските играчки, защото са по-различни от неговите. Първият ден специално му разреши госпожата да си вземел един градински джип вкъщи защото много го харесал. Вчера пак за него ми разказва.
Весел ден на всички!

# 145
Добро утро .
Най после ми оправиха комп.
Слава богу мойте и двамата са здравички врицелата я изкараха мин. зима.На Ицко тържеството е утре а на Габи в събота тя вече чака с нетърпение д.к.
Лек ден

# 146
  • Варна
 Добро утро на всички.Плами и нашата градина е под карантина във всички групи има.Добре,че нашата група я изкараха всички деца пролетта.Скарлатина не сме карали още,но сигурно и тя няма да се размине.
 Бъчи,аз моите момчета навреме им спирам фасоните(независимо кой ме гледа)защото после пък съвсем ми се качват на главата.Малките много бързо усещат кога могат да прекалят и да им се размине.После наказвай вкъщи,без полза като е минало вече.
 Можете ли да си представите моите деца искат да ги вземам от дежурната група и не за нещо друго,а заради госпожите.Как и двете госпожи ни се паднаха такива не знам,много лош късмет за децата ни.Снощи отивам да ги вземам в 18.15(малко закъснях от работа)а дежурната госпожа кара всяко дете да пее.На моите не им беше дошъл редът та се наложи да чакам.Знаете ли какво впечатление ми направи това ,че госпожата искрено се радваше на децата ми,а нашите само крещят и наказват.Чакаме януари новата,дано е по мила с децата.
 Клото и едно оранжево-биопарокс,много е ефикасно,не знам дали става за кърмещи,но питай,аз като малко постоянно боледувах от гнойна ангина.Ако имаш налепи си прави гъргара с сол+хлебна сода,не е приятно но...върши работа.
 Утре е нашето тържество Сурваки-вчера носих черги,ще правят битов кът и не знам още какво,а майките с децата ще украсяваме сурвачки.
 При нас дядо Коледа ще дойде на 23.12.Подаръците са взети,днес ще ги опаковам.
 Ели браво за зъбчето,Влади май има кариес,има дупчица в зъбчето ще трябва да се ходи на зъболекар.Мами от Варна кажете някой който е внимателен с децата да не се наплаши.
Приятен и усмихнат ден желая на всички.  bouquet

# 147
Здравейте и от мен. Вчера цял ден бях в Стара Загора и не бях отваряла темата. Много сте писали. Simple Smile Вики миналата година изкара варицела и аз след нея. Браво за падналото зъбче на Алекс. Останали болни и с варицела да се оправят. Аз също знам за тамтум верде, че помага.
Вчера купих едно таралежче на Вики - много сладко, дано й хареса. Купи една книжка с приказки и някакви дреболии. Не се наложи да ги крия в автобуса, защото ги пратих с единия а ние се прибрахме със следващия.  Joy Аз цял ден бях по доктори и в петък сигурно ще влизам в болница. Това е от нас. Лек ден на всички.

# 148
Здравейте,днес Даниеловците имат имен ден и минавам да ви почерпя:

И тъй като имаме много именници-да са живи и здрави,усмихнати и името да ги пази!
Ели,честито ви паднало 1во зъбче!  bouquet
Искам си бебчето........... Cry
Ще си имаш друго! Wink
Клото -как си днес? Hug
Плами,а твоят Дени по-добре ли е? Praynig
Хриса-защо така в болница? Confused Дано бързо се възстановиш! Hug

# 149
Честит Имен Ден на малки и големи. Здраве и всичко най хубаво   bouquet
Мам4е ето за какво ще съм по болници
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355669.msg9513080#msg9513080
Само се моля всичко да е наред и за празниците да съм си в къщи. Толкова ме е страх  Cry

Общи условия

Активация на акаунт