Отчет на набор 2003 - 39!

• 18 035
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! След вчерашната лудница, днес беба е по-добре, макар и хремава. А баткото е щастлив, защото много му е харесало тържеството и подаръка от Дядо Коледа. При мен няма особена промяна, но да не ви занимавам.
ДесиХ2, много съм впечатлена от твоя Дани! Аз така и не се научих да плувам,  Embarassed но не искам децата ми да са като мен. Навремето не ме пуснаха да тренирам плуване, (заради преживяна трагедия в семейството на баща ми) а когато вече можех сама да решавам, нещо не се получи. 
Katrinkag, дано да е било нещо моментно и да е добре детето!  Praynig И стига вече са се разболявали тези деца! Наистина, това пожелавам на всички ни за следващата година.
Дано всичко да е минало нормално при Вики Хриса!  Praynig

# 196
Момичета, махнахме гипса! newsm44 Всичко изглежда добре, все едно не я е чупил. Веднага започна да си я изправя в лакътя без проблем. А как сме се смяли! Сигурно ме помислиха за луда в Пирогов! Joy Като му свалиха гипса и милото Косе стои и си гледа ръчичката, а тя постепенно се вдига нагоре - така както си беше свита в лакътя докато беше гипсирана. А той вика - нещо ми става, ръката ми отива нагоре! Сигурно му е олекнало доста! Joy А какво изражение имаше на лицето само!
Браво на плувеца! И Косьо го бяхме записали, но повече му се играеше в малкия басейн-джакузи. Щом почнаха да ги вкарват в дълбокия басейн изпадна в паника и почна да реве и да не иска да ходи. Спряхме го. А иначе така обича водата!

# 197
  • София
Браво на плувеца! И Косьо го бяхме записали, но повече му се играеше в малкия басейн-джакузи. Щом почнаха да ги вкарват в дълбокия басейн изпадна в паника и почна да реве и да не иска да ходи. Спряхме го. А иначе така обича водата!
Това се едно аз съм го писала за Павката.
Не изтрая и един месец на тренировките.
Но на морето и в басейн много се кефи.
Иска ми се да възобнови ходенето, за да се научи да плува като хората.
Навремето големият ми син тренира 3 години (ама беше по-голям) и много добре се справяше. Предлагаха му да започне професионални тренировки, но и на него му мина меракът. Поне се понаучи, де.  Wink
Бети, браво за гипса. И нашия бати днес си махна шината, ама нещо не може добре да си свие пръста и, ако не се оправи до ден-два, ще се наложи да го пратя да го видят.  Sad
Деси, браво на детето - напълни ми душата просто.  Heart Eyes
Клото, страхотни новини и все по-добре да е малката.  fingerscrossed

# 198
  • Русе
Най-сетне малко хубави новини. Браво!  Hug

Да се отчета за коледното тържество. Много хубаво мина. Всички деца се представиха много добре. Имаше деца със много стихчета и се представиха блестящо. Имаше и добри актьори. Не само моето гардже ами цялата група бяха добри  bowuu
Хареса си подаръка- някъв скапан Спайдърмен, който вече не е много здрав, но пък участвал в много битки. Ветеран от войната Whistling ( ей затова не обичам да давам пари за играчки  Crossing Arms)

# 199
Привет и от мен!

Два дни много задачи и чак сега успях да ви прочета.

Деси, браво на плувеца. newsm10. Ние ходим винаги, в която и страна да сме. (засега живеем на няколко места през годината) Но когато тръгнем на училище, ще е явно на едно място. А и аз съм била плувкиня дълги години, та съм пристрастна.

Бети, важното е, че сега сте без гипс и всичко е наред.  smile3503

И нашето тържество мина - Джой имаше две роли, ловец с реплики и след това се представи като танцуващ палячо. Утре ще идва Дядо Коледа.  Ще имаме два подаръка, тъй като първо занесох един пъзел-атлас с държавите - в желанието си да бъде нещо по-образователно, пък и той обича да се занимава. Но после съпругът ми вика: На всички им носят играчки, ще му стане мъчно...впоследствие занесохме и едни рицарски доспехи и аксесоари. ( Peace продавачката от магазина за играчки до нас ми каза, че всеки ден и казвал, че ги харесва)

Някой беше писал, че е купил пиратски кораб за подарък. Ето го нашия сглобен. На живо е страхотен. 

В събота май е работен ден, ще работят детските градини, дочух. Вярно ли е?

Бързо оздравяване на всички, малки и големи! Само приятни емоции в края на седмицата!

# 200
  • Стара Загора
Здравейте и от мен.
В градината на синът ми има карантина и вчера тържеството мина без родители Sad.Дядо Коледа им донесе подаръците-те са му пели,играли....и така

# 201
Добро утро, нашето тържество е днес. Аз му заръчах да не си отваря подаръка, че ще го разпилее и няма да може да събере частите...
Лек ден на всички.  Hug

# 202
Здравейте.
Мелани ще работят градините в събота а после на 22;23 ;29 и 30 сащо ще работят.
Дядо коледа ще идва утре в градината Габи няма търпение.Днес пък занесохме тортата за р.д. защото се пада в  неделя и няма да са на гр.

# 203
  • тъгата в мен
Може ли сврачето да не се набута на празника-барабар с Дядо ти Коледа Joy
Бях,посетих и видях!И снимки правих!Съдбата си каза думата ,обаче и точно на нинджата снимката я няма Joy Joy Joy Добре,че един чичко-фотограф ,сякаш от нищото се появи и пъргаво се намъкна в стаята.Та ще имаме снимка със стареца(момчето("Дядото",имам предвид), всъщност беше доста симпатично  и с обеца на ухото Sunglasses)Кака ви веднага се огледа Flutter
А днес категорично отказах да се носи новата играчка в градината и сега ме глождат едни угризения Thinking
Поздравления за оздравелите мами,за дечицата без гипс Wink и бързо изгонване на баба Шарка!Стискам палци на Вики Хриса ,всичко да е минало"по вода".А, и Деси-браво на малкия гмурец.Ние сега отложихме плуването,заради алергията,но на пролет живот и здраве..

# 204
  • София
Вики Хриса, стискам палци!  Praynig
Бети, радвам се за Косето.  Hug
Лоша работа с тия болести по празниците...  Sad
В нашата група в ДГ има скарлатина. Преди 3 дни взеха гърлени секрети на децата и се оказа, че 4-ма са вирусоносители. Иво е единият. Баба му го прибрала вчера с все раницата. Днес ще видим какво ще кажат лекарките му. Имахме планове да пътуваме и за Коледа, и за Нова година..... май ще трябва да отменим всичко.

Нашето коледно тържество в ДГ мина в понеделник, без родителите, но аз бях там, за да снимам децата с Дядо Коледа. Имаха куклен театър-Снежанка и 7-те джуджета. После единият актьор с преоблече като добрия старец, децата му изпяха 3 песнички и.... това беше. Дядо Коледа каза, че джуджетата са минали и са оставили подаръците в групите, и дойде да ги раздаде на всяко детенце само в нашата група, защото само ние си имахме фотограф-т.е. аз. По другите групи сигурно госпожите са ги раздали. Много тъпо. Цяла година чакаш Дядо Коледа и той накрая да те подмине.....

# 205
Vivi, досега не бях чувала на някой гърления секрет да е положителен. Даже личната на Габи каза, че и болни деца, ако им се вземат в началото гърлени секрети са отрицателни и затова било супер безмислено и остаряло това изследване. Останало е още от 60-те год., но ХЕИ още не го премахва.
Не си отменяйте плановете за пътуване, просто не се срещайте с чужди хора, напълно възможно е да не се разболее. Вземи си лекарства за всеки случай.
Аз така и не се научих да плувам,  Embarassed но не искам децата ми да са като мен. Навремето не ме пуснаха да тренирам плуване, (заради преживяна трагедия в семейството на баща ми) а когато вече можех сама да решавам, нещо не се получи. 
И аз така, като малка ходих на плуване и тъкмо щяха да ни пускат вече в големия басейн, скрахме се с учителя и повече не исках да ходя.

# 206
  • София
very nice, мблагодаря ти! И аз четох снощи, че може да не се разболее. Това ми е надеждата. Не знам..... при нас сестрата на ДГ взе секрета. Госпожата вчера е казала, че на 4 деца пробите са положителни. Дали са на бабата едно листче, на което пише "Стрептококи група А- . Носител (+проба)"

Лошото е, че плановете ни включват събиране на Иво с братовчедка му, която е 3м. по-малка. Ще е много неприятно, ако я заразим.

# 207
Здравейте и от мен!Нашето тържество вчера минало чудесно!Луда игра с всички подаръци и без да се карат,представете си.Дядо Коледа раздал подаръци и коледни календари /от ония с шоколадчетата/,та като се върна Мимката у дома-беше полупразен #CrazyНашата диета взе нещо да отива на кино,да я пази господ Praynig/и ентерола и цитросепта,смея да се надявам/.Имам да се похваля-лудо влюбени сме в новото бебе newsm44,даже го кръсти-бебе Симона.Храни го с мляко ,гушка го,вози го в бебешката си количка /доживях да видя най-сетне кукла в нея,освен Рижко/,въобще супер.Ако всичко е наред,утре с баща си се качват на балкана,само се чудя как ще си пренесем цялата покъщнина-игрова,имам пред вид newsm78.
Искам да ви попитам-това бебе е с памперси,на кутията пише,че са 5 броя,но всъщност е имало само 1/питах да не би да ги е забравила в ДГ-чак ми се обиди Crossing Arms/Та някой има ли идея дали се продават поотделно и този един колко време издължа?

# 208
Здравейте и нашето тържество мина в детската. Нашият подарък беше разопакован и с вече липсващи части, но въпреки това го закрепихме някакси. Съжалявам, че вече втора година не правят в градината снимка с дядо Коледа и календари. Само да не забравя довечера да ги питам госпожите каква е тази работа. Twisted Evil
Довечера пък има тържество организирано от работа за всички служители и техните семейства, а за децата са отпуснати 25 лв. , които са превърнати вече в подаръци.
Бети, радвам се, че Косето вече е добре.

# 209
Здравейте!
И аз не искам точно сега Кристиян да се заразява с шарка, не толкова заради празниците, колкото заради бебето. Vivi, наистина може да не се разболее, в яслата сина ми беше носител, но скарлатината само него подмина.  Thinking
Melany, и нашият кораб е подобен. Разглобява се, има пирати, сина беше много впечатлен, даже спа с него.  Laughing А аз се притеснявах, че ще е разочарован, че не е конструктор Лего.  Simple Smile Чакам с нетърпение снимките и клипчето от празника.

Общи условия

Активация на акаунт