Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои изразени опасения в публикациите?
Какви са някои от изразените радости в публикациите?
Какви са някои от посланията, изразени в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои изразени опасения в публикациите?
-
Какви са някои от изразените радости в публикациите?
-
Какви са някои от посланията, изразени в публикациите?
-
Какви са някои от темите, обсъждани в публикациите?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на варицела?
И стига вече са се разболявали тези деца! Наистина, това пожелавам на всички ни за следващата година.
Всичко изглежда добре, все едно не я е чупил. Веднага започна да си я изправя в лакътя без проблем. А как сме се смяли! Сигурно ме помислиха за луда в Пирогов!
Като му свалиха гипса и милото Косе стои и си гледа ръчичката, а тя постепенно се вдига нагоре - така както си беше свита в лакътя докато беше гипсирана. А той вика - нещо ми става, ръката ми отива нагоре! Сигурно му е олекнало доста!

( ей затова не обичам да давам пари за играчки
)
. Ние ходим винаги, в която и страна да сме. (засега живеем на няколко места през годината) Но когато тръгнем на училище, ще е явно на едно място. А и аз съм била плувкиня дълги години, та съм пристрастна.
продавачката от магазина за играчки до нас ми каза, че всеки ден и казвал, че ги харесва)
)Кака ви веднага се огледа 

Нашата диета взе нещо да отива на кино,да я пази господ
.
Чакам с нетърпение снимките и клипчето от празника.