Отчет на набор 2003 - 39!

• 18 035
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Katrinkag, съчувствам ви. Cry Много гадно нещо са тези вируси. Милото дете, представям си какво му е да не може да си хапва, каквото си пожелае. Дано цитросепта ви помогне  Praynig....както на моя Явор. Стискам ви палци. fingerscrossed А на теб много сили  Hug
Весело тържество на всички, които им предстои!  Heart Eyes

А за варицела - не ща да чувааааааам........ ooooh! ooooh! ooooh!

За привикването към подаръците.......ще му мисля, като минат празниците.  Wink Важното е, че сега виждам грейналото му лице и искрена радост на всеки подарък, който получава. .....Когато той е щастлив и аз съм щастлива!  Laughing

# 181
Сигурно със се сбъркала съвсем!!!Звънях преди малко в ДГ да питам как е,а госпожата каза,че си е съвсем наред и много харесала бебето играчка, и картичката-да видим довечера в къщи какво ще разказва newsm78.Аз й написах отговор от Дядо Коледа на една музикална картичка/тя много ги харесва/,та да видим.Ех,че ако проиграе с бебчето-има да се надувам-най-сетне нещо момичешко.
ПП и ние карахме миналата година варицела-точно за 8 март на тържеството всичси зелки бяха гордо изтупани,и всички до един опъпчени-голяма веселба беше.После-не е за разказване Mr. Green
Сега се надявам всичко да е наред и просто да съм поредната леко предистерична мама,че да можем да я качим на балкана....Дай-боже... Praynig...всекиму

# 182
Katrinkag, съчувствам ви. Cry Много гадно нещо са тези вируси. Милото дете, представям си какво му е да не може да си хапва, каквото си пожелае.
Дано наистина да и се размине и изкарате хубави празници. Hug

Нашето тържество е утре, но ние нямало да присъстваме.  Sad Аз пък така се бях настроила да ходя.
И ние не присъствахме на тържеството,но очаквам с нетърпение снимката му с Дядо Коледа. Simple Smile

# 183
Mомичета,да ви се похваля.Вчера децата имаха състезание по плуване.Идеята беше не кой ще е пръв,а кой ще плува най-добре.Моя юнак преплува басейна като рибка,за късмет беше първи и сега е страшно горд.Ето снимки:
http://good-times.webshots.com/photo/2517914120044858392QzLiLZ

# 184
 smile3501 на Дани.

# 185
ДесиХ2-ама твоя Дани голям мъж!Браво! thumbsup

# 186
  • Русе
ДесиХ2-ама твоя Дани голям мъж!Браво! thumbsup

Hug

Катринка, бедното детенце  Sad  Hug

# 187
# 188
  • в края на града
Браво на плувеца Grinning

# 189
Момичета пожелавам ви по празниците всички да са оздравели  и никой да не се разболява. Praynig
Много позитивна енергия да изпратим на Вики Хриса Hug.

Лора вчера игра в една пиеска , преподавателката им беше наела една зала в НДК. Бяха много сладки всички.
Днес ще ходим на един концерт, този път ще пее, пак в НДК, но в друга зала. Викат ни два часа по-рано да репетират.
Утре им е тържеството в "Двореца на децата".
Тържеството им от английския е в неделя, Лора ще пее "Тиха нащ, свята нощ".

Ирина, ти ме пита за "Двореца на децата", но излязох нещо набързо, не можах да ти отговоря и после забравих. Нямаше ме и в София 3 дни.Ще ти пиша на лични.

# 190
ДесиХ2-чудесен малък-голям плувец!Браво на него!

Все си мисля,че ВИКИ ХРИСА трябва вече да е излязла. PraynigДано всичко е наред.

# 191
ДесиХ2, браво на плувеца, толкова голям и зрял изглежда.
Искам и Габи да почне да ходи на плуване и мисля пролетта, ЖЗ, мъжа ми да я води.

# 192
  • София
Ирина, ти ме пита за "Двореца на децата", но излязох нещо набързо, не можах да ти отговоря и после забравих. Нямаше ме и в София 3 дни.Ще ти пиша на лични.
Благодаря предварително.
Но аз предполагам, че и на другите ще им е интересно.  Wink

# 193
И аз искам инфо за Двореца на децата, моля   bouquet 

ДесиХ2, браво на твоя плувец! За колко време се научи да плува без дъска? (откога тренира?)

Бързо оздравяване на болните наборчета!

# 194
ДесиХ2, браво на плувеца, толкова голям и зрял изглежда.

Благодаря,момичета.Имам си един малък мъж,наистина.Едричък е и изглежда по-голям от доста от наборчетата си.

ДесиХ2, браво на твоя плувец! За колко време се научи да плува без дъска? (откога тренира?)

Бързо оздравяване на болните наборчета!
Ходи на плуване от октомври 2007,като лятото,след средата на юни,до октомври,го спирам,заради честите ни пътувания.Лятото започна сам да плува без дъска или ръкави,цялото море го дебнах дали е сам във водата,голяма смелост има.Със започването му октомври, започнаха да ги пускат без дъски,да учат техника на дишане и плуване в различни стилове.Техниката на плуване я учат с дъските.С едната ръка държат дъската,с другата гребат. Grinning Общо взето, много бързо се видя ефект от тренировките.

Общи условия

Активация на акаунт