Отчет на набор 2003 - 39!

• 18 035
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Много здраве и късмет!
Косето също не е карал никакви шарки и явно ще ги кара със сестра си, за да ми е по-готино! Laughing
За зъбчетата - момиченцето на моя приятелка също отказа да и даде зъбчето на феята. Как ли не я убеждаваха, че подарък, че паричка - а детето заяви, че парите не са най-важното нещо! Crossing Arms И си запази зъбчето!
Утре махаме гипса! По случая ще заведем Косето в МОЛа да гледаме Дяко Коледа срещу снежния човек!
Viki_hrisa, късмет! Ние сме с теб! Hug

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 12:01 от Betty L.

# 166
Тополчица Честит имен ден и на теб.
Много здраве и щастие  newsm51

# 167
  • Варна
Viki_hrisa,,писах ти на лични.Дано всичко с теб да е наред.

# 168
  • Русе
Viki_hrisa, стискам палци всичко да е наред и да посрещнеш весела празниците  Praynig. Аз съм няколко пъти оперирана и за мен вече е все едно си режа ноктите.
Честит имен ден на всички именници  Hug

Бързо оздравяване на всички, че празниците наближават  Praynig Hug

# 169
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДАНИТА И ДАНИЕЛКИ! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ!
Същото си пожелавам и за моя именик днес!   bigdance2

# 170
Тополчица Честит имен ден и на теб.
Честито,мила!
Пожелавам ти животът ти да е като голяма кутия с шоколадови бонбони(с каквато си ни почерпила),много усмивки,сбъднати мечти,здраве и оптимизъм!

Благодаря на всички за пожеланията. Hug
Е,Мамче Hug,накара ме ти да се ровя из нета.. Joy
За шарката си пише,че обикновено се появява в края на зимата и в началото на пролетта..

Е, значи и двете сме прави! Laughing
Ели-забравих да пиша,че се радвам за намирането на сурвачката. Heart Eyes
Бети-браво на Косето!Да изберете хубав подарък за малкия юнак! Peace

# 171
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ОТ МЕН. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, И ИМЕТО ДА ИМ НОСИ КЪСМЕТ.

Viki_hrisa дано всичко при теб е наред. Praynig

# 172
Честито на всички именници!

# 173
Благодаря ви момичета. Утре ще ме приемат в болницата. Не искам да пълня повече темата. Докато пак започна да пиша да са оздравели всички и ДЯдо Коледа да е донесъл подаръци на малки и големи. А тези които са си поръчали по специален подарък да го получат за другата година.  Simple Smile

# 174
Viki_hrisa, ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД! Мисли позитивно!  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!   bouquet

След вчерашната случка Момчил е мек като памук. Аз пък съм желязна в поведението си към него. Днес сам каза, че няма да носи нищо в градината, а вчера ме уверяваше колко много съжалявал и, че имал дяволи в главата (нямам идея кой му го е казал).

# 175
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ.С ГОРДОСТ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО.

# 176
Пожелавам ти животът ти да е като голяма кутия с шоколадови бонбони(с каквато си ни почерпила),много усмивки,сбъднати мечти,здраве и оптимизъм!
Уф, че красиво казаноооо........аз не мога да измислям такива пожелания  Embarassed.........затова и мразя да надписвам картички  Whistling
Благодаря ви момичета! Много сте мили всички! Hug Hug Hug newsm20

# 177
Привет на всички!!!Нашето тържества ще е днес,а пък на мен ми е свито сърцето.В неделя вечер,както нищо й нямаше на Мими,изведнаж я заболя коремче-поредния повръщащо-дрискащ вирус.Лекарката ми каза,че вече нямало сезонност на вирусите.Само преди месец и половина го кара пак.Не знам какво да правя-почнахме цитросепт,изглежда добре детенце,само дето има още разтройство,а така да й омръзнаха диетите.Дано сред децата й е по-добре.Тази сутрин исках да й приготвя хумана,а тя-не разбираш ли мамо,че нямам апетит.А ако има днес млечна супа може ли да ям? smile3511
До гуша ми дойде да гледам глада в очичките й и да казвам-не може.
Уф,ама че се оплаквам само....тук е гадно и вали.....

# 178
Добро утро,
как са болните наборчетаа, мами и сестрички?
Нашето тържество е утре, но ние нямало да присъстваме.  Sad Аз пък така се бях настроила да ходя.
Лек ден на всички ви. Heart Eyes

# 179
  • в края на града
Честито на вчерашните именници (на патерици), много щастие и късмет им желая!
За Viki_hrisa стискам палци всичко да е наред.

При нас три поредни дни Яни получава подъръци, в понеделник от рождения ден, още не мога да си подредя хола  ooooh!, във вторник дядо Коледа посети детската градина + подарък от рехабилитаторката му за РД, вчера ходихме до баба му и леля ми и отново подарък  Crazy Той е много доволен, но ме плаши мисълта, че и днес ще чака нещичко  Laughing
Яни също не е карал никакви шарки, гледам групата на едно от приятелчетата му от квартала е под карантина - варицела, ама ние сме в друга градина.Миналата пролет имаха и те карантина в групата, ама моето не прихвана...

Общи условия

Активация на акаунт