Борбата с рака...-Коледна весела тема!!!- №7

• 46 851
  • 460
  •   1
Отговори
# 345
Светла1978, трябва да отидеш на лекар. Не се стресирай предварително. Не всичко намиращо се на гърдата е "рак". А и рака не боли да знаеш! По спокойно, иди на лекар! Той ще отговори на въпросите ти.

# 346
   Аби, да това са изследвания за болница, на 14,01 съм на комисия, ще решават колко и кога ще режат.Кардиограма не ми искат, сигурно ще ми я правят в самата болница  newsm78.Направление ще ми искат като определят датата.
  Добре ,че ходя на работа , че се налага да мисля и за друго, това чакане ме побърква.
  optimistche, това изследване за остеопороза ли е?! Преди година ми поставиха тази диагноза.Пих лекарства 6 месеца, и последва пак изследване, резултатите ми бяха много добри, но трябвало да се следя.Като чета из старите ви теми ,разбирам, че последващите терапии влияят зле на костите, но това ще го мисля като му дойде времето.Инъче, първия апарат на който се изследвах беше "на пета", вторият "лакет".Вторият вариант бил по съвременен и по -точен, така твърдеше един лекар, не съм сигурна дали е така.Много ти помогнах, няма що  Confused
  кана , аз съм много добра в разпродажбите, жалко че не съм при теб, просто обожавам ходенето по магазините Laughing
  Хули, с теб сме, знам че ще направиш най-доброто, ти си боец, и "няма да се дадеш без бой"
  светла1978 , соня ти е казала вече, лекар само може да ти отговори.Но така както го описваш ми прилича на подкожна пъпка, те така болят, зачервяват се, така че не се бой, иди се провери, и без това трябва да се проверяваме веднъж годишно.
  Друго не се сещам за сега, мисля да се баням , да си пия валериана , после може да надникна пак тука, станах пристрастена!

# 347
  • София
Да не забравиш глога, ментата и..... майната му  smile3532
На Светла проблема няма да коментирам. Вие го направихте и аз съм съгласна с вас.

# 348
Здравейте  Hug  днес ходих на контролен преглед и се оказа, че нищо ми няма. Доста бях се притеснила. Първо доктора ми прави преглед и ме прати с една бележка на ехограф. На нея на мястото за диагноза написал Mastopatia fibrochistica bill.. А докторката на ехографа даже не видя и мастопатия. С една дума нищо не ми изписаха за лечение. А аз лично за мен тази болка неразбрах от къде идва, ако наистина нямам и мастопатия newsm78 Но както и да е, ще чакам да ми мине, важното е че нищо лошо няма. Сега ми предстои да отида и едни бенки да ми видят. Според вас на какъв доктор трябва да отида? Аз бях ходила на дерматолог, защото имам себореен дерматит. Показах и едната бенка и тя като я видя ми каза, че най-добре трябва да я махна. Защото тя се и зачервява, с неправилна форма е, подута такава, а и се дразни от сутиена. И докторката ми препоръча един детски хирург. Сега се чудя  при хирург ли трябва да се отида или в онкото пак.

# 349
Хули успех с лечението на сестра ти  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Сонче,точно така, трябва да го даваме по леко, аз дори понякога успявам но имам още мноооого да уча.
Кана аз тук не мога да се спра да пазарувам а ако съм при теб....направо не ми се мисли.
Утре следобяд съм на лекар и после ще се отчета.
Какво стана с Еххо и Без страх????? Някой има ли новини за тях?
Някой питаше за пенсийките....е, аз получих решение за моята - 96 лв и някакви стотинки. Това е минималната, защото имам някакви несъответствия в документите и така ще е докато ги оправя....но ако ще ме мъчат за още 10 лв. може и да се откажа. Къде се ходи и какво се прави за безплатните билети за автобус и безплатна винетка? Като ще се облажвам поне да е до края.
И някой беше качил файл с бонусите които ползваме.

# 350
Здрасти, здрасти!
Оптимистче, винетка, само ако колата е на твое име и не съм много сигурна,  но е за първа група. Може и да греша. За билетите знам, че бяха само за София, но инфото ми не е прясно. Питай всички инстанции. И не е лошо да си носиш копие от решението, понякога излизат непредвидени облекчения.

Соня, виждам, че и ти си правиш равносметка и корекции. Имай предвид, че вероятно не си била перфекционистка само в работата. Търси и рови навсякъде и махай излишното напрежение.

Хмм, омръзна ми от празници, но сега пък ми се вижда дълго и скучно. То не ми се направя.. Laughing

# 351
  • София
Привет!
За винетка може и втора група,но да е на твое име и да е до 150 конски сили колата.
И на мен ми се вижда много дългооо без празници. Да се избутат тези студени месеци и хайде пролет,лято...чехлички,полички...
Ама до тогава...само ям-станах около коледа с 4 кила от горе. От днес спирам сладкото. Трябва да си намеря работа и да се прибирам вечер,за да видя тогава как ще ям и какво е ....забравила съм .Полезна ще се чувствам,а сега съм едно....дане се изразявам грозно!!!!!

# 352
Благодаря ви момичета,и аз мисля,че ми е подкожна пъпка,защото днес вече спадна и намаля,пък и има черно врахче,на доктор не мога да отида сега,понеже временно съм в чужбина,ще се връщам се на пролет,надявам се всичко да е нормално,но ще я наблюдавам,стреснах се понеже незнам точно какво представляват и изглеждат т.н. бучки

# 353
  • В тъмната гора.
Хули, как е сестра ти? Чета, чета и нищо не разбрах, все още ли има същите проблеми, а как са и изследванията.....

# 354
Здравейте и от мен!
От утре започват вливанията на баща ми, ще продължат два дни и ще има бифосфати.
Знам от вас ,че химията влияе на всеки различно ,но кога долу горе се чуствате най-добре.Трябва да планирам пътуване до София, при вдама лекари и се чудя кога да е  newsm78.

# 355
  • В тъмната гора.
[

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 23:40 от Mishel_

# 356
  • София
С него ли ще пътуваш ? Ако е да, най-добре да минат пет-шест дни след вливането.
Но и това е много относително. Зависи той как се чувства.
Мишел, не е добре сестра ми. Още нищо конкретно не мога да кажа. След като направим скенера, тогава ще се знае със сигурност. Сега са само предположения.

# 357
С него ще пътувам, ако се наложи някаква интервенция да е с нас.
Хули ,не успях да разбера за притесненията около сестра ти, но наистина се моля всичко при вас да се размине Praynig

# 358
ЗА МНОГО ГОДИНИ НА ВСИЧКИ ВИ!
   Пожелавам Ви ЗДРАВЕ- то винаги трябва!
   Пожелавам Ви ЩАСТИЕ - то никога не стига!
   Пожелавам Ви толкова много ЛЮБОВ, че да я раздавате!

# 359
  • гр.София
Здравейте милички
Честита Нова Година, да сме  много много ЗДРАВИ newsm51.Тази година само хубави новини и никакви нови членове повече.
Толкова много сте изписали.Мен ме е тръшнал един грип които от около месец не ме пуска.Преди коледните празници цяла седмица лежах и си се лекувах сама защото не исках да се тъпча с антибиотици,е оправих се за Коледа и Нова година.И понеже не бях в София за Нова година точно се върнах и сега пак 5 дена почти не съм ставала от леглото ,само се замъкнах до Личната та съм на антибиотик Rolling Eyes,щом и цигари не сам пушила вече 5 дена,а аз без тях не мога,единствено по време на Химия ги спирах защото ги ненавиждах и ми се гадеше.Днес вече съм по добре.А трябва да действам и за моита пенсия,че ми бавят документите от моята фирма,а Телковото решение ми е от 3 ноември,но доколкото знам Телк решението въжи 6 месеца от датата на издаване,мисля че не съм закъсняла newsm78.
Наистина какво става с mamamariа  i Еххо  newsm78.
Прегръщам ви

Общи условия

Активация на акаунт