Отговори
# 150

Смехорана значи ти си жив пример, че абсолютно не е задължително дисплазията да е предизвикана от HPV.

Аз също, на мен ми казаха от стрес и слаба имунна система, нямам ХПВ вируса, бях с дисплазия 2-3 степен!

# 151
  • София
В епикризата ми след конизацията пишеше:
"Хистологичен резултат:
Кавум утери - пролиферентен ендометриум
Конус - лека койлоцитна дисплазия, ендоцервикоза, хроничен цервицит, наботиеви кисти" , което били супер резултат, така каза доктора.

# 152
Благодаря ви много момичета!Първото ми намазване със Солкожин мина,но имам обилно течение без цвят и мирис-доки каза,че е нормално,но аз направо се побърквам от притеснение дали това е правилното лечение,затова ще си запиша час при проф.Карагъозов след празниците,за да видя какво става.
Да, нормално е. След второто намазване ще започнат да падат и нещо като ципи.

# 153
Здравейте момичета аз да ви кажа моята голяма новина излезе ми биобсията,е нищо сериозно койоцитна  лека дисплазия лекарката ми каза че това е нищо даже не спада към 1, 2 или 3 група е предстои ми конизация но лека и повърхностна  а сега ми стискайте палци в събота ще кажа да на човека до мен  bouquet

# 154
Иве, много се радвам, че майка ти ще е до теб! След ходенето до София, веднага да пишеш. Ще стискам палци. Колкото до моята мигрена, мина. Винаги минава, рано или късно. Само дето ти се разказва играта  #Crazy.
 Кюбит, никой нищо не казва за въпросния доцент Иванов. Аз чакам резултати от цитонамазка, която занесох в друга лаборатория / гони ме параноя , и не съм убедена, че е без основание  newsm78 / . Ако нещо, не дай Боже не е наред, тогава ще го търся.

# 155
Здравейте,
аз чакам да ми дойде цикълът..трябваше по принцип на 16-ти, след горенето на моя т.нар. 'фон" (за което я питах как се нарича и струва ми се тя каза, че е диатермокоагулация, което аз разбира се веднага забравих, но ровейки се в нета после, реших, че е това термина, който тя каза).Тя ми каза, че първо съм шяла да имам течение, зацапване кафеникаво, и накрая ще ми дойде, при това няколко дни по-рано..е, познайте-още не е дошъл, за сметка на това от 16-ти имам съъвсем леко кървене, но не е цикъл.Направо вече съвсем съм се притеснила..Имало ли е и при вас такива случки? Честно, много ме е яд, че го изгори, а не го излседва...

# 156

Мили момичета, най-накрая събрах сили и смелост и сложих коледната украса  Laughing. Но ми е много притеснено за очакваните резултати    newsm78. За всички момичета като мен тук, нещо за душата...

http://www.bgshare.com/395043/КОТКИ.pps

# 157
Кюбит, никой нищо не казва за въпросния доцент Иванов.

Аз ще Ви кажа моето мнение като естествено не задължавам никой да го споделя тъй като прочетох и какво беше писала Ива за мнението на шефката  и за него.Доволна съм от отношението му към мен и моят проблем!Когато разбрах за състоянието си след абразио в Шейново откъдето само ми казаха че съм в предраково състояние и трябва да се направи конизация до 1 месец без никакви други обяснения можете да си представите в какво душевно състояние изпаднах...Тогава ми го препоръча една моя комшийка която е лекар и е оперирана от рак на гърдата.Отидох при него на консултация и в момента когато дойде редът ми да вляза в кабинета изпаднах в криза разплаках се и не успявах да кажа и дума.Той имаше голямото търпение да ме успокоява с усмивка и внимание.Съмнявам се че много лекари ще постъпят по този начин най-вероятно е да те изкарат в чакалнята а и дори може и по-силни думи да ти кажат.Той беше първият който ме изслуша а и разпита за всичко направи ми и всички изследвания дори и на секрет от гърдите който имам.Просто в края на първият ми преглед при него бях в състояние точно обратното на това в което влязох!Не ме е залъгвал с нищо обясни ми всичко което се сетих да питам и доста неща за които и понятие си нямах тогава.Последва конизацията ми и контролните прегледи след нея.
Казвам ви момичета за мен той е лекар и човек с голяма душа!Никога не е бил намръщен не се е скарал дори и тогава когато съм му звъняла по телефона с моите си притеснения по никое си време.Винаги е намирал начин да ми обясни това което ме интересува дори имаше и случаи когато е имал пациентка на стола не може да ми обяснява по телефона и ми е звънял по мобилния за да се поинтересува защо го търся и имам ли проблем след като си свърши прегледа.Тъй като отдавна имам гинекологични проблеми съм ходила при доста лекари но на такъв като него никога не съм попадала!Това е моето мнение за доцент Стефан Иванов и мисля че трябва да се оставят координатите му на първа страница.Естествено е че някой може и да е на противното мнение всички знаем че всеки лекар си има пациенти които са доволни и обратното.Извинявам се че стана много дълго но исках и да се обосновя защо мисля по този начин.

# 158
Svetla1971, благодаря ти много! Явно и аз ще го потърся.

# 159
Смехорана, какво точно страшно си прочела за ваксината, аз много се вълнувам от този въпрос, конизирана съм и съм имала HPV, препоръчаха ми да си направя ваксинация-професорът който ме оперира, а всички останали гинеколози са против.

# 160
svetla1971  надявам се,че неси създаваш лошо впечатление за мен.Както казах това е мнение на друг човек от преди години.И както казваш,разни хора ,разни идеали и различни мнения.За теб това е най-важното да имаш на гинеколога си 100% доверие.Щом поне една от тук е доволна от него,това мисля е достатъчно за да се оставят координатите му.А вече всеки сам си взема решенията  Hug.
somebody  желая ти лека и безпроблемна бременност и на финала,най-здравото и хубаво бебче.
Двете със Смехорана  сте наистина живите примери за нас, че накрая всичко може да се нареди по най-добрия начин.
Утре сутрин тръгваме за София.Предполагам до обяд ще сме там.Значи ще имам цял следобед да се разхождам из София и да пия кафе.Някой желаещ  Grinning,имам някое и друго телефонче та може и да се обадя,ако нямате нищо против разбира се.
Хайде лека момичета,като се върна ще пиша със сигурност. Hug

# 161
  • София
Смехорана, какво точно страшно си прочела за ваксината, аз много се вълнувам от този въпрос, конизирана съм и съм имала HPV, препоръчаха ми да си направя ваксинация-професорът който ме оперира, а всички останали гинеколози са против.
Svetla1971, линкчетата с информацията за ваксината я имам на домашния компютър, а сега съм на работа. Но от всичко прочетено за въпросната ваксина - ако имаш HPV няма смисъл да се ваксинираш! Това е все едно да си болна от грип и тогава да си сложиш ваксина! Според ме слушай хирурга си.
Ива_Николова , желая ти всичко, което ти се случва да се оправи по най-добрият начин.  Hug

# 162
Благодаря ви много момичета!Първото ми намазване със Солкожин мина,но имам обилно течение без цвят и мирис-доки каза,че е нормално,но аз направо се побърквам от притеснение дали това е правилното лечение,затова ще си запиша час при проф.Карагъозов след празниците,за да видя какво става.
Да, нормално е. След второто намазване ще започнат да падат и нещо като ципи.

Peace При мен течението беше оскъдно, 2 пъти ме мазаха. Но най-хубавото е, че преди, по време на секс изпитвах лека болка и дискомфорт, а сега ги няма Wink.

# 163
ive
желая ти  много кьсмет днес и знай,че всичко ще е наред, Hug

# 164
Момичета,записах си час при проф.Карагъозов за м.февруари.Преглежда вече само в четвъртък.
Иве,успех ти желая
Hug
Ani,daindi-благодаря ви за отговорите.
A и още нещо-последното намазване със Солкожин ще ми бъде м.януари.Мислите ли че ще има някакъв проблем за прегледа при проф.Карагъозов?

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 14:09 от Fifelota

Общи условия

Активация на акаунт