Отговори
# 165
Иве не се притеснявай.

# 166
Здравейте от София  Grinning.Прегледа ми е утре сутринта.Днес не успях да разбера какво е станало на онкосъвета,защото доктора ми не е в града,а без него никой нищо не може да ми каже  Confusedщял да се върне утре следобед,така че няма да мога да кажа нищо утре на прегледа,но дано това не е проблем.
Днес се видях с една съфорумка тук от темата,невероятна жена,която ми вдъхна още повече кураж   bouquet.
Благодаря ви за подкрепата момичета,като се прибера утре в Русе ще ви пиша какво е станало. Hug

# 167
Иве, кураж! От сърце ти желая само добри  резултати. Възхищавам се на самообладанието ти. Аз съм голяма ревла. Стискам палци!

# 168
  • София
Късмет Ива! Имам хубаво предчувствие и се надявам да е основано. Непременно пиши какво е станало Hug

Аз пък днес все пак успях да мина на преглед при Карагьозов, макар и с много чакане. Каза ми, че не е наложително да се бърза много и ми назначи конизация за 12 януари. Тъкмо за рождения си ден на 24-ти да съм във форма Grinning
Някой знае ли какво е щадяща конизация? Съжалявам, ако някъде пише и повтарям въпрос, но не си спомням да съм срещала точно този термин Sad

# 169
  • София
Добра вечер, момичета!  Hug
Днес в работа ме подлудиха, че утре имаме съвещание, което ще бъде в Хисаря, но обещах да се включа с информация за ваксината.

http://www.pharmacy-bg.com/news.php?cmd=list&id=982

http://pediatrics.about.com/od/immunizations/p/06_gardasil.htm

Не можах да открия всичко, което бях прочела преди около половин година, но и тази информация мисля, че не е малко.
Лека нощ и бъдете здрави!  Hug

# 170
Иве, стискам палци и аз заедно с останалите момичета всичко да е наред! Peace

Смехорана, как се чувстваш половин година след конизацията.Аз все още съм напрегната и не мога да се отърся от страховете си. Ако си спомняш теб, Mimzy и мен ни оперираха горе-долу по едно и също време тази година. Дори смятам да пропусна цитото този месец и да го отложа за януари- толкова се притеснявам пак за резултата Rolling Eyes
Пък и съм доста настинала- пия какво ли не и естествено вече имам течение...Момичета, кажете някоя от "народните" рецепти за тези течения - сода, лайка или нещо подобно, защото вече от тези глобули ми е омръзнало.пък и мисля,че течението ми е резултат точно на нарушена флора заради грипа и лекарствата свързани с него.

Много здраве и късмет на всички желая!!!
  bouquet

# 171
Ива, имаш и моите стиснати палци!!! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Смехорана, хубави линкове.  Peace
На който му се чете още за ваксината и проблемите около нея.
HPV-ваксинация - причини за внимание
Бременност и ВАКСИНАЦИЯ със SILGARD, част 1
Бременност и ВАКСИНАЦИЯ със SILGARD, част 2
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=312137.0 <-- горните 2 във форума

Някой знае  ли какво става с Волна пеперудка? Не е минавала от много време.

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 23:09 от Кюбит

# 172
Иве едни палци и от мен  Hug

Цветенка честито за събитието, много щастлив семеен живот и без повече болести   bouquet

# 173
Здравей Галя, аз също съм конизирана преди около половин година-по точно 10 месеца. Чувствам се добре, усещанията ми не се различават от преди операцията. Аз също имам течение, ходих на лекар, казаха ми че си е нормално-като "пресечена кола", ако правилно съм запомнила, но при изстинки и други подобни течението се втечнявало и ставало по-обилно. На мен ми препоръчаха промивки с млечна киселина, но не мога да кажа, че ми помогнаха много. Друго, което съм чувала е да се яде по кофичка истинско кисело мляко на ден. По отношение на притесненията-и аз не съм се избавила от тях, ще ми се да пробвам да забременея, но ме е страх отново да не се заразя с вируса-ако приятелят ми е носител. #Crazy А времето си минава, а аз не мога да взема решение...

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 12:18 от olive19

# 174
  • София
Иве, стискам палци  Peace

# 175
Здравейте момичета, аз за пореден път се включвам с идиотско питане..какво да се прави, глават ми не спира да ги ражда такива Simple Smile Значи, как мислите:възможно ли е цитонамзка и колпоскопия да не показват нищо съмнително, а всъчност да има и втори вариант : възможно ли е, след  диатермоколагуация, новата колпоскопия да покаже хуваб резултат, а в действителност навътре ( в дълбочина) да има "лоши" клетки?

# 176
Здравейте момичета, аз за пореден път се включвам с идиотско питане..какво да се прави, глават ми не спира да ги ражда такива Simple Smile Значи, как мислите:възможно ли е цитонамзка и колпоскопия да не показват нищо съмнително, а всъчност да има и втори вариант : възможно ли е, след  диатермоколагуация, новата колпоскопия да покаже хуваб резултат, а в действителност навътре ( в дълбочина) да има "лоши" клетки?
При мен след горенето веднага се видяха бели петна на друго място,а и цитонамазката беше повишена група/от ПАП2 при горенето/.Изчакай 3 м.следпоследната цитонамазка и отиди пак на лекар,ако си притеснена.Може горененто да е решило проблема,а може и да не е.При всички случай ще има индикация ,рано или късно,при колпоскопа или цитонамазката.Засега не мисли,че може да има проблем.

# 177
Здравейте, момичета! Днес за пръв път откакто ми се появиха проблемите, съм щастлива и имам надежда всичко вече да е наред.Взех си резултата от втората цитонамазка след конизацията, която направих в друга лаборатория, при патолога, който ми откри проблема преди операцията.Резултата - ПАП 2, с препоръка да се следи на три месеца през първата година.И предната цитонамазка беше добра, но нямаше изрично написан ПАП, та ходих чак в лабораторията да ги притеснявам. Сега , след мнението на двама добри патолози / професори /, се чувствам по-спокойна.
Gala03, Olive19, Смехорана, вие сте оперирани прди мен. На колко време си правите цитонамазки? Имали ли сте тъмнокафяво цапане, каквото мен ме измъчи наскоро?

# 178
Аз съм конизирана през март 2007. Зацапване имам само няколко дни преди цикъл. Дните между 2 цикъла са ми чисти, с обичайната цервикална слуз около овулацията. Цитонамазки правих 3 месеца след конизацията, после след 6 и сега държа този ритъм. Оня ден бях и си чакам резултата.

dimana27, при теб нон-стоп ли е това течение?

mary4, ДесиХ2 ти е отговорила точно. Ходи на 3 месеца на преглед докато стане ясно, че няма какво да те изненада.

olive19, извинявай, но смятам, че сама си правиш стрес, което съвсем не е ок. Изобщо ли не правиш секс с партньора си след конизацията? Не ми се обиждай, с най-добри чувства ти пиша, но ако не решиш този проблем скоро, ще ти трябва по друга помощ. Ако те е страх да не те блъсне кола, ще спреш да излизаш от къщи ли??? Просто се оглеждай повече. Същото е и с цитонамазката, прави я по-често и си живей живота!  Peace

Пак да попитам: Някой знае  ли какво става с Волна пеперудка?

# 179

Gala03, Olive19, Смехорана, вие сте оперирани прди мен. На колко време си правите цитонамазки? Имали ли сте тъмнокафяво цапане, каквото мен ме измъчи наскоро?

Димана, аз ще ти отговоря, първата година и половина правих на 3 месеца, после минах на 6, сега съм бременна, и цитонамазката ми е 1-ва група , правена в трети месец на бремеността, две години все си бях 2-ра група , това ми е втора поредна  цитонамазка,където съм паднала на 1-ва,за което естествено съм много щастлива! Grinning
За тъмнокафявото зацапване, след първата година обилен цикъл след конизацията, при мен почна само кафяво зацапване, 3 дена преди цикъл , един ден нормален цикъл, и след това пак кафяво, правих хормонални изследвания всичко е ок- ето защо аз си мислех, че няма да мога да забременея лесно, то пак ще се повторя стана от раз- т.е не е имало за какво да се притеснявам! Simple Smile

Момичета, голяма част от вас сами се натоварват с черни мисли, конизацията не е чак толкова страшно нещо и мисля, че сте чели в 90% от случайте, се смята че след конизацията пациента е здрав!!Набийте си го в главите, здрави сте, сами си вкарвате в главата бръмбари!! Peace

Преди си пишех с други мацки тук,в  другите теми за пап,които са родили след конизация, има вече поне 6-7 мами, които пишат из форума, при нито една не е имало проблем, даже едната мама беше родила трето детенце на 39г, без какъвто и да е проблем породен в следствие на конизацията!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт