Отговори
# 180
Кюбит, зацапването не е постоянно, но продължи десет дни преди да потече както трябва. а нпосле беше потоп, с големи парцали. Но спря бързо.
Someboby, радвам се, че чакаш бебче! при мен доктора, който ме оперира каза да ходя на 6 месеца. Аз обаче мисля да ходя на 3, като ще редувам лабораториите. Така ще съм по-спокойна.

# 181
Здравейте,момичета!
И на мене ми определиха вече дата за конизацията,в понеделник на 22.12.Вече ми се иска всичко да мине по-бързо и да не го мисля постоянно.
 newsm78Малко тъпо звучи,но трябва ли да си нося нещо по-специално,като изключим принадлежностите?
Дано на всички нас се случи по едно малко чудо на Коледа! Hug

# 182
Къде ще ти правят конизацията?

# 183
Евита, дано всичко мине безпроблемно и бързо. Ще стискам палци. Колкото до това, какво ще ти трябва, зависи къде ще те оперират.

# 184
В моя си град-Благоевград,в онкодиспансера,там работи гинеколога при който ходя.
dimana27,благодаря,ще имам нужда.

# 185
Колко време ще те държат там? Мога да ти дам някои практични съвети, които аз използвах. Под възглавницата на леглото, където ще те върнат си остави мобилния, защото ще си замаяна от упойката и няма да можеш да се изправиш и да го намериш.Остави наблизо шише минерална вода, влажни кърпички и нещо като солетки.Тези последните са за да можеш да си мокриш устните и лицето при нужда / всеки понася различно упойките /, после да пийнеш и да гризнеш нещо, защото преди операцията няма да си яла. После вече ще станеш и ще се оправяш сама. Не е страшно. На мен упойката не ми създаде проблеми, но имаше момичета, които доста повръщаха. Но всичко минава. Важното е резултатите да са добри.

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 21:04 от dimana27

# 186
Благодаря за отговора Simple Smile
Ами сега нещо друго се сетих да ви питам..Simple Smile като ме гори, гинекологът твърдеше, че по-рано ще дойде цикъла, а той не само,че не дойде по-рано, ами датата мина преди 4 дена, и още няма никой..на самия ден(когато трябваше да дойде) имах малко кръв, но по-скоро зацапване, на следващия ден-също, ама по 2-3 капки, и тва беше! съответно, аз си чакам и не съм почнала с полижинакса.Звъннах днес на доки да питам-ами да съм чакала, ако не, пак да звънна..и дали не съм била бременна.Е , не съм, няма вероятност WinkНякой да е имал такава ситуация?
и приятна петъчна вечер, момичета Simple Smile

# 187
evita_fr  , стискам ти палци, дано всичко да мине нормално и за Коледа да те изпишат! Hug
Момичета, някоя от вас пробвала ли е с витамин С, да си забави цикъла? Трябва да ми дойде на 31.12, а първия ден съм много зле Sad  и ще пътувам.

# 188
  • София
Напоследък все чувам за Оргаметрил като средство за забавяне на цикъла. Но не съм почитател на приемане на лекарства без предписание от лекар.

# 189
Здравейте момичета,вече съм си в Русе.
Първо искам да честитя на Димана за добрите резултати,от тук нататък само такива.
Цветенка радвам се и за теб,пожелавам ви дъл г семеен живот и деца колкото искате.
За цикъла при мен утре става точно месец и все още го няма,имам си само леко течение,което мисля че е като това за което говори Кюбит.
На всички момичета ,на които им предстои конизация или чакат резултати пожелавам само добри такива и успех.
И сега в общи линии какво стана с мен днес.Прие ме д-р Кюркчиева,невероятна жена.След прегледа  ме изпрати при доц.Милев/ същия за който ми писа Светлето  Wink,да ми погледне блокчетата.С готовите от него резултати се върнах при нея.Н а неговите резултати пишеше същото като на тези от конизацията.Така,че мненията и на д-р Бойчев и на д-р Кюркчиева съвпаднаха абсолютно,без дори да и казвам каквото и да е .Оставих я та ми каже каквото е и тогава чак и казах че същото ми е казал и той.Изпрати ме при д-р Ганчева,която ме поема от тук нататък за операция и всичко. На 5.01.2009 трябва да постъпя в болницата независимо от цикъла и да ми пранят изследвания ,които отнемали 5 дни-скенери,снимки и незнам още какво.И ако ми е минал цикъла веднага ще е операцията,а ако не е ще трябва да изчакам да мине и тогава пак да ме приемат.Дано да ми дойде навреме и като вляза да се свършва вече със всичко и да изляза.Просто това чакане вече ме изтормозва.И дано това е края,защото незнам дали бих понесла още нещо вече.Вярвам повече отколкото в началото че ще се оправя,т.е.почти не се съмнявам вече в това.Моля се само детето ми да е здраво ,за да ми е по-спокойно.Това е засега от мен. Tired
Лека нощ  Hug smile3524 

# 190
Иве, намери сили да си посрещнеш празниците. После дано всичко е наред, да минава операцията и да се оправяш. Добре е, че имаш вяра и си по-спокойна. За детето сигурно имаш близки, които ще се грижат чудесно. Сега ще трябва да помислиш повече за себе си. Ще стискам палци всичко да свърши с тази операция.

# 191
  • София
Иве, пожелавам ти операцията ти да мине много успешно и с нея да приключи всичко. От сега нататък само здраве и много щастливи мигове със семейството.

# 192
Иве кураж и нека всичко да мине благополучно!!! Hug

Evita, може би си се сетила, но все пак да ти кажа ,че аз си носех и термометър, мокри кърпички, две пижами -макар че от едната нямах нужда,защото за самата операция ми дадоха от техните роби - чашка, вилица и лъжица. Но аз бях в болница четири дена,а не като другите само за една нощ. Успех и не се притеснявай -минава бързо!!! Hug

# 193
IVE,браво,радвам се ,че си доволна от лекарката и си попаднала в подход. рьце,всичко ще с еоправи,не само заради това а и защото си страхотна   оптимистка и така трябва да с еучим всички от теб/особенно аз,квато сьм  паника/.целувам те и ти желая весели празници с мама и  вс. близки....ама много ми е кеф,че на теб ти е по спокойно.....
а на всички мацки тук,нали знаете-излизайте на шопинг,успокоява многоооооо,хайиде аз трьгвам и ви чакам в MALL-OF SOFIA` Hug

# 194
Благодаря ви момичета,на всички ви искам да пожелая весели празници,и нека новата година донесе на всеки най-вече здраве, всичко останало се постига.
Боби и преди ти казах и на теб и на другите,не си вкарвайте излишни мисли в главата.Това,че някоя друга има нещо друго или са и казали друго,не означава че го има и при теб.Не приемай всичко за даденост.Живей си живота и това е.Щом имаш доверие на доктора си и той ти казва че всичко е наред,друго не трябва да те притеснява.
Ти си казала терапията- шопинг,действайте и се забавлявайте  Joy  bouquet Hug.Нека посрещнем празниците пък после каквото има да става ще става. Peace

Общи условия

Активация на акаунт