Отговори
# 270
копче, човешката тъкан зараства след 6 до 8 седмици. Където и да се намира и каквото и да е направено. Горене, конизация, счупен крак, операция на жлъчката... 6 до 8 седмици са необходими за регенерация.
След това може да правите всички като преди.
Разбира се всеки случай е индивидуален, затова след първия месец трябва да се отиде на преглед, за да се види дали раната зараства нормално.
Колкото до секса, и ние правихме доста скоро след конизацията, писала съм го някъде из форума поне няколко пъти. На 4тия и на 9тия ден много внимателно. На 15тия почти нормално, но пак внимателно, разбира се. Сега си погледнах старите графики, за да не говоря наизуст.

копче, искам да те попитам колко беше ПАП-а и правиха ли ти биопсия преди конизацията? Ако да, с какъв ЦИН излезе?

Боби, няма чудно, че си напипва конците. При някои жени вагината е по-къса, при други по-дълга. Може от шийката да са отрязали доста малък конус, както беше при мен и да не е скъсена толкова, че да не можеш да я напипаш. Та така... Simple Smile

# 271
kubit
сигорна сьм че е така както казваш,аз само си се учудвах,защото сьм некомпетентна,по важното е че не е  нещо нередно ,което е направила. Peace
А за меда и  топлото кафе не си ми писала нищо,сигорно  сьм ти задала глупав вьпрос,ама  като се замисля,нали се пие чай с мед,а чаят е топьл....ох,само разсьждавам глупости........ Embarassed

# 272
Боби, извинявай.  Embarassed Не съм видяла въпроса ти за меда и кафето.
Сутринта много ми се спеше, оправдавам се.  Rolling Eyes
Изчакай кафето да изстине малко и тогава слагай мед в него. Същото е й с чая.

Не мисля, че е направила нещо нередно като е опипала шийката на матката.  Peace И аз го направих седмица-две след конизацията. Разбира се, внимателно и полека.  Peace

# 273
кубит
звучи ми толкова старшно всичко това,ама защото сьм  едн апаника.Аз дори не смея да се измия спокойно отдолу,абе остави,много сьм смотана.... Embarassed.......а за кафенцето,вече ще внимавам....мерси  bouquet

# 274
Момичета, нека и аз да Ви честитя настъпването на Новата 2009 Година с пожелание за здраве на Вас и на хората, които обичате.Наздраве.

# 275

Честита Нова година!
Успех във всичко, което умеем,
късмет във всичко, което не зависи от нас,
сбъдване на всичко за което мечтаем!

За всички именници

# 276
ЧНГ!
Боби, явно и аз съм като теб, както казваш-в клуба на смотаните  Laughing-и на мен ми е трудно да се измия спокойно, въпреки че са минали около 10 месеца от операцията ми, а и никога не съм си опипвала шийката, само като го помисля и ми става странно.
Иве, късмет! Дано да се върнеш скоро и да ни съобщиш отлични резултати! Hug

# 277
                                                    НЕКА НЕ БРОИМЕ ДНИТЕ,
                                                    МНОГО ДА СА НИ ПАРИТЕ,
                                                    НЕКА ДА ЖИВЕЕМ ЛУДО,
                                                    НЕКА ВСЕКИ ДЕН Е ЧУДО.
                                                    НЕКА ЗЛО ПОД КАМЪК СПИ
                                                    И ПО ВОДА ДА НИ ВЪРВИ.

ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА, МИЛИ МОМИЧЕТА.ВЯРВАМ, ЧЕ ВСИЧКО ЛОШО ОСТАНА В МИНАЛАТА, А ТАЗИ ЩЕ НИ НОСИ САМО ЩАСТИЕ.

Аз за себе си да споделя, че секса в къщата не е мираж. Mr. Green GrinningМного съм хепи от този факт, че ми писна вече.Чувствам се в отлично здраве.Не ме боли и нямам течове.
 Копче, вярно си голяма куражлийка.Моята конизация беше на 10.11.08г. и чак сега ми разрешиха да правя секс, като доктора каза, че е желателно месец поне да е с презерватив.Явно при всички е различно и индивидуално.Прегръдки на всички ви.  bouquet

# 278
Момичета, за много години
искам да ви пожелая щастие, успехи, любов и много, ама много здраве  Hug

# 279
Момичета утре вечер пътувам и незнам кога ще се завърна,благодаря ви за моралната подкрепа тя е много важна за мен.Ще ми липсвате много

Пожелавам на всички само добри резултати и като се върна да прочитам само позитивни неща.Прегръщам ви силно  Hug  bouquet.

И само да споделя,че моите конци още не са изпадали  newsm78,имам нормалната цервикална слуз и това е.Но честно да ви кажа на моменти съм била като парцал.Имам чувството,че всички болежки ми се отприщват в един момент и е нещо страшно.Гледам да не го мисля,но подсъзнателно на нервна основа си казва думата.От няколко дни кръвното ми варира ужасно много,в повечето случаи го вдигам и ми става много  лошо и ако не легна,рискувам да припадна някъде.Добре,че не бях сама в къщи с детето,защото незнам какво можеше да стане в някой момент.
Volna peperudka   радвам се за теб  Peace  Hug

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 23:56 от Ива_Николова

# 280
Ива, конците ти може да са били такива, които се разграждат и да няма какво да пада.  Peace

Пожелавам ти скоро да приключат всичките ти тревоги около тоя проблем и то най-благоприятно.  Hug
Стискам ти палци и много късмет!!! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 281
ЧНГ и от мен! Много здраве и сполука през 2009г!
Иве, с теб сме! Hug Praynig
За чаят - трябва да е под 60 градуса и тогава да се добави меда Simple Smile.

# 282
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,за ползотворни дела,за топлота и доброта,за дни на радост с усмивки и веселие,за мигове на сбъднати мечти!Честита Нова Година!
Иве,с теб сме!
Hug

# 283
ИВЕ
аз както всички  ти желая по бьрзо да приключи всичко неприято Hugти си смела и ще се справиш с всичко Peaceвсички сме с теб  bouquet

# 284
Здравейте! нова съм в този форум и не зная дали ще задам въпроса си на правилното място, но се нуждая спешно от съвет.  От  седем години имаме връзка с моя приятел (от деца) и не сме имали полови контакти никога с други хора. Моят приятел хвана гъбички от не чисто спално бельо (бяхме на гости в приятели). Аз отидох веднага на гинеколог да ми направи изследвания. Резултатите показаха, че нямам микроорганизми и гъбички, но показаха наличие на групи от левкоцити. Докторката ми препоръча генетични изследвания за вирус ( Човешки папилома вирус, гонорея, херпес и т.н.) но в лабораторията в която трябва да ги направя ще ми излезе над 200 лева.  Първият ми въпрос е възможно ли е да имам такова венерическо заболяване при положение, че не съм имала полови контакти освен с моя приятел (респективно и той само с мен) ???!!!!!   И вторият ми въпрос къде другаде могат да ми направят тези изследвания, като по-евтин вариант? Здравната каса поема ли такива генетични изследвания?

Общи условия

Активация на акаунт