Отговори
# 330
mamaMiq, а не пожелаха ли да ти направят отново биопсия. нали последната е била преди 7 месеца?

# 331
Ми Сарандев каза , че или нова биопсия или конизация направо,но той лично бил за конизация заштото ако биопсията не попадне на точното място може само да губим време.А конизацията ще даде по- точни резултати и аз се съгласих с него . Страхувам се само че мина доста време от прегледа в онкологията (защото доктора е отпуска) и да не се случи нещо необратимо.Сега на 12 се връща и тогава ще му се обадя да се разберем за операцията.Изкам да ви попитам тези които сте минали по тоя път има ли клинична пътека за конизация и ако не горе долу колко струва.И нещо друго ме вълнува колко дни по рано се постъпва в болница?

# 332
МИ аз бях с пап-3б правиха ми абразио и биобсия,резултата се оказа койоцитна дисплазия лека степен и на мен ми предстои конизация,но гледам малко по така на нещата,така че този резултат не винаги е това което си мислим ние споко.

# 333
Изкам да ви попитам тези които сте минали по тоя път има ли клинична пътека за конизация и ако не горе долу колко струва.И нещо друго ме вълнува колко дни по рано се постъпва в болница?

Ами трябва да има клинична пътека, защото мен ме оперира по ЗК не съм плащала /става дума за скалпелна конизация обаче/. А в болницата постъпих деня преди операцията  Peace

# 334
mamaMiq, на мен също се наложи да чакам за операцията, тъй като професорът отсъстваше-чаках около месец, това наистина не е приятно и допълнително те изнервя. Операцията се поема от ЗК. Аз платих само за избор на екип.
Ми Сарандев каза , че или нова биопсия или конизация направо,но той лично бил за конизация заштото ако биопсията не попадне на точното място може само да губим време.А конизацията ще даде по- точни резултати и аз се съгласих с него .
-наистина конизацията дава по-точен резултат, но тя си е вече операция, нещо различно от биопсията. Вярно, че е лека и не се отразява на възможността за износване на бебе, но все пак... Ако искаш, потърси мнение и на друг лекар. Възможно е и да не се наложи конизация. / И обратното е възможно. /

# 335
момичета  бьрзам да се похваля,че бах на преглед за пьрви пьт след 3 месеца след конизацията  при доц. Кьрлев.Всичко е наред,аз бях последен де на цикьла ,само зацапване и той ме прегледа,каза че сьм като чисто нова,зараснало е ,др. седми ца ще направя цитомазка и дано и тя да е наред.Каза ,че мога д аправя и бебе ако искам,шииката ми е отрязана малко....каза,че всяко чудо за 3 дни и да н е мисля много,защото аз само  го питам за разни теремини,като  епидермизацията на жлези,дето я имама и той каза че е нормално,,няма нищо нередно....това е.На всички пожелавам мн. здраве и добри резолтати само. Hug Peace

# 336
Браво Боби! Само такива новини да се чуват! Сега чакаме да се похвалиш и с бебе!

# 337
 милник 1968  ,мерси мила,ама за бебето аз се почегувах,той сигорно сьщо,защото аз сьм на 38 г. преди 1 месец ги навьрших....вече сьм вьзрастна,иамам син на 15г. да е жив и здрав,искаше ми се да имаам момиченце,но пропуснах  времето,гледах да сьм с перфекта фигура и подобни ...абе една коза сьм..ама,дай Боже и цитонамазката да е  наред,че сегяа сьм се размислила за нея,абе да ме хване човек и да ме пребие,квато сьм фльорца. Embarassed

# 338
Поздравления Боби за резултата, аз съм по-зле от теб, на 33 г.почти съм, а нямам и едно дете. Все мислех, че има време и отлагах-с оправдание -няма пари, няма време, трябва да работя, а сега...  Аз съм за пребиване! Дано да успея да хвана последния влак. А доктора може и да не си е правил шега с теб за бебето!

# 339
Ми Сарандев каза , че или нова биопсия или конизация направо,но той лично бил за конизация заштото ако биопсията не попадне на точното място може само да губим време.А конизацията ще даде по- точни резултати и аз се съгласих с него .
И мен ме оперираха без биопсия по същите причини. Има клинична пътека. Доплащаш само ако искаш нещо специално. Аз доплатих, защото ме оперираха в частна болница.
 Боби, браво! А за бебето не е късно! Не  се стискай! Дано и цитото да е наред!

# 340
olive19 ,споко аз родих на 34 и ако даде господ и всичко е наред се надявам да родя още едно. А колкото до конизацията не ми се търси второ мнемие защото ми писна да се притеснявам от доста време незнам на кой свят съм.Да минава и да има някаква яснота имам ли рак или не,че вече се побърквам.

# 341
BOBI1, как ще си възрастна вече за бебе?! идеална си Simple Smile

olive19, сега си на много хубава възраст да станеш майка.

да сме живи и здрави и каквото ни е писано. повече вяра.

в понеделник отивам за терапия с лазер и вярвам и много се надявам на добри резултати, а  след това, дай боже, и на зелена светлина за забременяване.

# 342
Олив, видях, че си изтрила чуденката за това как изглеждаме.  Wink
Аз може да не пиша често, но мойто зорко око следи всичко.  Joy
И аз съм се чудела. Айде показвайте се да ви видим.  Flutter
Кюбит, как ме разкри  Embarassed
Мислех, че никой няма да забележи чуденката.
Изтрих я, защото реших, че някой може да го възприеме като нахалство. Blush
А и все още никой не се е показал.  Wink
mamaMiq, пожелавам ти всичко да е наред при теб, проблемът ти да се ликвидира с конизацията, както и ти пожелавам и второ детенце! Дано резултатът ти е хубав и го узнаеш възможно най-скоро!
Момичета, някой има ли новини от Ива Николова?
olive19, сега си на много хубава възраст да станеш майка.
-Serein, много ти благодаря за комплимента! Желая хубави резултати и на теб!

# 343
Боби, доцента гледа ли те на колпоскоп.Не я мисли цитонамазката.Хубава ще е.

# 344
Мая, ти просто ми изпревари въпроса. Аз съм конизирана през юни месец, но все още не съм гледана с колпоскоп след операцията.Само ме прегледаха един месец след това и през септември правих цитонамзка.Сега в сряда съм се записала за преглед и смятам изрично да си поискам освен цито и колпоскоп.

Общи условия

Активация на акаунт