Отговори
# 345
Здравейте момичета!!!

Пиша ви специално от името на Ивка/Ива Николова/ Hug

Тя е добре,всичко е наред засега,по-нататък ще се включи с повече подробности Peace

Каза специално да предам поздрави и целувки на всички вас Hug  bouquet

От мен много сила и кураж,стискам ви палци!!!
 Hug

# 346
Супер много се радвам че Ива е добре откакто прочетох че влиза за операция само за нея мисля

# 347
 EASpirit, моля те, предай на Ивка, че всички й стискаме палци и много я обичаме!
Между другото и аз все още не съм гледана на колпоскоп-11 месеца след операцията, а ходя при професор Карагьозов, защо така ме е пропуснал!

# 348
при доцента няма колпоскоп в частният му кабинет,но  др. седмица като си правя цитонамазката ,в болницата дето ме оперираха ,ще поискам и колпоскоп...дано да е наред,но  се надвяявам доцент Кьрлев да не бьрка,защото  все пак е с такава практика,но това не ми пречи да си се видя и с колпоскопа.
А относно Ива,дай Боже да е наред всичко,дано  скоро имаме  вести добри от нея Peace
Направи ми впечатление ,че  даже н еме гледа много време,само за кратко ,един поглед и каза-"абе ти си чисто нова,защо не си праила секс до сега?защото споделих с него ,че не сьм правила секс вече 3 месеца...и той  вика-е загубила си много....хахахаааааааааааа и се смяхме разбира се.
Благодаря на всички за поздравите ,дай Боже да сьм нар4ед и др. седмица,че ми писна само да ми се вьртят лудите мисли в мойта празна кратуна Joy
При Карагйозов има колкпоскоп и май   влиза в вцената на прегледа,не знам..Аз ще отида и при него.                                 

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 20:29 от BOBI1

# 349
EASpirit, много ти благодарим за добрите новини!

BOBI1, гледай да наваксаш Laughing

# 350
serein
след малко влизам в банята и после ...хахахаааааааааааа...ще наваксвам,ама как ме е страх,то ще е един секс Embarassed,утре ще разказвам Laughing

# 351
Боби, знаех си, че всичко ще е наред с теб!!!  Hug  Heart Eyes  Party
Много се радвам, ама много! Браво. Хайде дано повлечеш крак с хубави новини, а защо не й с бебе-момиченце.  Wink
38 е прекрасна възраст, имаш и голям помощник вече. Хайдееее...  Hug

Олив, и аз съм на 33, даже ако трябва да съм по-точно, скоро на 34  Rolling Eyes и не съм раждала също. От 3 години и половина опитваме ние и нищо.

EASpirit, мерси много за новините. Предай на Ива, че има много хора, които се молят за нея и не е сама.  Hug

# 352
Кюбит, важното е, че се бориш и продължаваш. Ти си много целеустремен и волеви човек и аз съм сигурна, че ще има резултат.

BOBI1, никакви страхове, само удоволствия Laughing

# 353
кюбит
мерси мила,много ми е  радостно,ама аз ще сьм спокойна като направя и цитномазката,нали ме виждаш ква сьм,не смея да се радвам много предварително,макар,че все пак ме е погледнал  един лекар,който е спасил  толкова жени от тая проклета болест,абе добре сьм,знам си аз.Момичета не ме навивайте за това бебе,аз искам,но като се замисля ,че то ще бьде на 6 год. и в пьрви клас аз ще сьм на 45г...аааа?ох,не мога да мисля сега за това,сега ми предстои секс,след 3 мисеца  целомьдрие,сега се чувствам като девствена... Joy
кюбит ,страшно сьжаляавам за картичката,секретарката на сьпругьт ми каза ,че е написала точно всичко,ще я грьмна  #2gunfire и толкова исках да е там вече ,а сега ще я получа сигорно  вьрната.....сега за 8 март ще се пробвам оак...хахааааааааа,ама лично ще я пускам.По скоро желая да имаш не едно а 2 бебета,да знаеш.И всички ,които чакат това,нека се сбьдне тая година Peace
Ако знаете как ви обичам всички тук и колко  искам да се сьбереме скоро ,за да се видиме всички ,това ще е  невероятно преживяване.
ще повлека крак,дано всички тая година сме добре Hug

# 354
Боби, едва ли секретарката е виновна за непристигналата картичка.  Peace Много от моите картички също не са пристигнали. Аз хвърлям вината на пощите. Както и да е... По-важно е доброто намерение.  Hug

# 355
  • around the world
Здравейте момичета,
извинявайте че ви се натрапвам така в темата, но просто не съм на себе си.
След дълго чакане на резултата от цитонамазката ми днес го получих следните резултати:

III pv cc
Адекватност : задоволителна.
Клетъчни промени: други( койлоцити).
Плоскоклетъчни интраепителни лезии: нискостепенни с HPV.
С препоръка за HPV-тест, колпоскопия, биопсия, цервикално абразио.

досега винаги всичко е било наред с цитонамазките, които са ми правени.

Ужасно съм притеснена, тъй като преди дни разбрах,че съм бременна. Досега винаги всичко е било наред с цитонамазките, които са ми правени и този резултат ми дойде толкова неочаквано. Да отбележа-цитонамаската е правена преди да забременея.
За съжаление доктора ми е в отпуск, но се надявам утре да разбера кога се връща на работа.
Дали е възможно с тези резултати да износя бебчо без проблеми за него или...? Cry
Благодаря ви предварително !

# 356
Bueno, първо се опитай да се успокоиш. Знам, че не е възможно, но колкото повече запазиш самообладание, толкова по-правилно решение ще вземеш.
Не си първата, нито последната бременна с подобна диагноза. За щастие има много жени износили бебетата си в случаи като твоя. Но да сме реалисти, има и прекъснати бременности по тази причина.
От разстояние и чрез форум, никой не може да ти каже как ще се развият нещата при теб. Но пък от друга страна знаеш, че тук можеш да срещнеш разбиране и подкрепа във всяка ситуация.

Трябва да реагираш бързо. Направи колпоскопията и ако трябва и друга цитонамазка. Направи и биопсия, ако преценят в тоя случай, че може. Консултирай се с толкова лекари, с колкото ще се чувстваш комфортно. Но не забравяй, че колкото хора, толкова мнения. И две мнения стигат, дори и едно, ако имаш доверие на лекаря.

Стискам ти палци всичко да се развие най-добре за теб и да запазиш бебето. fingerscrossed
Информирай ни какво се случва.

Бобииииииииииииииииииии, познай!!!!!!!!!!  Heart Eyes
Получих ти картичката днес, мила моя!!!  Hug  Hug  Hug
Благодаря ти от сърце за топлите думи!   bouquet Много съм трогната!  Heart Eyes

# 357
BUENO къде ти правеха цитото?

# 358
  • around the world
BUENO къде ти правеха цитото?
В Шейново.
Момичета, сега разбрах,  че моят док. ще е в отпуск поне още 2-3 седмици. Бихте ли ми препоръчали добър док., който би могъл да ме прегледа и ако реши да ми направи колпоскопия. Не ми се иска да отида при първия срещнат док.  и след това да се чудя какви ги е свършил. Точно в този момент опити не ми се правят  ooooh!.

# 359
Погледни координатите на първа страница.

Общи условия

Активация на акаунт