Отговори
# 360
  • around the world
Погледни координатите на първа страница.
Благодаря   bouquet.
Вече започнах да звъня. Дано скоро да има резултат.  Praynig

# 361
  • София
Bueno,  стискам ти палци да си износиш бебчето и всичко да е наред, кураж.
BOBI, скъсвам се от смях с теб, направо ме зареждаш с положителна енергия. Тежка ли ти беше нощта  Wink, че и аз все още не съм правила секс, а конизацията ми беше на 30 октомври, то ще сме си като нови  Grinning

# 362
bueno, стискам палци! има много успешни случаи на консервативно лечение по време на бременност, мисли позитивно. надявам се резултатите от допълнителните изследвания да са обнадеждаващи и да намериш лекар, на когото да се довериш напълно.

най-важното е твоето здраве.

BOBI1, обеща да разказваш, хахаха!

# 363
  • around the world
bueno, стискам палци! има много успешни случаи на консервативно лечение по време на бременност, мисли позитивно. надявам се резултатите от допълнителните изследвания да са обнадеждаващи и да намериш лекар, на когото да се довериш напълно.

най-важното е твоето здраве.

BOBI1, обеща да разказваш, хахаха!

bouquet
Момичета,
тези от вас които са били при доц. Попова- мислите ли че имам шанс да мина на преглед в кабинета й на бул. Сливница още днес?
Звънях на двата нейни тел. , но засега без резултат. С останалите лекари от стр. 1 е същата ситуацията.

# 364
момичеат-ЖИВА СЬМ ...след прословутият секс снощи Embarassed,в началото си бях вьобразила,че ще усещам нещо различно,болка и т.н.т..обаче неееееееее,беше удоволствие за сьпругьт ми ,за мен по скоро интересно  като очакване  да е нещо различно,ама  не,слава Бога,секса си остава сьщият...хахахаааааааа Joy
Не знам дали е нормално,но усещах все едно ми е изтрьпнало на входа,ама сигорно защото толкова време нищо не се е мушкало там,затова,може и паяжина да сьм хванала  #CrazyА и сега всяка лека болка или някакьв спазьм ,на който преди не сьм обрьщала внимание ,сега го забелязвам,но  всичко ще мине,знам си аз.Разбрах че като си променим мисленето  и вс. се променя в наша полза,повярвайте ми.
Сутринта пометьх кьщата ,като  всички "оправени" булки и аз ..хахахаааааааааа,да се знае,че  ВЕЧЕ правя секс Joy
буено-----не е така при всички,вчера бях в часният кабинет на доцент Кьрлев,нямаше хора ,а и той не врьща,но др. ччетрвьртьк чак е пак  там.Аз ще ходя ,можем да се разберем и да се видим там.
кубит
тькмо се бях подготвила да  скандализирам офиса  за изпрашането на картичката и  сега чета че е наред вс. и е пристигнала,за което се радвам.А там квото сьм ти пожелала ми повярвай,че ще стане,да знаеш,аз не сьм магьосница ,ама  знам. Peace

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 12:01 от BOBI1

# 365
bueno, отиваш и се примолваш да те вземат. мисля, че имаше и други лекари, които не връщат, поне в темата момичета бяха споделили, прегледай постовете назад къде може да се вмъкнеш.  Peace

# 366
Bueno,горещо ти препоръчвам Проф.Илко Карагьозов.Преглежда всеки четвъртък в Токуда от 13.30 часа.Иди без номер и си плати прегледа дори и да има много пациенти, той ще те прегледа.Чуй и неговото мнение.Носи всички направени изследвания-цитонамазка, биопсия и др.

# 367
Боби, честито!!! Страхотна си!

# 368
момичеат-ЖИВА СЬМ ...след прословутият секс снощи........
ама сигорно защото толкова време нищо не се е мушкало там,затова,може и паяжина да сьм хванала........
Сутринта пометьх кьщата ,като  всички "оправени" булки и аз ..хахахаааааааааа,да се знае,че  ВЕЧЕ правя секс Joy

Не мога да ви опиша колко много се хилих сама, като лудите....Децата ме гледат все по-учудено...
Бобииии, Господ здраве да ти дава.Винаги се разсмивам с теб...
Момичета, малко по-назад в темата прочетох, че ще се показваме.Обяснете моля, като за руси това какво значи.Снимки, среща или....

# 369
Здравейте мили момичета  Hug.Прочетох ви на един дъх.Наистина много ми липсвахте и ви благодаря за това че сте се молили за мен.Аз днес се завърнах за малко.И като ви казвам,че при мен думата проблеми е в пълна сила вярвайте ми.Прибрах се следобяд и хукнах с детето по бърза помощ с 39.6 темп. Tired.Не мога да ви опиша какво ми е.Развила е някакъв ларингит,постоянно вдига темп.,кашля,гласа и почти го няма и сега ще будувам с нейните пристъпи цяла нощ.Моля се  Praynig само да се оправи по-бързо,защото сърцето ми се къса като я гледам как се мъчи.
Колкото до мен.Тази седмица минах всякакви изследвания.Резултата  и становището на онкосъвета в Онкологията в София е,че няма разсейки никъде,по никакви органи.Казаха,че тумора е отстранен още с конизацията и даже казаха че това е една изключително добра операция за България.Това ме зарадва защото за пореден път доказа способностите на д-р Бойчев от Тутракан.Изключително съм му благодарна за това,което направи за мен.Дотук това са хубавите неща.Въпреки всичко обаче,решението е да има операция и да се отстрани абсолютно всичко.Отрицателните черти са,че ще вляза в критическата на 31г. и ще се лекувам за остеопороза.Но предпочитам да съм жива и да се боря с това,отколкото да се случи нещо друго.Операцията ще е в четвъртък другата седмица,но още във вторник трябва да съм пак там,за още някакви последни изследвания.След това ще има до 10 дни,надявам се не повече възстановителен период и ще чакам резултатите от хистологията.Дано и детенце се възстанови дотогава,че иначе сигурно ще отложа.
Благодаря ви още веднъж момичета,простете че не ви изброявам поименно,това е за да не изпусна някой.
С малко закъснение и от мен Честит имен ден и на другите ми съименнички   bouquet.
Боби а с твоите постове мила винаги съм се разсмивала  Grinning.
Ще ви пиша пак преди да замина,а сега ви пожелавам бъдете здрави и много ви прегръщам  и целувам  Hug Hug Hug................................

# 370
И като сте отворили дума за секса,да попитам и аз  Embarassed.Значи конизацията ми беше на 20 ноември.Не сме го правили и някъде месец и нещо преди това.Вчера на прегледа в болницата обаче ми казаха че имам и някакви гъбички.Такааааааааа очертава се още доста време да сме на сухо и двамата  Embarassed Wink,въпроса ми е,мислите ли че мога да го направя сега преди операцията ,дали би ми навредило с нещо,като задължително ще е с презервативи въпреки че не ги обичам.Дали да рискувам или не  newsm78.

# 371
Иве, много се радвам, че си тук! Добре е, че няма усложнения. И аз на твое място бих се съгласила да махнат всичко. По-добре да живееш с лекуващи се проблеми. Ще стискаме палци, дано всичко да е наред и да се похвалиш с безпроблемна хистология. За детето не може да не се тревожиш, но нали знаеш - така е, децата все боледуват. Не се притеснявай толкова. Пожелавам само хубави моменти!

# 372
  • София
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, но редовно ви чета и ви мисля. Радвам се за добрите ви резултати или очаквам резултатите на тези, на които им предстоят. Отдъхнах си като Ива_Николова написа, че при нея нещата се развиват добре  Simple Smile
На мен ми предстои утре да влезна за изследвания в Токудаи в понеделник да ме конизират. Тъй като за пръв път влизам в болница, а и забравих да попитам, някой може ли да ми каже дали сутринта трябва да отида без да съм яла и пила нищо?
Притеснено ми е и защото вчера получих някакво кафеникаво зацапване и не знам дали няма да попречи на конизацията? През последните 2 месеца имам проблеми с цикъла ми и спира само с хапчета, предписани от лекар. Та не знам дали сега няма да се наложи да се отложат нещата. Така ми се щеше да ме оперират в понеделник и да поприключат нещата, а сега пак ме налегнаха неприятни мисли Cry
Ива_Николова , ако ме конизират в понеделник, ще съм в болнични поне седмица, та ако имаш нужда от компания, ще се радвам да се видим. Драсни на лична, ако нямаш против.

# 373
Иве, здравей, радвам се за добрите ти резултати! На теб с нищо няма да ти навреди, евентуално може да ги прихване съпругът ти, но щом ще се пазите... А по принцип гъбичките се лекуват лесно-с хапчета и глобули, даже е по-добре да ги изчистиш преди операцията. Посъветвай се с лекар за тях, ако не си го направила вече.
За детето не може да не се тревожиш, но нали знаеш - така е, децата все боледуват. Не се притеснявай толкова. Пожелавам само хубави моменти!
-правилно ти е казала димана, децата боледуват, не се притеснявай. Желая ти всичко да бъде ок!

# 374
iva
ох,много добри новини мила,радвам се че  нещата при теб се нареждат.да знаеш че всички тук те мислим,само ако нещо имаш нужда ,веднага  пиши и  все някоя от нас ще откликне ,аз сьм готова,само  не мога да ходя до отделението в раковата б-ца че там е докторката ,която пренебрегнах и не се оперирах при нея.Затова  ми е енеудобно да се видя с нея.А за детето,така са малките деца,боледуват,но те се оправят бьрзо,споко,мисли си че  ти вече си здрава и  там е тайната ,в мисленето.Сега те целувам и много ,много  усмивки на всички  мацки тук.
Аз не знам как да си пусна снимка тук,аз и нямам де ,ама ще се снимама специално ,ще се издокарам...хахахаааааааа... Joy

Общи условия

Активация на акаунт