Саши,ще го търсим и ние като почнем да къртим теракота в коридора,че е за смяна!

Мдааааам........... добре си пийвахме и хапвахме
чак ми липсва този период но се надявам скоро и аз да имам пупи Ния,не се ядосвай всяко зло за добро!
не е истина. Голяма битка ме чака, ама ще ги преборя. Тоя път се заинатих.
Иначе терминатора го имате, когато кажете. 

само докато го види и си лапва пръста, а без него няма заспиване...какво ще правя незнам...

още от бебе, тя не искаше залъгалки и постепенно се научи с пръста. Първо вечер за да се приспива, после започна да не го вади от устата по цял ден. Постоянно си повтарях, че ще го израсте, но познавам хора, които до първи клас са си смучели палеца и затова преди около 3 седмици реших, че ще правим нещо...Сутрин слагам на пръстчетата лейкопласт ( от българският, защото на Урго много бързо го сваля), а вечер го махам и слагам на ръчичките чорапчета ( от нейните 3/4-ти, те й стигат го раменцата) тя не плаче, даже й е интересно... горкото, направо сърцето ми се къса
Имаме малък напредък....ноооо забелязах преди 2 дена, че започна да си смуче показалците
та мисля да купя и един лак ( Даум Ексол, струва около 10 лева, продават го по аптеките и е точно за тази цел) горчив е и бързо съхне, няма опасност, ако си разтърка очичките да й стане нещо. Абе голямо е мъчение, но дано да успеем и да не е напразно всичко 

.
.
.
. Опитах кажи речи всичко, но девойката не си го дава и това е
. Дани на 13 месеца го отказа, ама Ани като я гледам май до 1 - ви клас ще си го смуче
.
.
. 
Къде се кри толкова време? Малката е страшна сладуранка
Между другото те познавам
Все така да ти е безпроблемна и лека бременността!
Владичка успя да я бутне върху нея си 

Голяма прегръдка от мен!
Ако не си, свиркай да пращам
Ние всяка година си купуваме естествена малка с корен, но не успява да оцелее до следващата Коледа
Сега сигърно ще ми се чудите и ще ми се смеете, но.. аз пък се опитвам от доста време да му дам биберон, заради обратната захапка. Анатомичната форма на гумената част на биберона избутва езика нагоре към небцето и така няма да му израства долната челюст, повече от колкото трябва и нямя да има обратна захапка... но май вече е късно