Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 126 117
  • 842
  •   1
Отговори
# 585
 Cry CryМоя тест е отрицателен.Не го направих по правилата обаче.Направих го по обяд.Май не трябваше. Sad Sad

# 586
  • София
Съжалявам Ела  Hug, но щом няма лелка и Т ти е висока, има надежда! Стискам палци!  Praynig

# 587
Еличка Т ти е страхотна така,че не се отчайвай.Не е проблем,че си го направила на обяд-мисля,че няма значение.Воите тестове и при двете бременностти ги правих вечер.Не трябва да си пила вода обаче преди това поне няколко часа.Аз така се шашнах с втория тест.Бях на диета и доста вода пиех-правя тест и отрицателен а Т ми добре.На другия ден без вода и положителен  Laughing Така,че има надежда още за теб  Hug

# 588
Та значи, момичета, чета ви аз снощи тука как сте почнали с тестовете за бременност и тая сутрин като станах си викам въпреки липсата на всякакви симптоми да взема да направя и аз...
И между прозявките и угризенията на съвестта, че още един тест профуках за нищо...., взеха че ми се появиха две черти....  #Crazy #Crazy #Crazy И не знам сега да се радвам ли... Ами ако вземе, че ми дойде все пак след два дена....  newsm78 ooooh! ooooh!

# 589
Хайде ,честито от мен Rolling Eyes Hug Hug

# 590
Десиии,
и тук да ти кажа ЧЕСТИТО МИЛИЧКА  ylinfant ДА СИ РОДИШ ЕДНО ПРЕКРСНО БЕБЕ И ДА ВИ РАДВА МНОГО!!!!!!!

# 591
  • София
desitalee, Hug и тук да кажа, че много се радвам за теб! Не се притеснявай! Всичко ще е наред!

# 592
desitalee , честити ти две чертички мила , дано всичко е наред и се радваш на едно прекрасно бебче!  Hug

ela79 , миличка дано Т остане така и следващия тест да е положителен ! Стискам палци всякакви!   Hug Praynig

# 593
  • ЕН
та значи кой е стискал здраво кълки. ами това е прекрасно
desitalee честитоооооооооо   bouquet . леко бременеене и дано си си провлачила краката и за нас  Mr. Green

# 594
Много ви благодаря, момичета! Аз днес вече се поуспокоих и даже си сложих и линийка в подписа! Все още ще се навъртам тук и ще ви стискам палци  Hug

Ирина Бонева, какво става с теб? И другите нечакащи... Хайде, вадете тестчетата! Моля се за вас  Praynig Praynig Praynig

# 595

ИМАТЕ ЛИ ПРЕДСТАВА КАКЕО СТАВА С МЕН?Аз вече нищо не разбирам-нито менструация,нито полужителен тест.Започвам вече да психясвам и да виждам симптоми във всичко.
Момичета,вчера докато бях на работа така ме проряза като нож ниско долу.Не беше като болката преди менструация,защото беше силна и пронизваща.Незнам каквода правя?Страхувам се ,защото имам прогестеронов дифицит.Както знаете на  37-я ден прогестерона ми беше близо и малко по-малко от долната граница.Това ме притеснява,заедно с това ,че пия лекарства,които евентуално трябва да спра като забременея .Май ще си направя кръвен тест. newsm78

# 596
Eла, според мен още днес си направи кръвен тест. Уринарните не винаги засичат на такъв ранен етап, така че направи днес кръвен и за собствено успокоение поне да знаеш да се надяваш ли или не. Ако кръвния тест покаже бременност - веднага спираш лекарстото, на което си сега и почваш дуфастон щом ти е нисък прогестерона. И консултация с гинеколог няма да е излишна... А тоя спад на 37-ми ден ми прилича на имплатационен спад... Стискам палци!

П.П. Гледам, че ЛФ ти е нормално около 14-15 дни.., а днес ти е 16-ти ден и БТ не пада... Има нещо тука според мен... Бягай на кръвен!  Praynig

# 597
Днес ще отида.Няма смисъл  да се чудя всеки ден.Аз пия дуфастон 3*1 и го започнах още след О.Незнам обаче дали той ще ми е достатъчен.Ако има бременност ,първото нещо което ще направя е да изследвам прогестерона и да бягам с изследването при док.Благодаря за отговора. Hug

# 598
  • ЕН
ела направи кръвен. той ще покаже и ще изясни всичко. от там на доки Hug Hug Hug
стискам палци все пак да има бременност  Praynig

# 599
  • Бургас
Добро утро!Ами моята темп падна тази сутрин на 36,9.Ако не този месец,нов месец нов късмет!

Общи условия

Активация на акаунт