Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 126 106
  • 842
  •   1
Отговори
# 600
    Мили момичета, здравейте! Вчера бях при доки и тя ми каза , че прогестерона се взима винаги на 21 ден и това което съм пуснала на 7 ден след Ову не е реално !  Sad Много се разочаровах !
 Незнам какво да правя , мисля този месец да спра с костилбегита , защото няма как да направя фоликуметрия , а не желая да се тровя с лекарства без наблюдение ! Запазвам за сега само дуфастона 2 по1 от 16 ден на МЦ то 10 дни , герикапса и фолиевата! И ще пусна прогестерон на 21 ден!
  Това е от мен , иначе на узи то всичко си е наред отново имам доминиращи фоликули и в двата яйчника и няма поликистоза! Обмислям и вариант да уставя организма да се раздвижи сам и да пия само витамините  без нищо друго!
  Вие какво мислите !
 Ела , миличка задължително направи кръвен и ако има бременност бягай на доки за да каже колко дуфастон да пиеш , аз заради недостига на прогестерон загубих бебчето в 8 г.с.!
 Стискам палци и чакаме да кажеш какво става!  Hug Praynig
 Целувки и хубав ден !  Heart Eyes

# 601
Вчера бях при доки и тя ми каза , че прогестерона се взима винаги на 21 ден и това което съм пуснала на 7 ден след Ову не е реално
Shocked Shocked

Прогестерон на 21 ден пак прави 7 ден след О,но само ако цикълът ти е като по учебник на 28 ден и още по-точна О на 14 ден.Но какво правим,ако О е по-късна....например на 18 ден.Щом тази лекарка заявява това,представям си как ще е с по-сложните неща ooooh!

# 602
 Aня , и аз по тази причина го пуснах тогава след Ову на 7 ден ! Незнам какво да мисля вече! Докторката е свясна , на много хора е помогнала , както и на мен и е много близка на лелята на съпруга ми , но аз вече се чувствам изморена от това да пия лекарства всеки месец и мисля да си оставя организма да почине и да започна да търся нов доктор ! Причината е в това , че преди имах кг за сваляне и от там идваше проблема , сега съм с нормално тегло и това е основната причина , поради която искам да спра лекарствата , просто преди кг затормозяваха организма ми да работи!

Дано да намеря правилние път и решение!

# 603
Шуши,казваш,че пиеш Клостилбегит?А направено ли е всичко необходимо преди това-спермограмата,проходимост на тръбите?Извинявай,може и да си казвала,но да съм пропуснала Hug Предполагам,че пак същата лекарка ти ги е изписала Rolling Eyes

# 604
  • София
Shushy, не знам колко е свястна тази лекарка, но аз съм напълно съгласна с Аня.
Ела, стискам палци да се похвалиш!
Иринка, дано да не дойде лелката! Стискам палци!
Деси, много хубава лентичка!

Хубав ден момичета!   bouquet

# 605
  Не сме правили защото правихме преди миналата бременност спермограма и всичко беше ок!
 За снимка не , незнам защо може би защото забременях бързо миналия път !

А за костилбегита , пих го 2 месеца подред от 5 ден за 5 дни по половин хапче вечер ! Първия месец имаше резултат и цикъла беше перфектен , но втория месец след прегледа ми запази дозата същата и ефекта беше нулев пак дълъг цикъл с ову на 28 ден!
 Именно поради тези причини решението което обмислям е да си оставя органима 2 месеца да почива!
Момичета , благодаря за мненията , вече съм почти сигурна в намеренията си!

# 606
Щуши,съвсем правилно си направила изследването на прогестерона.Не се притеснявай.Единстеното,което трябва да те притеснява в момента е с кой друг лекар да смениш твоята,защото си мисля,че не е много наясно.Моето мнение още в началото беше да не започваш стимулация с Клостилбегит без направена цветна снимка и да продължиш лечение си с дуфастон,което е много важно при теб.Притесни ме това,че казваш,че няма да пиеш лекарства.Недей да спираш дуфастона,защото като забременееш знаеш какви могат да бъдат последтвията.Аз никога не бих рискувала така.И дори сега въпреки,че пия висока доза  дуфастон,пак се притеснявам.Това е важна част от лечението и в комбинация с това,че свали толкова много килограми си мисля че скоро при теб ще има радостна новина.

# 607
    Благодаря много за подкрепата ти Ела , както и на другите момичета ! Мисля че си права и няма да го спирам и започвам проучване къде да търся лекър! За съжаление в Бургас няма такива ще търся във Варна или краен случай Пловдив! За това , моля ако има някой от варна доволен от някой лекар да сподели!  Hug

# 608
Кръвния ми тест е отрицателен SadТози път наистина ми се плаче.Имах надежда Cry

# 609
Съжалявам ,еличка. А Т ти е толкова хубава бях сигурна че  ще ни зарадваш Hug

# 610
  • София
Мила Ела, много съжалявам!  Hug Hug Hug Колкото и глупаво да звучи: Ще изгрее слънце и на нашите улици! Пак  Hug Hug Hug

# 611
И аз бях сигурна.Вече бях започнала да мечтая за по-добрия живот,който
чакам от много време.Само че...ще почакам още Cry

# 612
ela79, много съжалявам. Hug

# 613
  • Бургас
Ела,мила,съжалявам много!И моята температура падна днес,но продължаваме напред Hug

# 614
Да естествено,аз не съм се предала още. thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт