Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 126 130
  • 842
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мерси angel1  Hug! Дано да излезе нещо, за сега нямам ПМС....

# 91
Red tree, то ти е утре денят за МЦ, нали?
Кога евентуално мислиш да правиш тест?

# 92
  • София
Няма да се стигне до тест angel1, започна да ми зацапва...  Cry

# 93
 Sad Успех другия месец. Hug

# 94
  • София
Мерси мила!  Hug
Преставам, че оспамихме темата...  Embarassed

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 17:27 от Red tree

# 95
ЧНГ!!
моята темп. направо ме озадачи  #Crazy
 от няколко дни е висока този месец дали е минала овулацията. newsm78
не правя тестове за ову. от два -три дни ме болят гърдите
аз съм дълъг МЦ  38-40-43 дни  и ову винаги по -късно, възможно ли е този месец да съм с нормален цикъл и ову.?? Thinking
и да съм във втора фаза?? Shocked

# 96
Привет и  Весела нова година на всички  santa2
Моля за коментари по графиката ми,  след 3 + Ову теста и БТ нагоре-надолу в началото, съвсем се обърках.

ПС Опитах се да приложа и снимка с Ову тестовете, но не мога и не мога.. Някой знае ли как се прави?? newsm78

Засега пускам линка към снимката. Mr. Green
http://www.fertilityfriend.com/tg/entry/7614067.html

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 09:00 от galiondi31

# 97
galiondi31 ,спред мен най-интензивни са чертите от 16 и 17 ден.И затова смятам,а и според графиката,че О е било 17-18 ден Peace Успех Hug

# 98
  • ЕН
galiondi31 ,спред мен най-интензивни са чертите от 16 и 17 ден.И затова смятам,а и според графиката,че О е било 17-18 ден Peace Успех Hug
Peace Peace

# 99

зА МНОГО ГОДИНИ МОМИЧЕТА.Аз този цикъл наистина много се обърках,но вече да ви кажа се отказах да си разчета вярно графиката.Вярно ,че както съм я направила О би трябвало да е на 27-мия или 28-я ден ден,но има много обстоятелства,които ме карат да се съмнявам.Първо високата температура на 26 е от препиването ми след коледа.Нея не я взимам впредвид,но както може да се досетите температурата ми на 1-ви може да е висока поради тази причина.Легнах си в 4 сутринта и съм спала по-малко от 4 часа.А тази сутрин като си измерих температурата в 7.00  ми показа 36.6,а в 11.00 беше 37.1.В 7 часа много  ми се спеше,едвам си държах очите отворени и затова си мисля,че е възможно даже да не съм сложила термометъра "на мястото му" EmbarassedВъпроса ми е да дали е възможно за 4 часа температурата ми да скочи с 0.5 градуса.На мен ми се струва невъзможно.Вие как мислите?

# 100
Ела, възможно е да скочи с толкова много, а и ако не си сложила термометъра правилно т.е не достатъчно дълбоко, отчита по-ниска темп.
А бях така един ден много ми се спеше и меря темп и тя беше 36.3.-36.4 и много се притесних да не би лелката да идва, а просто не бях сложила термометъра на място. Веднага се разсъних Mr. Green и я премерих пак и си беше нормално след 37 не помня точно колко, но определено беше с фрапираща разлика.
Така че е възможно, а и щом се съмняваш, че не си го наместила правилно, значи е така. Споко ще следим още.А според мен ову ти е на 27 ден определено.

# 101
  • София
Честита Нова Година! Много здраве и сбъднати мечти!
А сега по темата, бихте ли погледнали и моята графика.За първи път t не се вдига повече от 37,0 градуса.

# 102
Мариана,
виждам си правила тест за бременност, още е много рано обаче. Според мен ову ти е била на 17я ден, а не е задължително веднага да ти се вдига след 37 и аз имах няколко дни все 37 градуса и после започна да се вдига.Колко ти е дълъг принципно МЦ?

# 103
  • София
angel1 цикъла ми е средно 32дни. Правих тест Престо, защото нещо хич не се чувствам добре и ако трябва да пия някакви лекарства....А имам усещането, че е станало 

# 104
Ами така като ти гледма графиката и а и ову на 17я ден според мен можеш да направиш тест на 31 32 я ден.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт