Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 125 365
  • 842
  •   1
Отговори
# 675
nuclearbaby миличка, първо да те гушна и да ти кажа че съжалявам за това което ти се е случило ! Знам как е чувстваш , аз имам мисед направен на 11.07.2008 , преди това мерих БТ и сега отново е така ! Моя съвет е да си починаеш малко от меренето и да се опиташ да се успокоиш самата ти , дай си време да се възтанови организма , поне 2 МЦ та ! Нека след като ти доиде първия нармален , чак тогава мери ако искаш за да започнеш да си следиш , но не правете опити без контролен преглед и консултация с доки !  Hug  bouquet Успех ти желая и дано скоро заедно направим нова тема , за бебчета  Heart Eyes

Stitch Winchester ,  irina_boneva благодаря момичета , аз като си помисля май до сега все съм го пила без да е минала Ову и сега този месец ще изчакам поне до 20 ти ден от МЦ то !  Hug Искам все пак да разбера този мой организъм дали няма сам да проработи и ще взема тестове за Ову да видим !   bouquet

# 676
  • София
nuclearbaby миличка, първо да те гушна и да ти кажа че съжалявам за това което ти се е случило ! Знам как е чувстваш , аз имам мисед направен на 11.07.2008 , преди това мерих БТ и сега отново е така ! Моя съвет е да си починаеш малко от меренето и да се опиташ да се успокоиш самата ти , дай си време да се възтанови организма , поне 2 МЦ та ! Нека след като ти доиде първия нармален , чак тогава мери ако искаш за да започнеш да си следиш , но не правете опити без контролен преглед и консултация с доки !  Hug  bouquet Успех ти желая и дано скоро заедно направим нова тема , за бебчета  Heart Eyes
Nuclearbaby:-----------------------------------
 имам зелена светлина от доки  Simple Smile и 2 контролни зад гърба и всичко каквото трябва,пушка съм  Crossing Arms

# 677
  • Бургас
Аз мисля,че могат да си продължат опитите.Все пак лекаря я е прегледал обстойно и преценил,че могат да бебеправят.Аз мисля,че сама се изчисти,не се е налагало лекарска намеса!

# 678
nuclearbaby,съжалявам за случилото се,успех оттук-насетне.

# 679
  • София
Аз мисля,че могат да си продължат опитите.Все пак лекаря я е прегледал обстойно и преценил,че могат да бебеправят.Аз мисля,че сама се изчисти,не се е налагало лекарска намеса!
о,да, с хапчета сама се изчистих,не ми правиха нищо слава Богу Praynig
ама нищо не казвате за графиката ми.....или може би не може да се каже нищо?

# 680
nuclearbaby, може да е имало ову на 18 ден, според мен.

# 681
   nuclearbaby
Според мен , дори и да не са правили абразио трябва да си на ясно , че всичко това са хормони , които най-вероятно ощи не са дошли на местото си и мисля че е по правилно да си починеш 1-2 цикъла всички хормони да се възтановят и влезнат в баланс и тогава да се започне с опитите ! Защото дори и само с хапчета матката не е възтановена още и ако има нова бременност , а тя не е по реда си може да се повтори за съжаление ! Поправете ме ако греша!

# 682
Шуши,аз смятам че все още не е имало О HugТърпение

# 683
  • София
   nuclearbaby
Според мен , дори и да не са правили абразио трябва да си на ясно , че всичко това са хормони , които най-вероятно ощи не са дошли на местото си и мисля че е по правилно да си починеш 1-2 цикъла всички хормони да се възтановят и влезнат в баланс и тогава да се започне с опитите ! Защото дори и само с хапчета матката не е възтановена още и ако има нова бременност , а тя не е по реда си може да се повтори за съжаление ! Поправете ме ако греша!
е добре де.....моя лекар каза да продължаваме с опитите без никакво съмнение,,всички изследвания са в нормите и на преглед и и матка  и яйчници са пушка...аз не смятам че ще имам ОВУ този месец..но кой знае...така мислех и в месеца когато забременях....

# 684
  Мерси Ела , а при теб нещата как са и какво ще ми кажеш за дуфастона , да поизчакам ли с него да го започна след Ову ?  Heart Eyes Ти как го пиеш с точно фиксиран ден от МЦ то ли ? Аз до сега 5 месеца го пих от 16 ден 10 дни по 2 на ден !!
nuclearbaby , миличка не се сърди , щом доки е казал почвайте с пълна сила , желая ви от сърце успех !  Hug

На всички успех дано този месец е нашия  Hug Heart Eyes

Stitch Winchester   Благодаря ти за мнението и аз този месец ще пробвам така  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 17:58 от mmmshushy80

# 685
mmmshushy80, не съм ela79, но да си кажа за дуфастона - при мен док ми каза да го започна след като на УЗИ се видя, че съм овулирала. Моята овулация обикновено е късна, в случая беше на 19-20 ден. Ако бях почнала да пия дуфастон от16-тия ден, вероятно щеше да подтисне овулацията. Просто не виждам смисъл да се пие на сляпо.

# 686
Аз искам да питам според вас вазможно ли е след като спадне температурата и предстои цикъла,а да се окаже че има бременност?Защото по принцип ако се получи забременяване нали БТ нетрябва да спада,а аз сам свидетел на две такива бремености.

# 687
Аз искам да питам според вас вазможно ли е след като спадне температурата и предстои цикъла,а да се окаже че има бременност?Защото по принцип ако се получи забременяване нали БТ нетрябва да спада,а аз сам свидетел на две такива бремености.
Ако е правен секс във фертилните дни всичко е възможно,не зависимо каква е графиката. Wink

# 688
Шуши,аз лично пих дуфастона по схема от 16-ти до 26-ти ден повече от година и половина.През това време нямах О по ред причини.Възможно е той да е подтискал О,но най-вероятно е било от напълно разбърканите ми хормони.Аз знам,че в дългосрочен план лечението с дуфастон помага за регулиране на цикъла.Сега започвам дуфастона след О(доказана от лекар трябва по принцип,но аз всеки месец не мога да си го позволя) и го пия докато ми дойде менструацията.Аз сама си реших така.Ако питам моя лекар ще ми каже давай от 16-ти ден,но как да го започна на 16-ти ден,като О ми е на 30-ти.Успех и поздрави на всички.

# 689
   Ела , миличка в същото положение съм като теб , до сега винаги съм го пила ог 16 ден 10 дни дуфастона , този месец и аз реших да поизчакам и да видя как ще са нещата , дано скоро има Ову и ще почна да го пия след нея ! Хубав ден  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт