Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 125 360
  • 842
  •   1
Отговори
# 690
Пиша, за да се отчета какви ги върша през тези дни - изследванията ми са "прекрасни" както каза гинеколога (става дума за стандартните изследвания, които си правя на 6 месеца, като този път го информирах, че искаме бебе, та да оглежда всичко съмнително).
Иначе овулацията ми се отчете на същия ден като предишния месец - даже и във фертилити съм се регистрирала и там абсолютно закова на същия ден.
Та сега идва най-тежкото - поне за мен, очакване....
Стискам палци на всички вас!
Дано някой нечака с мен около идването на пролетта (22 март), а да очакваме  stork-boy stork-girl

# 691
  • Манчестер
lady_u, Браво, браво и сърчица си имате, дано...дано  Praynig Praynig Praynig имаш моите стиснати палчета  fingerscrossed

Аз малко се отчаях  Sad . Днес БТ падна, ама от снощи съм с главоболие и пих нурофен. Та се надявам от лекарството да е, този спад  Sad . Тази сутрин съм с главоболие....аз мигрена имам, лошото е че винаги се появява ако М предстой, така че си чакам  Crossing Arms Изгледах всички графики от галерията на фертилити, видях много, да не кажа че повечето имат спад на БТ и пак са бременни....то нали надежда пуста  Tired
От другия път, ще меря в дупето  Embarassed , мисля и тестове за ову да си взема  Wink

Успех на всички Hug Hug Hug

# 692
момичета вижте ми графиката.Според вас минала ли е овулацията.Тази ниска Т. не знам как да я тълкувам.При овулация уж Т.пада,а при мен е паднала на 9-ти ден.Не вярвам тогава да е била овулацията.Какво мислите?

П.С. ректално с живачен-10 минути.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 11:14 от TV

# 693
Графиката ти не показва овулация все още. Не е важен само спадът - трябва да има и трайно покачване след това, за да се говори за овулация. Peace

# 694
  • Манчестер
TV, и аз съм на същото мнение, че ову предстой. Подкрепям Stitch Winchester  Peace

# 695
ТВ,още няма ову.

# 696
Благодаря много!Помислих че е станала някаква аномалия.То знам че ми е към 13-14....но знае ли човек природата.
Благодаря за отговорите   bouquet

# 697
lady_u, Браво, браво и сърчица си имате, дано...дано  Praynig Praynig Praynig имаш моите стиснати палчета  fingerscrossed

Аз малко се отчаях  Sad . Днес БТ падна, ама от снощи съм с главоболие и пих нурофен. Та се надявам от лекарството да е, този спад  Sad . Тази сутрин съм с главоболие....аз мигрена имам, лошото е че винаги се появява ако М предстой, така че си чакам  Crossing Arms Изгледах всички графики от галерията на фертилити, видях много, да не кажа че повечето имат спад на БТ и пак са бременни....то нали надежда пуста  Tired
От другия път, ще меря в дупето  Embarassed , мисля и тестове за ову да си взема  Wink

Успех на всички Hug Hug Hug

И при мен днес падна малко температурата, но не се отчайвам, не искам да се навивам или тормозя излишно, само се надявам безкрайно много.
И аз от другия месец ще меря ректално ако този месец не се сбъдне най-голямото ми желание...както и вече говорих с гинеколога да гледаме тръбите, защото той си ме знае, че съм припряна и макар от скоро да опитваме искам да отметна всички що-годе лесни процедури, свързани с евентуални проблеми за забраменяването ми (правих си стандартните изследвания, ехограф, спермограма, хламидия, пия ленено масло, фолиева, направихме и специално биле за мъжа ми: мед, орехи и шам-фъстък, меря температурата и следя овулацията по симптоми на тялото, та това засега)

тестове за ову си взех, но с моя начин на работа ми е много трудно - дори не успях да ги правя миналата седмица, когато се очакваше овулация, защото съм на работа, а вечерта имах също ангажименти навън и засега изразходвах една опаковка, но хаотично - така че ефект никакъв.

дано при ни зарадваш ти, стискам палци

# 698

Дали наистина е възможно този месец О да ми е към 15-16 ден,както е нормално.Писна ми да чакам до 30-ти ден.Много е изнервящо.Но да си призная този път съм на Клостилбегит.Ами тези дни ще си проличи Hug

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 09:15 от ela79

# 699
  • Манчестер
ela79 , аз не съм от най-компетентните  Blush , но всеки цикъл е различен. Така че е възможно, а и щом пиеш Клостилбегит.... гледам и тест + за ову имаш, така че действай сърчица да има  Heart Eyes

На мен БТ се покачи, ама съм с едно главоболие от вчера  Tired

# 700
  • Bulgaria
момичета вижте ми графиката.Според вас минала ли е овулацията.
Според мен е възможно и да е минала, мила! При мен беше точно така-като ми беше ову-то температурата ми спадаше за по 2-3 дни. И понеже ходех и на фоликулометрия докато мерех БТ съм сигурна /поне за себе си/, че при мен беше точно в тези дни. Но пък като гледам вие сте правили секс точно навреме  bouquet

# 701
Здравейте момичета. Всеки ден влизам в този прекрасен форум и чета всяко ваше мнение, е най - накрая се реших и аз да пиша. От скоро правим опити за второ дете и сякаш този път нещата са съвсем различни. Повече мислене, повече пресмятане, а с първото хоп речено сторено - от първия опит и сега резултата е на 7 години. А този път едни мисли, едно мерене на температури, тестове и т.н.т. Ще оставя и моите графики, ако някой ми даде мнение как са ще му бъда благодарен. Пожелавам на всички успех и здрави и красиви бебчета!

# 702
  • Пловдив
Здравейте момичета.  Ще оставя и моите графики, ако някой ми даде мнение как са ще му бъда благодарен. Пожелавам на всички успех и здрави и красиви бебчета!
Забрави да сложиш графиките  Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 11:53 от casablanka

# 703
Здравейте момичета. Всеки ден влизам в този прекрасен форум и чета всяко ваше мнение, е най - накрая се реших и аз да пиша. От скоро правим опити за второ дете и сякаш този път нещата са съвсем различни. Повече мислене, повече пресмятане, а с първото хоп речено сторено - от първия опит и сега резултата е на 7 години. А този път едни мисли, едно мерене на температури, тестове и т.н.т. Ще оставя и моите графики, ако някой ми даде мнение как са ще му бъда благодарен. Пожелавам на всички успех и здрави и красиви бебчета!

Да не мериш орално

# 704
момичета вижте ми графиката.Според вас минала ли е овулацията.Тази ниска Т. не знам как да я тълкувам.При овулация уж Т.пада,а при мен е паднала на 9-ти ден.Не вярвам тогава да е била овулацията.Какво мислите?

П.С. ректално с живачен-10 минути.
Мисля,че не ти е минала ову и ,че ще е тези дни.Подължавай да мериш и да си правите сърчица колкото можете.Ако беше минала поне малко щеше да се вдигне Т а при теб не е.Дори няма и постепенно покачване.А и щом мериш ректално това затвърдява съмнението ми.Успех и пиши
Еличка ,ще видим утре как ти е Т и ще приценим.Аз мисляче е възможно и да е била тогава.Дано да е така но ще стане сигурно в следващите ден два   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт