Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 125 322
  • 842
  •   1
Отговори
# 765
момичета.......моля ви помогнете ми......вижте какжо стана днес с моята графика newsm11 newsm11маи и този месец сте си имам гости newsm45 smile3511 newsm45...е докога вече...............ние се борим за бебета................а колко ги изоставят/ако видя такава пред очите ми сте е смачкам,незнаят кави маки са/ Weary Wearyда ви кажа...много ми е мъчно........как сте му кажа пак на моя smile3518 smile3518прегращам ви и късмет на всички вас Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Джесика това на 9-ти ден от ову.`Що да не е имплантация?!

# 766
jdesika ,не се притеснявай още.Нормално е да ти падне и денс.Все още си в дните на имплантация ако е това.Но дано вече утре да се качи.Оз мисля,че ти е рано за менструация .Колко дни ти е по принцип  лутеалната фаза и целия цикъл?
Иринка,с теб говорихме вече за твоята графика-както винаги е страхотна и много показателна. Hug
Еличка ,ову много добре се вижда,че е на 16 ден.А  имате много сърчица - хайде на всички такива бройки-дано са и качествени  luvbed
TV - аз още си държа на моето,че ову е на 12 ден.Нищо,че нямате сърчица няколко дни подред.
g2l2 - Аз мисля,че ову е на 13 ден.

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 12:27 от didikar

# 767
Момичета,нищо не казахте за моята графика Rolling Eyes

# 768
  • Манчестер
Ela79, Дидикар е отговорила. Ову на 16 ден  Peace , имате си сърчица, дано , дано  Praynig Praynig Praynig

jdesika, нищо че е паднала, то колко съм виждала и с по-големи спадове и пак бременни  Heart Eyes Стискам палци на всички  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Аз се олелих  Sad . Тази сутрин официално  #2gunfire пращайте лелките при мен, аз ще ги поема  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 769
Извинявайте не бях видяла мнението на Дидикар.И аз така мисля.А и гърдите взеха да ме наболяват.Мисля,че е така.С помощта на Клостилбегита този месец изместих О от 30-тия ден миналия цикъл до 16-ти.Това е добре.Представяте ли си да чакаш 30 дни.Е,някои момичета от темата са с късна О и знаят колко е изнервящо.Проблема е,че имам още 4 цикъла за стимулация с Клостилбегит,понеже вече два съм го използвала.Дано се получи с него Praynig

# 770
Еличка апзсъщо съм стимулирана преди с клостил но не 6 месеца подред-това е противопоказно доколкото се сещам.Ти наведнъж ли ще го вземаш?Да то оправя цикъла-това му е хубавото и стимулира ову.

# 771
МОМИчЕТА...обикновенно цикълът ми е 27-28 дни,а за ЛФ нищо не знам...че за първи път си меря БТ..и не мога да сравня.....какво може да .....ако е къса ЛФ..какво значи това newsm78

# 772
Не е проблема дали месеците са поредни,а да не надвишават 6 месеца през целия живот.Това лекарство не е толкова безопастно наистина.

# 773
МОМИчЕТА...обикновенно цикълът ми е 27-28 дни,а за ЛФ нищо не знам...че за първи път си меря БТ..и не мога да сравня.....какво може да .....ако е къса ЛФ..какво значи това newsm78

Тогава мисля,че няма да ти дойде менструацията.Все пак ти е 21 ден още. Rolling Eyes
Еличка,аз пих клостила с почивки.Незнам как е всъщност.Всеки лекар си има различни теории.Дано помогне.След костила ме стимулираха веднага и с прегнил.

# 774
  • София
Момичета, може ли кажете нещо за моята графика?

http://www.babyplan.ru/tmp/gdlib/29559/129587_20090317133439.jpg

# 775
Снуки много странна графика имаш.Незнам как така са ти отбелязали ову на 15 ден - според мен е на 17

# 776
jdesikaКъсата лутариална фаза означава,че имаш прогестеронов дифицит.Мисля,че ще е добре да си изследваш Прогестерона -7 дни след доказана О.Така само ще разбереш дали имаш някакъв проблем.Прогестерона е важен за имплантацията,така че при по-ниски нива вече има проблем.

# 777
jdesikaКъсата лутариална фаза означава,че имаш прогестеронов дифицит.Мисля,че ще е добре да си изследваш Прогестерона -7 дни след доказана О.Така само ще разбереш дали имаш някакъв проблем.Прогестерона е важен за имплантацията,така че при по-ниски нива вече има проблем.
ами аз го изследвах......моят доктор каза на 14 всички хормони...TSH,LH, FSH,PROLAKTINA,E2,PROGESTERON......прогестерона е
13.57   за
   ФАЗА ФОЛИКУЛАРНА 0.15-1.40
    ФАЗА ЛУТЕАНА   3.34-28.03
  БРЕМЕННОСТ   до  422

....а пак пролактина е този които ме притеснява...
27.6    за
                                                                                                           жени...2.8-29.2
                                                                                      ми тои каза на 14 ден..................нормално ли е

# 778
Смени си доктора.Прогестерона нищо не показва на 14-ти ден.Ох ,от такива лекари направо ми иде да крещя.Егаси некомпетентността #2gunfire
А иначе пролактина ти е в норма при тия референтни стойности.Какво те притеснява?
Пиши ми ако искаш на лични резултатите ти от изледванията,ако мога да ти помогна. Hug

# 779
Снуки, супер ти е графиката, като не зная как да обясня какжо е зиг-заг, ще показвам твоята Joy Joy Joy Сладуранке, супер е  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт