Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 125 308
  • 842
  •   1
Отговори
# 810
newsm12Момичета здравейте,моля ви за мнинието ви за моята графика Ill..май нещата не са добре.Благодаря ви

Наистина странно.При тези Т досега трябваше да ти дойде.Дано днес ти дойде,че да не се притесняваш-то вече се разбра ,че няма бременност -поне да си наясно какво става.  Hug

# 811
  • Манчестер
Аз пък стискам палци да не ти дойде  Praynig Laughing . Няма М има надежда  Peace . Дали си бременна или не , божа работа. Няма да си единствената с ниска БТ и бременност  Peace
БТ може да спадне от много неща. Има много фактори за това.... Peace дори стрес и напрежение...а ти като гледам много го мислиш (също като мен и много останали)  Hug

# 812
Е да разбира се,че предпочитам и аз да си имаме всички бебчета.Дано не е прозвучало гадно това,което написах но аз си мисля така.Да Т пада от много фактори както се и качва.Но вече колко дни е надолу и затова си мисля така.Бременност при 36,6  Thinking И в крайна сметка дано не съм права.

# 813
Е да разбира се,че предпочитам и аз да си имаме всички бебчета.Дано не е прозвучало гадно това,което написах но аз си мисля така.Да Т пада от много фактори както се и качва.Но вече колко дни е надолу и затова си мисля така.Бременност при 36,6  Thinking И в крайна сметка дано не съм права.
newsm53 ДИДИ,не се притеснявай,аз поисках мнение,така че уважавам и твоето/и мисля почти като теб,че бременност няма,но цикъка ми трябва да доиде на 25.03 така че ми се струва малко рано/.Благодаря и на тези които мислят позитивно,защото понякога наистина има изключения,и точно надеждата newsm10 newsm03 ни кара да да мислим така.

# 814
Момичета , като казахте  ме тези месеци не ви е отчитало аз като разгледах старите графики , там няма тези бледо жълтите дни които дава за фертилност този месец , да не би това вече да е отчитането им за Ову , защото преди май тях ги нямаше или може аз да не съм ги забелязвала  newsm78
Жълтите оцветявания винаги ги има - те отбелязват предполагаемите дни на овулация, подобно на отбелязването във фертилити. Но червените черти отбелязват овулация.

Момичета, за съжаление аз май стремително вървя към следващи изследвания....т.е. да цъфна пролетно с лелка на вратата. То и без това хубаво време не се очаква, та поне да е в унисон с настроението ми ако ми дойде, както си мисля, че ще стане скоро. Щ есе радвам да споделите мнение.

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 20:02 от lady_u

# 815
И защо ми спада температурата днес? ОФ,вече не знам.Имплантационния спад нали е между 7 и 10-ти ден.На мен днс е 5 .Май нещо не е наред си мисля.

# 816
  • ЕН
ela79 не съм компетентна в графиките, но мисля че може да имаш втора ову или пък тепърва да предстои. погледнах и другите ти графки, на които ову ти е доста късна, та моето мнение е да продължиш отново с тестове за ову, защото май ще е тези дни
 Hug

# 817
За съжаление не можем да правим секс тия  дни,тък като мъжа ми ще си прави спермограма в понеделник.Благодаря за мнението наистина.Ако е така ще е жалко,защото този месец съм на Клостилбегит и ще се окаже,че съм го пила напразно.А това ,че О по принцип е късна е вярно,но все пак вземам впредвид,че този месец съм на лекарства, които я изместват  и  изфорсират нещата. Аз тестове повече няма да правя.Оставам в този цикъл нещата така.И въпреки всичко дали може въпреки спада ми днес О ми е да е била на 16-тия ден?

# 818
Добро утро мацки  Hug
Ела и аз не съм много компетентна скъпа да ти отговоря  newsm78
На мен ми е интересно с колко пада Т по време на имплантация и задължителен ли е този Т спад?
На мен вчера-7 ден от ову ми падна Т от 37,3 на 37,1, днес-8 ден отново е 37,3, но пък преди 4 дни на 4 ден от ову пак беше 37,1 и не знам дали въобще тази Т от вчера може да се отчита като спад , може би трябва  да е повече  newsm78 Пффф толкова объркано го написах, че и аз нищо не разбрах  Crazy
 Hug на всички

п.п. Аз мисля, че може да ти е О на 16 ден, въпреки че не разбирам много  Thinking При мен предния месец, когато за първи път пих клостила цикъла ми дойде на 28 ден, както ми е било с години, за разлика от последните 6 месеца, когато ми идва на 26 ден. Може би ми е удължил лутеалната фаза... незнам, а О си ми е на 14 ден както винаги. Незнам сега този месец кога да чакам на 26 или 28 ден  newsm78 И както казах в един от предните ми постове притеснява ме че по време на 2-та месеца на прием на клостил нямам стандартните за мен болки в гърдите  newsm78 Незнам при теб как влияе това лекарство  Hug

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 09:15 от meri_m

# 819
ДИДИ, smile3525.
Оказа се права скъпа smile3521
Малко тъжно.но цикъла днес ми дойде,Не съм почнала нова графика,защото мисля че ще е добре да обсъдим старата,от гледна точка на двете фази. smile3529
Хаиде момичета,помогнете ми.
Притеснява ме това ранно идване,обикновенно имам цикъл 27-28 дни.
Този е 23 smile3527
нещо не е наред.
БЛАГОДАРЯ ВИ,сте уважа всяко ваше мнение.
И дано скоро видим,малко графики с preggo.
първа пролет се задава,нека бебета раздава.
късмет Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose 55

# 820
Започни си новата графика спокойно.Горе в десния ъгъл остават линковете на старите графики така че всеки който желае може да разглежда и тях.
Аз мисля,че ще е хубаво да си изследваш на следващия цъкъл прогестерона-7 дена след О.Мисля,че е малко кратичка Лутариалната ти фаза.Успех

# 821
  • Манчестер
jdesika , започни си нова графика  Peace . Малко е късичка Лутариалната фаза , както казва Ели  Peace . Ако това е единичен случай в годината, не е проблем. Случва се веднъж годишно да закъснее или подрани. Особено при смяна на сезоните или климата  Peace .

# 822
Здравейте!!!На 15.02 ми дойде,  на 23.02 ми правиха цветна снимка, на 19.03 имах едно леко кървене само за няколко часа, то даже не беше точно кървене, бяла прозрачна течност като белтък и малко с кръв. Тогава си помислих, че ми е дошло, но на следваштия ден нямах нищо. БТ от 13.02 - 37,2, на 14.02 - 37,2, 15.02 - 37.1, 16.02 -37,2 , 17.02 -36,8 , 18.02 -37,2 , 19.02 -37,00 , 20.02 -37,1. На 17.02 си правих тест за бременност и излезе отрицателен. Днес все още нямам цикъл какво да си мисля? Аз ще изчакам до другата седмица и пак ще си правя тест. Според вас БТ как е възможно ли е на 19.02 да е станало имплантиране на яйцето и заради това да ми е прокървяло. В такъв случай и теста, който съм си го правила преди имплантацията също ще е невалиден, защото както знам те отчитат бременност само след имплантация на яйцето. Имам леки болки в десния яйчник, от където този месец трябва да се получи фоликул. Чакам за съвет

# 823
  • Манчестер
vesi_koce , поста ли ти е объркан  newsm78 аз ли не мога да разбера  newsm78 . Тези БТ са още от преди месец  #Crazy до сега не си ли мерила. И направи си графика в някой сайт ... babyplan  http://www.babyplan.ru/   или Fertility  http://www.fertilityfriend.com/ , ако искаш и българския Зачатие  http://www.zachatie.org/  ... има богат избор. Peace
Иначе всичко е възможно....може и бременна да си  Peace .

# 824
milly76  ela79  мисля че се казва ЛУТЕАЛНА ФАЗА а не Лутариална -без да обиждам никого   Hug
vesi_koce   наистина нанеси стойностите които си написала,в една от програмите които ти е дала milly76  защото ми се струва че нещо бъркаш месеците или незнам.Ще стане по-ясно.
jdesika   при вен също има такива разминавания.По принцип цикъла ми е 28 дни но през два-три цикъла един месец ми е 25  Crazy  Мисля си че не е нещо фатално.

Общи условия

Активация на акаунт