Zepter или Top Shop???

• 12 315
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Балчи-Варна
така е всичко хубаво е и доста скъпичко,но си връща парите пък...

# 16
Няма място за сравнение! Само Цептер! Наистина е скъпичко, но всичко тяхно си заслужава парите, които се избиват. Peace

Peace

# 17
  • Балчи-Варна
Благодаря на всичко.помогнахте ми да рабера........благодаря ви

# 18
zdraweite dnes hodih do ofisa na zepter to4no za tazi tuto lukso i ostanah mnogo iznenadana kompaktna s mnogo funkcii i jutia kakto i w petak shte ima w restorant w Plewen predstawiane s razni tam promocii kakwo shte kagete dali si zaslugawa 2019ewro

# 19
  • Враца
тони и теди според мен си заслужава (може би защото съм пристрастна - изплащам я вече)...

имах удоволствието на два пъти да я пробвам на демонстрация и въпреки че не харесвам прахомукачките (и те май не ме харесват много)...с Туто Луксото с удоволствие бих чистила...спестява време и е много уреди в един...любимата ми функция и е как прахосмуче и едновременно мие без да сменяш приставки и да цедиш парцали...другото което ми харесва е как мие прозорци и чисти фуги... според мен ще спестява доста време при основно чистене (не е за всеки ден)...а и сега и са хубави бонусите ако си вземе човек само Туто Луксо-то за 1950 е получава като подарък прахосмукачката за всеки ден и дъска за гладене и стълба в едно, а ако няма съдове  за готвене на Цептер при поръчка на Туто Луксо със сервирна чиния (предполагам варианта за 2019 е) получава голямата система (тенджера + сито чиния или нущото за готвене на пара+купа за трети етаж)...по - хубаво от това здраве му кажи...ето го

задължително отиди да видиш как действа на живо...заслужава си  Peace

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 23:21 от wb

Общи условия

Активация на акаунт