Писана шейна минава, с декемврийски ЯНУАРЧЕТА мамите дарява

• 17 426
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, сега ми щукна - да си взема йонизатор за въздуха... Някой има ли такова животно и доволен ли е?  newsm78  Един колега си купи и каза, че въздухът наистина бил по-различен и свеж... убивало било разни бактерии и ако има някой болен рискът и бебо да се зарази от контакта с него се намалявал... (визирам Митко, който за последния месец сигурно вече 3-ти път се разболява и носи бацили вкъщи  Twisted Evil - та предните 2 пъти удържах фронта, ама сега и аз под ножа...  Sad) Та така де - зачудих се и дали все пак няма да е кофти за бебето  newsm78  Айде, ще се радвам да споделите мнение Wink

Зозима, не се шашкай, мила, ще видиш, че сега като потърсиш ще намериш някой по-нормален док.. Аз бих ти препоръчала моята... с две ръце... ама кофти, че при нея час си запазваш около месец по-рано... приема и без часове, но може да си откараш цял ден там... Само се успокой - и аз се бях шашнала като излезе възможността за нормално раждане (нали цял живот се нагласях, че ще раждам секцио и сега изведнъж се оказа, че можело и иначе...), но в крайна сметка само си пречиш като се тормозиш... бебо ще си излезе... - по един или друг начин Wink  Peace  А ти си отиди на друг лекар да ти измерят таза, но само не се шашкай...  Hug  Hug  Hug (между другото - на мен ми бяха казали, че с луксация трябва секцио точно защото тазът се разширява и по време на самото раждане, така че - наистина може да си се разшириш достатъчно  Peace)

Гери, явно с 6-ците не ти върви  Laughing Абе и аз реших, че си чукнала 1 вместо 2, ма викам - знам ли сега...  Laughing И утре кво - втори опит за преглед  Laughing айде, успешно  Peace

# 196
  • София
Здравейте и от ме за днес.
Първо да честитя на Бръм на патеричка празника на сина й и да пожелая здраве и много щастие на детенцето, нека усмивката да не слиза от неговото лице  bouquet
Сиси- оправяй се, той и моя мъж е болен от една седмица, аз уж се пазя, ама ще видим дали няма и мен да ме лепне Hug
Гледам , Киша пише за сънища, аз такива ги сънувам и аз, че направо......тази нощ сънувах, че ми пада зъб, а май това не е на хубаво Tired
Зозима-  Hug Hug
Мюрвет- радвам се да те видя и теб Hug Hug Hug
Аз пък да си призная честно нещо- зная, че има болници в София, където можеш да кажеш, че искаш секцио, плащаш за екипа и то го правят, независимо дали имаш показания или не и за исках да постъпя така и то от.......страх Embarassed Embarassed, накрая се отказах, говорих и с моя лекар, той каза, че при мен въобще не е наложително секциото, настроих се мислено, че ще е нормално, ама се ме гризе съвестта, че ме е толкова много страх Embarassed Embarassed Embarassed
Иначе вчера сватбата на моята приятелка мина много хубаво, позабавлявах се, а бебчо, точно на самата церемония реши да раздава шутове и съответно всички погледи бяха вперени в наедрелия ми корем, който се мърдаше и л'леееше насам-натам за около минута, хем ми стана смешно, хем неудобно.

# 197
  • София
Зозима....и Доника е мн. доволна от Калев във 2-ра ГР.....има му и телефона ( ей как предлагам чуждите услуги  Embarassed ) той също е привърженик на Норм. раждане- консултирай се  с него Peace

Ral4e;)....не се шашкай предварително- нормалното раждане не е толкова страшно  Peace ....Аз и преди бях позитивно настроена( отидох усмихната да раждам)...и сега съм така- мисля, като за първата среща с моето малко съкровище. Ако нямаш показания за секцио- не се подлагай доброволно на това.....е, това е мое мнение,де  Embarassed

# 198
Добро утро, тумбачета!
Аз спах горе- долу, но е така напоследък. Вече съм си вкъщи и ще бъда още по- редовна  Laughing
Сиси, благодаря за кафенцето и кекса!
За йонизатора мисля, че е добра идея. Ние нямаме , но наши приятели споделиха, че са много доволни и по- добре се спи в стая с йонизатор.
Абе тия гащи , еднократните, за след раждане имат ли някаква марка? Мисля да поръчам да ми вземат от София, ама не знам къде да пратя хората и какво да кажат съответно. Иначе гледах, ако ги поръчам по интернет, много ще ми излезе с доставката.

# 199
Момичета,  Hug
Говорих с доц. Томова да ни види на ехограф. Явно и звучах много разстроена, защото се съгласи да ме приеме в сряда, а знам, че при нея графикът е много натоварен. Ще ходя при Семерджиева заедно с Лорини, за да си каже и тя мнението. Чувам, че била разбрана и мила жена и бих могла да я поизнудя  Rolling Eyes за нормално, ако има такава възможност.
Бръм, да знам за Калев и сигурно бих отишла при него, но така стоят нещата, че Втора градска отпада. Затова съм се насочила към Тина Киркова. Условията са близки до Втора градска, т.е. бебетата са при майките, а за мен това е едно от най-важните неща. В Майчин дом май е въпрос на късмет, а в Шейново ги носят на три часа. В Окръжна не знам как е, но така или иначе няма време. Терминът ми е след 29 дни.
Бърборанче, аз всъщност говорих за документален филм на ВВС мисля. Даваха го през лятото, доколкото си спомням. Нямам предвид горките женици, пострадали от упойката. Тази си беше парализирана преди забременяването и въпреки това роди нормално.
Йонизаторът е страхотна идея, особено зимата, защото надали има много отрицателни йони в любимата София през зимата. Та дори и да проветряваш най-много да влезе миризма на въглища като от роман на Дикенз.  Laughing

# 200
Привет момичета  Hug Hug Hug
Ние с принцесата сме си вече у дома. newsm44 newsm68
Благодаря на всички за хубавите пожелания и за положителната енергия, която ми изпращахте.Беше ми много полезна и раждането като цяло беше леко.
Честити бебоци на Ели и Мила.Да са здрави и много да ви слушкат.
Мюрвет специални благодарности към теб, че беше моята вестителка. newsm51
Не съм прочела всичко, а и няма да имам време, за което ме извинете.Вече няма да съм толкова редовна, защото компютърът ми не е в стаята при бебка, а не искам да я оставям за дълго самичка.Другия месец пък сигурно ще си изключим нета  newsm45 Това е идея на мъжа ми защото нали нямало да се ползва сега за какво да сме плащали.Ще се опитам да го убедя да не го изключваме, но не знам дали ще успея.
Стига толкова за днес от мен.Стискайте си кълките докато дойде време да ви се раждат бебоците, че ей я на, мойта бързачка се пръкна точно в деня, в който влязох в деветия месец.Това се казва нетърпеливка, ако ми е такава и в бъдеще.... Shocked

# 201
Добро утро!!! Много съм щастлива, че на ремонта му се вижда края...  Grinning
nevencheto, радвам се, че сте си вкъщи вече!!!  Hug Да нацелуваш бебка. И да поразкажеш нещо като ти остане време.

# 202
Ей, Невенче, добре си се завърнала!!!  Hug Hug Hug
Радвам се, че сте добре с бебка, ама чакаме сега снимков матриал, че да покажем на първа страничка и твоята принцеса  Grinning И като имаш време би било много интересно да разкажеш как мина раждането  Wink

Ех, че хубаво така като се върне някоя мама  Grinning
А твоят мъж за бой прави - то верно, че сигурно няма да имаш много време, но когато се случи - нетът си спасява - виж, че и Сладурчеста се вясва от време на време да каже, че са добре - я вкарай малко женска тактика и го убеди да не спирате нета Wink  Hug

Зозима, успокои ли се вече Wink  Hug

# 203
Невенче добре дошли в къщи с малката хубавица.   bouquet
Чакаме снимкиииии.
И като имаш време да разкажеш как е почнало станало всичко...

# 204
  • Габрово
Здравейте мили мами минавам да ви известя за появата на още едно бебече.В раната утрин  Sunrice роди момченце -46см 2550кг и двамата се чустват добре.Да са живи и здрави newsm19

# 205
Абе тия гащи , еднократните, за след раждане имат ли някаква марка? Мисля да поръчам да ми вземат от София, ама не знам къде да пратя хората и какво да кажат съответно. Иначе гледах, ако ги поръчам по интернет, много ще ми излезе с доставката.

Аз току-що си купих такива гащи от аптеката до Шейново - 5бр. за 5лв. Марката е Canpol. В същата аптека има и превръзки за родилки, които са огромни и много дебели - дано да свършат работа.

Най-странното е, че в Шейново ми казаха да не нося нищо, освен чехли....а пък аз очаквах, че ще трябва да нося памперси, кърпички, нощница Thinking

Да е живо и здраво новото бебче и да радва Sunrice и татко си.   bouquet

# 206
Добро утро момичета  Hug

Много се радвам, че днес сте писали толкова, малко да се разсея, че днес нещо сдадох багажа - от сутринта рева без да има конкретна важна причина... Малките причини са, че се чувствам тъжна, болят ме ужасно ставите при ханша и се събуждам от страшни болки през нощта, тази нощ и аз в съня си се уплаших за бебчо и го чаках да помръдне - добре че го напарви душата, и... вече ужасно се уморих от тези подготвителни контракции - не ме спират по цял ден и нощ, а не 10-12, както е нормално. Не съм чувала на друга така да и се случва, но усещането изобщо не е приятно, особено като лежа и ако продължава така до термина направо ще полудея... Tired Няма да се жалвам повече, просто реших, че като го кажа ще престана да го дъвча в ума си ...

Сиси, йонизаторът е чудесна идея и не вреди, а само може да помогне за дишането и на бебчо - аз имам един малък, но не съм се сетила да започна да го вклювам, но от днес почвам  Simple Smile. По-скоро аз се чудех за овлажнител за въздуха - от една страна сигурно е добре, защото от парното въздухът става много сух, но от друга като знам как е капсулована къщата с дограмата, дали няма да направя проблем с влагата и да си докарам мухъл  newsm78 Някой ползвал ли е да каже...

Пепи, такива гащи има със сигурност в големите детски магазини . Водят се бикини за еднократна употреба - по 4 бр. в пакет за 6 лева. Има ги в Пигис хаус и в Малечко със сигурност, че са до нас и съм ги виждала. А като чета и поста на Павлина - явно ги има и по аптеките, особено в тия дето са болници.

Зозима, Томова е страхотна, мисля, че ще ти каже как стоят в действителност нещата. Споко - всичко ще  е наред  Praynig

# 207
Честито ни още едно бебе! Нека са живи и здрави и много щастливи!
Сиси, Лено Hug Малко по-добре съм сега.
Невенче, добре дошли у дома! Пращай снимки на твоята хубавица, за да и се порадваме и ние и пиши, когато имаш време. Дано не ти изключи нета, все пак ще имаш нужда да си говориш с някого, не се изолирай съвсем. Все пак по интернет има с кого да общуваш и да се обърнеш за съвет или просто да поровиш за информация, ако се наложи. Но съм сигурна, че като обясниш на мъжа си, ще се съгласи.
Лено, успокой се, всичко ще е наред. Тялото ти си знае работата.  Hug Аз реших да не купувам овлажнител, а да простирам пелените за многократна употреба и дрешките в стаята. Естетиката отива по дяволите, но ми е все едно.
Виждам, че и Сладурчеста наднича в темата   bouquet
А някой има ли информация за Данинцето? Пратих и съобщение на лични, но не се е вясвала от 3 дни.

# 208
ЧЕСТИТА МЪЖКА РОЖБА НА SUNRICE!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ ЮНАК И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТКО!!
Ееееех момичета, нова седмица- нов късмет!!! Бебевалежът продължава с всичка сила. И любопитното е, че малките господа усилено водят по брой.....хххххмммммм  Wink

# 209
  • София
Честито бебче и от мен на Сънрайз  bouquet
Ей, за една вечер сте се уляли...
Момичета, с ръка на сърцето си признавам, че вече няма да се обидя, ако някой ме нарече пенсионерка Sad Аз, дето допреди за забременея с Хриси затварях дискотеките, продължавахме някъде другаде до зори и после на работа...сега не мода да издържа и до 12 ConfusedОт рождения ден си тръгнахме първи и то защото аз почнах да мрънкам, че ми се спи...Легнахме в 2 и биологичния часовник пак си каза думата - станах в 3 и 5, в колкото ме буди Хриси нощем и в 7.30 вече се ококорих. То ми се спеше де, но само се въртях в леглото...
Невенче, ако не склони мъж ти за интернета-дай  да си поговоря с него...Предния път като родих не бяхме пуснали още нет вкъщи и чак на 3-я месец - е, родих се...И аз искам да гледам снимки Hug
Иначе Мила е добре, преборила се е с помпата и кърмата. Вики и той е добре, но не знае още кога ще ги изпишат въобще.
Бръмче, и ти може да пуснеш снимков материал от партито Simple Smile
Сиси, тия йонизатори съвсем ще изнежат бебето. Нали трябва да си изгради имунна система-не знам, ама поне на тоя етап мисля, че е излишно харчене на пари.
Мацки, отивам да се мъча с епилатора, че съм на преглед следобяд...Пък то ще си е баш мъка...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.
Аз също мисля като Зозима, но знам, че е хубаво да е мокра кърпа, а не пране, заради изпаренията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт