Писана шейна минава, с декемврийски ЯНУАРЧЕТА мамите дарява

• 17 548
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТО НА Sunrice !!!!!!!!! Тъкмо си мислех, че тия дни е спокойно и че това е затишие пред буря..... и така и стана.  Joy

# 211
Привет на всички мами,
много пишете !!! не смогвам да ви изчета !! какво е това чудо  Mr. Green машинопискиииииииии  Mr. Green Mr. Green  лол
Много бебчета имаме вече  Heart Eyes Heart Eyes да са живи и здрави всички Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Имам към вас два въпроса :
-относно новия закон за платено майчинство 1 година, има ли опция за старото положение, т.е. гледат се 6 мес. назад и се вземат 9 мес. платено майчинство ?  newsm78 кажете , че има...  bouquet  bouquet  bouquet
- и споделете какви дюшечета взехте за легълцата - дунапрен или кокосова вложка и защо ?

Поздрави на всичкиии  Heart Eyes

# 212
еххххаа,ново бебче  newsm68 newsm44
да й е живо и здраво момченцето на Сънрайз  bouquet  bouquet  bouquet
като гледам-пак е от нетърпеливите-терминът й е 27.01 Wink

# 213
  • София
Честито бебче на мама Сънрайз- да са здрави; щастливи и много усмихнати  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 214
честито ново бебе, живо и здраво, добричко и енергично. дано и мама да е добре.
много ми е интересно да опишете как е било и първите чувства.
навън е студено но слънчево, та разходките ме очакват.

# 215
Лелеее, как са се разбързали тези мъжлета малки сладки  Shocked

Sunrice, ЧЕСТИТ СИН!!! Да ви е жив и здрав и мнооого да ви радва!!!!

Лено, това все едно аз съм го писала... и мен ме мъчат контракции почти нон-стоп... чак им свикнах вече  Tired  по едно време се бях вбесила, ама... кво да направя - пия си хаповете и някои дни е по-спокойно, някои си мисля, че моментът идва... И така ме болят ставите (тазобедрените...) направо имам чувството, че ще се разпадна  Crazy Ама ще търпим, трябва още малко поне...  Praynig

Доника, не знам дали ще се изнежи  newsm78 - аз затова споделих, че да поразмишлявам малко - нали знаеш - някой като ти пусне някоя муха...  Laughing

Стела, има опция да гледат 6 мес. назад и да получаваш 12 месеца.. ако родиш през декември... (поне така излиза) - говорихме за това в края на предишната и началото на тая тема мисля, но всъщност е най-добре да изчакаме да видим текста черно на бяло, та тогава да коментираме какво се случва...

А - и за овлажнителите - и аз не мисля да си купувам... другият вариант е (леко бабешки, ама...  Wink) да се сложи някаква съдинка с водичка върху парното... така си се изпарява водата и овлажнява...  Peace

# 216
# 217
честит син на Sunrice!
Овлажнител за въздух си имаме на студен принцип. Йонизатор нямам но мисля че е добра инвестиция.
Стела, питах в майчинския форум, понеже излизаме в майчинство преди 01.01.2009 сме влизали в заварено положение и се взимало 6м назад, но това ще го разберем със сигурност като ги видим по сметка. Аз матрак си поръчах от Премама, латексов за люлка.

# 218
Привет мами. Как я  карате днес? Честито на Сънрайз за бебето. да й е живо и здраво.
Аз искам да питам дали някоя от вас ползва или мисли да ползва от тия кошарки преносимите дето са сещате ли се. Аз мисля да си взема такава, но някъде четох че трябва да и се смени матрачето понеже не било хубаво. Вярно ли е? newsm78

# 219
Честито бебче на Сънрайз!!! Да е живо и здраво!

Ама как са се разбърали някои бебоци...немогат да изтраят до януари  Simple Smile Хайдеее още малко остана, дано повечето бебоци да се родят по-близо до термина!
Успех на всички, стискайте още малко Hug

Весел ден на всички!

Ааа забравих и да кажа - понеже и Зозима и Лорини ме питаха - да кажа за д-р Семерджиева, че тази седмица е в болничен и ще е на работа от петък. Така че, ако някой се е запътил към ТК при нея, по-добре да и звънна предварително да се разберат, кога точно ще е там. Peace

# 220
ivenceto25, аз сивзех такава кошарка+матрак, защото нейния е гаден (тънък и твърд) абе изобщо не е матрак, а е подложка. И ще сложа допълнителния отгоре. Зависи от кошарката, на някои матрачето си е хубаво.

# 221
ivenceto25 ,аз ползвам само такива кошарки-много съм доволна-имам на НЕОнато,абс дизайн,а сега съм харесала на чиполино.купувам обаче отделно и матраче+това ,което е към кошарката,а за път имам и сгъваемо такова Peace

# 222
Мерси за бързите отговори. Аз си харесах на Бертони ще видя какъв  е матрака и сигурно и аз ще взема друг.

# 223
Честито бебче на Sunrice!
Да им е жив и здрав и много да ги радва!   bouquet

# 224
Sunrise,честито ти момченце много много да ви радва двамата с таткото!

Невенче,радвам се , че сте добре и вече сте се прибрали  Hug,разкажи ни като ти остане малко време вярвам, че на всички които не сме райдали ще ни е интересно.

Ей момичета не се разболявайте чета , че май имаме болни мамчета повечко чайчвта и стоене на топличко и бързо оздравяване,че трябва всичко да е ок за посрещането на бебчовците.

За йонизатора нямам мнение и ще видя какво мислят другите майки.

Аз имам един ама много много тъп въпрос на който се чудя от доста време,как се слага да спи бебето по корем с главичката на една страна или по гръб пак с главичка на една страна.Еми уж четях книги ама точно това не го пиши и съм в чуденка  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт