ПЪРВОКЛАСНИКЪТ писмо написа сам, от дядо Коледа ще чака дар голям !

• 16 540
  • 317
  •   1
Отговори
# 165
и аз се чудя,защо ако е имало проблем с детето  госпожата  не е говорила до сега за това с вас?
Трябва ли да се чака родителска среща за да се говори за даден проблем?
linna-не се ядосвай, Hug
знам че е неприятно,имала съм подобни преживявания със сина си,който е по-голям.

Ji:--браво на детето!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Stryper--честит празник!!!!!Да ти е жив и здрав Макси!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Габи е в ужасно настроение отново--уж е в еуфория , а в следващия момент плаче Shocked
Днес ми каза че 4 пъти е плакала в учлище Shocked Sad
Да мине утре ,пък в петък ще я оставя в къщи малко да почине Thinking

# 166
  • София
Stryper,Честит празник  bouquetДа ви е жив и здрав порасналия Макси!

Ji,браво и на вас!

# 167
Stryper, честит рожден ден и от мен на Макси!!!  bouquet

Момичета, малко помощ. Една приятелка трябва да купи къща за кукла Братс, или в краен случай някаква къща в която да се побира Братс. А аз с момичешките играчки съм много на вие. А пък момиченцето й е написала това в писмото  до Дядо Коледа и тя не иска да я разочарова. Днес видяхме една къща за кукли в книжарница Селект, която струваше 500 лв.!!!  Shocked Crazy

# 168
  • нейде там, където ....
Честит празник на рожденика!
Ние сме с 32 т. от състезанието в събота. Доволна съм, като за първи път ... имаше задачи, каквито не бяха учили, все пак.
Днес се прибра с Отлично по математика, Браво (заради краснопис не е отлично  Embarassed ) на диктовка и изрисувана като тигър муцунка от поредното коледно тържество  Laughing Пяха песен и едно приятелче, рисува ... направо все едно ни е започнала ваканцията. Mr. Green
А госпожата говори с всички родители, всяка сутрин. Някои ги придърпва да поговори на 4 очи ... не изпуска ситуацията от контрол. Страхотна е!

# 169
добро утро Hug Hug Hug

Днес мойта принцеса става на 7 годинки

http://www.botevgrad.com/uploads/news/3165/s1_cake.jpg      тортичка
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f7/Linea_doubleespresso.jpg      кафенце

# 170
ФАНТИЧКА
да ти е жива и здрава Дарина  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ЗА Дарето-

за Фантичка-

# 171
  • Варна
Честит празник и на двете принцески! Пожелавам им много здраве, щастие и много шестички!   bouquet   bouquet  newsm59 newsm59

# 172
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДВЕТЕ ГОСПОЖИЦИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДВЕТЕ МАМИ!

# 173
момичета не ми е ясно как ги изчисляват точките някой беше писал че има 32 точки   
Регламент
Коледното математическо състезание е за ученици от 1-ви до 12-ти клас. Време за работа: от 10 - 12 часа. Място на провеждане 119СОУ - София ул. "Латинка" 11 и 125 СОУ Младост1 до бл.43.
Всяка задача от 1до 9 има само един верен отговор. Друг отговор се приема за верен само при отбелязан верен резултат. Задачите от 1 до 3 се оценяват с по 3 точки, задачите от 4 до 6 с по 5 точки, задачите от 7 до 9 се оценяват с по 7 точки. Задача 10 се решава подробно и се оценява с 15 точки.
Задачите за 12 клас са 60 от тип SAT I (на английски език ) и всяка задача се оценява с 1 точка или задачи за матура (по стандартите на МОН) в зависимост от желанието на участника.

# 174
Мили майки честит рожден ден на вашите принцеси да растът  здрави палави щастливиза мама

ЗА КУКЛИТЕ

# 175
  • в зоната на здрача
Момичета,честити ви празници,да са ви здрави и щастливи рожбите.. Hug

# 176
  • No Line On The Horizon
Честит рожден ден на двете сладурки! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

# 177
  • Варна
момичета не ми е ясно как ги изчисляват точките някой беше писал че има 32 точки  
Регламент
Коледното математическо състезание е за ученици от 1-ви до 12-ти клас. Време за работа: от 10 - 12 часа. Място на провеждане 119СОУ - София ул. "Латинка" 11 и 125 СОУ Младост1 до бл.43.
Всяка задача от 1до 9 има само един верен отговор. Друг отговор се приема за верен само при отбелязан верен резултат. Задачите от 1 до 3 се оценяват с по 3 точки, задачите от 4 до 6 с по 5 точки, задачите от 7 до 9 се оценяват с по 7 точки. Задача 10 се решава подробно и се оценява с 15 точки.
Задачите за 12 клас са 60 от тип SAT I (на английски език ) и всяка задача се оценява с 1 точка или задачи за матура (по стандартите на МОН) в зависимост от желанието на участника.

Виж какво намерих в сайта на варненското ОУ Славейков относно оценяването

Решения и точкуване на задачите за І клас Зад.1 Отг.: 2,3,5,6,8,9 по 0.5 на число общо 3т. Зад.2 Отг.:5- 3т Зад.3 Отг.: (=,-)Cry+,=)Cry+,=) по 1т., общо 3т. Зад.4 Отг.: <,=,<,>,< по 1т. На верен знак, общо 5т Зад.5 Отг.:4,2,1,0,3- по една точка на вярно число, общо 5т. Зад.6 Отг.: труъгълници-6;кръгове-3, квадрати-6- по 1т; 6+3-6=3-2т; Общо 5т Зад.7 Отг.:5-3+5-2=3 за всяко животно вярно преброено по 1т и 1т за вярно пресмятане. Общо 5т Зад.8 Отг.:(7)-2т;(3)-2т.;(4)-2т.; (7-3+4=8)- 1т.; общо 7т Зад.9 Отг.: (5,1,3,3,4,0);(1,3,5,4,4,2);(3,1,0,4,5,2); (0<2=2)

# 178
Фантичка, Мънки,  Hug Hug
Честит рожден ден на вашите чаровни момичета ! Много да ви радват !

=========

Вчера с Крис наредихме коледната украса. Много му хареса.Сега ще чака изненади под елхата. Вчера едни въпроси ми задава за дядо Коледа newsm78
Голям дечко е моето момче. Душко добродушко. Той въобще не се съмнява в съществуването на добрия старец. Стана ми жал, че скоро магията ще се развали. Някой  дете ще му натресе истината за подаръците под екхата.  Rolling Eyes
Вашите първолаци вярват ли в дядо Коледа? Кажете вие как постъпвате. Аз искам вълшебството да продължи...ама.. Rolling Eyes
========
  Сега пък ми е притеснено, че ще се разболява, дразнело му нещо на гърлото. То до скоро всички бяхме болни, на него му се беше разминало, но уви. Утре мисля да не го пускам на училище, да го закрепя за празниците.
На всички  Hug Hug Hug

# 179
  • София
Честит рожден ден на двете госпожици,честит празник и на майките им  bouquet
Оги още си вярва в Дядо Коледа,аз също Blush

Общи условия

Активация на акаунт