Дядо Мраз в снега върви, тръгнал е на Февруарки дар да подари!

• 19 233
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
blueberrygirl, autumnsphere благодаря Ви за бързите отговори. Аз съм с нова работа и нормални осигуровки от Август не ми се искаше да губя Декември, но по добре него от колкото 7 месеца с минимален осигурителен доход разликата която се получава е доста фрапираща. Стискайте ми палци доки да ми върже и да ми попремести термина и да ми пусне болничния от 29-30.12. Лека вечер на всички!

# 196
  • София
Момичета, да ви питам нещо смешно. От време на време усещам някакво странно изпукване в корема, сякаш бебето му пукат костите и се плаша... Нали не е възможно да се контузи само в корема?! hahaha ooooh!

k.penkova, стискам палци, със сигурност ще проявят разбиране.

# 197
Оле колко много съм пропуснала - бремелинки изписали сте почти цяла тема - имам доста да наваксам с четенето ...
Надявам се всички да са добре  Praynig Hug
Честитка на всички празнуващи - след малко ще прочета кой какъв празник празнува Simple Smile Да се пазите сладурки  Hug  bouquet

# 198
  • Sofia
Тони, ама много ти е сладък Криско!!! Направо се разтопих, като го видях по коремче в албумчето... Миличкия, води си вече негов живот, спи си, папка си, сънува си нещо навярно... Да е жив и здрав и бързо да наддава и да си го вземеш да си го гушкаш много скоро...Малкото коте! hug

Vesves, не се притеснявай. Теглилките на видеозоните са все пак относителни, пък и по-хубаво бебчо да е охранен и голям  Mr. Green А и размерите на бебчо нямат връзка с това колко ядеш ти (важното е все пак да ядеш нещо), той си расте, другото е за наша сметка Wink Ще е един много сладък и пухкав бебок, не се притеснявай! Hug Аз пък много искам да ми казват колко е голям бебо, а моята доки само се смее и не казва, било мноооого приблизително и не искала да ме шашка Simple Smile

autumnsphere, абе и аз от време на време като вдишам много дълбоко, усещам нещо като бълбукане, ама досега не съм се замисляла какво може да е... newsm78 Ама ми се струва, че и да иска бебчо не може да се самонарани, камо ли във вода! А ако успее - голям талант и акробат ще излезне!  Wink Joy

Момичета, добре че ви има...! Моя мъж така ме ядоса сега, че ревнах с глас  newsm45 Мнооого рядко ми се случва така да си изтърва нервите...не съм ревла, ама това негово отсъствие много ми тежи... Сега се върна от поредната командировка и хукна футбол да играе  Weary Знам, че са бели кахъри това, ама имам чувството, че цялата бременност сама си я изкарах, така свикнах да го няма... А имам нужда от малко внимание, ей така да си поседим заедно и за никъде никой да не бърза... Проявявам разбиране, ама май прекалявам вече - то на главата ми се качиха smile3516 Ох, сигурно ви се струват много глупави моите тъги, ама нали сте ми дружки, поне на вас да се изплача...
Извинявайте за тъжния край на поста! Важното е да сме живи и здрави и бебчовците да са ни живи и здрави, другото майната му!  smile3503

# 199
  • София
cutesmallcat, и аз днеска ревах заради моя приятел. Cry Даже мойто беше по-гадно щото ревах и се разправяхме в автобуса... Embarassed И всички ни гледат и слушат, даже по едно време се качи една колежка... Не че много ми пука, ама... Той много ме подкрепя, и прекарва доста време с мен, не мога да се оплача, но сега ще каня моята компания на гости и той отказва да присъства. Та се поскарахме и така... Confused

# 200
Оииии, горкичките... Не се караите ако можете  Cry ... не се натъжавайте ... всичко ще се оправи и ще бъде наред   bouquet

# 201
Тони - видях снимката на сладурското ни талисманче Криско - мамина душичка как си наня само - пу-пу, май май вече няма и следа от жълтеничка, поне ми изглежда много по-розовичък на новите снимки. Миличкото човече - наистина вече си е самостоятелно, силно, смело започва да опознава света ... Дано много скоро да се гушкате в къщи миличка, пожелавам ви го от все сърце.  

cutesmallcat миличка първо да започна от теб - мойто мъж си дойде от работа, навечеря се и излезе с приятелите си от младини - единия си дошъл от Испания - познай как ще се прибират - на 4 крака сигурно Simple Smile Не си струва да се ядосваш - мисля че при много от нас е така - но мъжете също са в напрежение, въпреки че не винаги го показват по начина по който очакваме. Те също имат нужда от разпускане, малко разнообразие, а колкото и да ни се иска да са постоянно в свободното време покрай нас - няма как да стане. Но това не значи че не ги интересуваме, просто при тях нещата по време на бременността са малко по-различни - имам чувството че реално за тях детенце се появява едва когато се роди. Ние си го носим с нас, свикваме с мисълта, майчиния инстинкт се появява при някой още през бременността, при други в първата секунда в която зърнем малкото човече... Мисля че за тях детенце през периода на бременността е като на сън, свързано с притеснение и грижи, страх, радост и щастие, смесени със страх от неизвестното и хиляди въпроси дали ще успее да подсигури всичко необходимо за мама и детенце. За тях това е голямо бреме, въпреки че съм сигурна много малко от тях си го признават. Още какво ... може би хиляди въпроси дали ще с есправи като татко ... Трудно им е и на тях мила - но ти не се ядосвай толкова. На мен ми иде да одера моя понякога, но пък знам че в момента хормоните си правят лоши шеги с нас, ставаме много по-импулсивни, избухливи, дразним се за глупости - честно си признавам нямам търпение всичко това да свърши понеже е доста изнервящо. Всичко ще е наред мила, опитай да не реагираш на момента - знам че е трудно, понеже и аз самата не се сдържам и последно време сме на контра доста често - но пък не си струва. Много  Hug от мен и да не се ядосваш - най вече заради детенце  Peace

Честито на бракувалите се - много семейно щастие, любов, разбирателство и къща пълна с дечица пожелавам   bouquet
Колкото до секса Simple Smile "Сексът в къщата е мирааааааж"  Embarassed Mr. Green Laughing Може докато родим да позабравим какво беше това Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 23:03 от hamelionche

# 202
  • Sofia
Благодаря ви, момичета! Hug Hug Hug
Знам си аз, че сме си банда тука и мога винаги да споделя и разчитам на вас!

# 203
ЗДРАВЕЙТИ МАМИНКИ!!!
Първо искам да Ви почерпя, защото най - после на 12.12.2008 год. с мъжо сключихме граждански брак. Иначе от 9 години сме си заедно ,но сега заради бебото, трябваше да подпишем. ей аз много курназ бях, ама ако знаете какво буца ми бе застанала на гърлото, то било страшно, бе. Аз чак сега разбирам, защото днешните мъже толкоз ги е страх да се бракуват. МОЯ беше от тях, но и той мина под венчилото. иНАЧЕ за ядосването, оооо, аз съм ви разправяла за сърбежа в дланите и големия тиган, под носа ми - какво изкушение само!  #2gunfire

Тони искрено се радвам че всичко с Крис върви добре! Ти си много силно момиче!

Госпожо Найема, хайде моля ви да не се засенчваме. Цели три дни преднина имам в състезанието - ЗАВЕДИ ЛЮБИМИЯ ДО ОЛТАРА!

Сега да питам и аз като малоумна за майчинството. Значи аз имам един и същ, с малко промени осигурителен доход за няколко години наред. Разбрах, че платеното става 12 месеца. О.к. Ще трябва да имаш осигуровки за 12 месеца назад - о.к. имам ги. Обаче остава въпроса как ще се изчисли майчинство за дохода през последните 6 месеца или от общия доход за 1 година назад. При мен разликата ще е съвсем малка, но все пак ако ще взимам по доход за 6  месеца - ще е малко повече. АЗ пък днес си смених при доктора датата на термина, за да мога да излезна в майчинство от 01.01.2009, понеже ние декември ще вземем заплатка бонус, плюс някоя премиийка, та да влезнат уж в дохода. Дано не съм направила грешка.

# 204
v.pluemper аз не съм ги намерила сега,свекърва ми ме попита преди време какво искам за рд-то и аз и показах тези и още някои подобни неща,а тя трябваше да си избере 2 от тях. Mr. Greenа другата причина,че не ги снимам е,че все още не се е намерил гения да свърже камерата с лаптопа,за да мога да качвам снимки Cryявно нещо е повредено,но не можем да разберем къде,нищо,рано или късно се надявам да наваксам
Аз сега ви пиша,защото моето мъничко диваненце ме задърпа в търговския център да се срещне с дядо Коледа,да седне в скута му и да му каже какво иска за Коледа,след което установих че все още нямам и половината подаръци,но като се има на предвид,че тя си поръча и Ролс Ройс,няма да се притеснявам Mr. Green
А доколкото за секса-ние пробвахме като милото дойде,обаче се отказахме много бързо,защото корема пречи Mr. Green Embarassedи при нас си е мираж

# 205
Тони, новините за Криско са чудесни, дано всеки ден да се вмъкваш при малкото сладурче.
 Сладко коте, не се ядосвай, разбирам те напълно и моя почти по цял ден го няма в къщи, че само работи, но ми е обещал като се роди бебка да си седи повече в къщи и да ми помага.
 Но иначе да се похваля, днес милото реши да ме изненада и като по чудо се прибра по-рано и то с подарък, отдавна се заглеждам, по професионалните сешоари, че моя изгоря и сега ползвах един на майка ми от тяхната сватба още, но с него по 30 мин.се суша и милото ми купил сешоар, видял го сутринта в реклама и бегом, както е с работните дрехи да ми го купи, много се зарадвах.
А за секса-какво беше това  newsm78, още първия път в който отидохме заедно при док.(още лятото) той ни предопреди, че с операцията която имам е много рисковано и ние се отказахме напълно. Laughing.Абе важно е бебчетата да устискат до края а пък после ще си припомним.
Лека нощ на всички.  Hug

# 206
Тони, Криско е страхотен! Толкова е сладък и как хубаво си спинка Grinning Чудесно е, че расте и се храни Grinning Дано го изпишат скоро Hug

Найема, честито  bouquet

Утре ми е последният работен ден и след това се отдавам на активен мързел, докато не е започнала новата серия на недоспиване и хранене и сменяне на памперси посред нощ Laughing Понеже наистина знам какво ме чака, мисля да си почина много хубаво, дано малкият бандит не ми развали плановете Laughing

# 207
Здравейте, сладки бремелинки!
Аз се върнах от Сандански, бях при Марков,после имахме гости и още не съм ви прочела, но ще наваксам, обещавам!
Найема, честито госпожо!  married Дълги години да се обичате и радвате на щастливо семейство!
Тони, страхотни новини за сладура! Дано скоро се прибире вкъщи!  Hug
Честито на всички празнуващи, които  съм пропуснала! Да сте живи и здрави!
Днес ходихме при Марков /със свекървата, тя имаше рожден ден и аз исках да я зарадвам/ и всичко ни е наред! Оставаме си 100% момиче и ни дадоха подарък снимка на дупето със срамни устни за бъдещия татко, за да купува пушка  Laughing ! Лицето не се видя, било се обърноло с лице към моя гръб! С главата е надолу, т.е. правилно разположение! Размерите са: главичка 8.4 см/ 4 седмици напред/, бедро 5.19 /отговоря си на 30 седмица/, тегло 1853 гр. С две думи много главесто, с къси крака и дебело / Марков се изрази по-тактично и каза, че има "шкембенце"/! Ама, то милото детенце, изцяло прилича на мен с тия размери! Аз съм същата!  hahaha  baby_neutral  Joy
За осигуровките, смятах, мислих и реших- ще изляза 45 дневен болничен на 29 декември /а би трябволо от 10.01.09 г/ пък каквото ще да става, повече няма да се ядосвам и да го мисля!
ААААА, Фокси, много се радвам за новото ви жилище! Да ви е честито! Нека новият ви дом да бъде изпълнен с любов, топлина и детски смях!  Hug
Лека нощ и сладки сънища от мен!  smile3524

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 02:17 от dideroncho

# 208
Добро утро, сладки бременлинки.
-да ви е сладко.
Тази нощ с татито, разбрахме че имаме нужда о овлажнител за въздуха-и двамата не можахме да спим и сутринта, направо като болни-пресъхнали устите, болят ни гърлата.
Хубав ден.

# 209
 Добро утро, кифлички (аууу как ми се хапват, сънувах ги тази нощ даже)!

Зитка , гледам си сложила масата вече, остава само да си придърпам столче  Hug
 Алоо, булките, искаме снимки!!! Желая ви страхотен меден месец и още десетки петмезени години!   bouquet

Не помня ков страхотна мама беше публикувала линка за статията относно страха по време на раждане, но сърдечно благодаря. Мнооого ми беше полезна и ми помогна да осъзная съвсем реално неща, които само бях подозирала. Сега наистина се чувствам значително по-подготвена.  Party

Тони , голям сладур си имаш!!! Дай, Боже, всекиму такова чудо вкъщи!

Относно татковците мисля, че ви разбирам, макар и не напълно. Моят любим се занимава с частен бизнес и за щастие не се налага да е на пълен работен ден или да пътува много, така че сме практически нон-стоп заедно (чак се чудя как не е избягал още  newsm78 ). Още повече, че сега сме се фокусирали върху бебка и жилището и сме позамразили проектите (и без това е зима). Ние така си го й планувахме още от миналата година, когато си скъсвахме д...тата от работа с идеята като му дойде времето да сме по-"айляк". Но на всички мами с отсъстващи татковци искам да напомня, че по презумпция мъжете са със значително по-лабилна психика, та почакайте да дойде новия член на семейството да видите какъв купон ще става тогава пък....  tooth

Което ме напомня, за една случка от вчера, доказващи, че има мъже, които си остават цървули, каквото и да им се случи (сигурна съм, че сред нашите татковци няма такива). Та излезли сме с кумата на малко шопинг и виждаме един познат, който не сме срещали от мнооого години. Той веднага забеляза, че съм бременна и после сподели, че се е оженил и че жена му родила миналата сряда. Веднага му честитихме и взехме да го разпитваме. И минава покрай нас някаква засукана поп-фолк мадамка и тоя кавал веднага взе да я зяпа най-нахално, подхвърли нещо колко секси била и какво би й направил и т.н.  #2gunfire Чукондурът му с чукондур (не съм сигурна как се пише тази звучна българска дума  hahaha )! Аха-аха да го мацна с чантата по тиквата проста, добре, че кумата ме дръпна навреме. Тц, тц, тц... Ама нейсе, то детето ще порасне и ще му го върне тъпкано.  smile3508

Аз за днес имам много амбициозен план, пълен със задачки, сред които най-важна е срещата с доки следобед. Стискайте палци всичко да е наред и да си видим бонбонката на кадро.

Много прегръдки на всички! Ето ви една интересна статийка-подарък с идеи за коледно настроение: http://missby.wordpress.com/2007/12/20/christmas/

Общи условия

Активация на акаунт