ЮНСКИ мами 2009; Тема №12

• 13 498
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
Галя, искренно съжалявам, кураж и късмет  Hug

Като се замисля и аз все отлагам записването на час за ФМ, но със сигурност утре ще си запиша, вече сериозно се наплаших.
Лека вечер момичета!

# 226
Галкаааа, много ми  е мъчно миличка, че се е случило. Съжалявам.... Cry

# 227
  • София
Галя, много ми става тъжно като чувам подобни неща... но се случват, за съжаление  Sad
Знам, че си силна жена и ще се справиш... и скоро да ни се похвалиш Hug

# 228
  • София
Галя, много съжалявам за случилото се!
Много често съдбата ни крои лоши случки през които трябва да минем, но винаги след това ни изненадва и с прекрасни моменти. Не искам да звуча грубо, не искам и да страдаш, но ми се иска да погледнеш нещата и от друг ъгъл. Точно модерната вече медицина ни дава възможност от много по-ранен етап да се видят аномалии в плода, което пък дава възможност да се прекъсне една бременност и да се "спаси" една душа. Безкрайно по-тежко е за една майка да чуе присъдата: "Съжаляваме, но вашето дете се роди със заболяване несъвместимо с живота." Безкрайно по-тежко е, когато мъка сковава душата на една майка виждайки и осъзнавайки, че детето й страда!
Зная, че болката ти е голяма! Зная също, че ще се усили! /бях почти в твоята ситуация/
Но зная, че времето лекува. След няколко месеца ще гледаш с оптимизъм и вяра напред! След няколко месеца, когато отново усетиш че ще бъдеш майка, ще бъдеш най-щастливата жена на Земята. Ще се тревожиш дали всичко този път ще е наред, но знай: Ще бъде!
Бъди благословена!

# 229
Знам, че след това, което се е случило с Галка, никак не е уместно да пиша това, което ще напиша, но именно защото ми беше особено тъжно, потиснато и доста си поплаках, реших да се поровя и форума и да намеря нещо разведряващо. Та попаднах на тази тема, предполагам, че някои от вас вече са я чели, но аз не я бях виждала: 

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0

Дано развесели и вас, така както и мен и ни настрои отново позитивно Hug

# 230
  • София
Ох, Галка, това е ужасно........... Особено вече след третия месец...........
То винаги е болезнено, но наистина не го очаквах.
Аз толкова бях въодушевена като се прибирах от Марков, сега нямам никакво желание да пиша.
Франческа, много ти благодаря за часа

# 231
Gydelichkova наистина имах нужда от нещо такова че от толкова притеснения ме заболя корема  Hug

# 232
Съжалявам Галка дано скоро пак да видиш  EFPи всичко да е наред Hug!

# 233
Galia_5, направо ме жегна много сериозно. Толкова съжалявам и изобщо ми е много неочквано.
Виждам, че все пак се държиш-само така!  Hug
И дано скоро отново изпиташ радостта и всичко да се нареди перфектно!  Praynig

# 234
Знам, че след това, което се е случило с Галка, никак не е уместно да пиша това, което ще напиша, но именно защото ми беше особено тъжно, потиснато и доста си поплаках, реших да се поровя и форума и да намеря нещо разведряващо. Та попаднах на тази тема, предполагам, че някои от вас вече са я чели, но аз не я бях виждала: 

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0

Дано развесели и вас, така както и мен и ни настрои отново позитивно Hug

Със сълзи съм се смяла, а прочетох само едн седма - имам забавление за една седмица напред  smile3521  bouquet

# 235
 От давна не бях влизала в темичката и така ми стана мъчно като чета лошите новини
 Cry
Момичета прегръщам ви силно и ви пожелавам да бъдете силни и скоро да се похвалите с две чертички Hug

И в мен се е загнездило едно притеснение че,не отидох на ранна ФМ но моята лекарка на която имам  пълно доверие ми каза чак Януари че иска да правя това изследване  и БХС.
В петък бях на консултация гледаха ме и каза че всичко е на ред бебо си отговаря на седмиците,риташе и много се зарадвах като го видях Heart Eyes
С изследванията не съм много добре много висока кръвна захар а пък аз ям сладко много рядко newsm78 и нисък хемоглобин изписаха ми желязо(Малтофер) и Центрум матерна.

лека вечер ви желая и спокойна седмица  bouquet

# 236
И аз от сумати време не бях влизала в темата ...

Гале  голяма Hug от мен
за друго ми се губят думите ...

р.s. феникс честито от мен в тази тема

# 237
viper , чакаме да разберем какво се е случило на ФМ при Марков.
Вчера цял следобед си мисля как ли ще мине при теб и дали ще останеш доволна.
Така че, пиши разсей ни малко.

# 238
Добро утро от мен на всички  Hug
Галка съжалявам за това през което ти се налага да преминеш , бъди силна и имай вяра че всичко ще се нареди  Hug Hug

Момичета имам нужда от вашата помощ ,ние се борим за правата на 270 000  български семейства да имат шанс за своето щастие . Избрали сме да пратим картички на имейлите на Комисия по здравеопазването , Комисия по бюджет и финанси , Комисия по парламентарна етика и на контролния имейл с който се  следи колко картчки са изпратени и с тази форма на протест се надяваме да бъдем чути най-накрая . Ще бъда благодарна на всички вас ако ни подкрепите и изпратите картички за всички тези български двойки на които единствения шанс за собствена рожба е АРТ процедура  . Благодаря Ви .   bouquet  bouquet
 Ето тук има посочени имейлите и картичките http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356653.0

# 239
Добро утро!
Galia_5 толкова съжалявам за случилото се...мислех, че вече няма да има лоши новини така се натъжих Sad
Бъди силна и всичко ще се оправи, стискам палци да е така Praynig

Успях да си запиша час за преглед днес за 14.00ч. в Свети Лазар единствено там имаше свободни часове за днес при д-р Николов или Лачев казаха ми че някой от двамата ще ме прегледа.
Лек ден засега ще пиша след прегледа!

Общи условия

Активация на акаунт