ЮНСКИ мами 2009; Тема №12

• 13 502
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
Галеее,искрено ти съчувствам Cry
незнам какво да кажа,бъди силна и в най-скоро време да видиш положителен тест и здрава рожба Hug

# 211
Миличката Cry в 16та седмица е как досега на ехографа не са видяли нещо нередно...

# 212
  • Варна
Момичета благодаря ви! Аз ви писах, че моя доктор видя нещо около коремчето на бебето в сряда, но не посмя да каже. Само че беше много настоятелен да му се обадя след ФМ. Явно е забелязал, но е искал да се увери. somebody и да ти кажа да не се шашкаш едва ли помага, защото аз като четях лошите новини за някой от момичетата и 2 дена неможех направо да спя от шубе (или пък може би съм усещала ли?!). Голяма грешка направих, че не отидох на раннната ФМ. Сега всичко ми трепери от страх.

# 213
Галя, много, много съжалявам. Бъди смела. Пожелавам ти много скоро отново да си бременна и всичко да е наред!

# 214
Сега се сещам, че ти каза, че лекарят ти е видял на обикновен ехограф, че има нещо на корема на бебчето и си е мислел, че това са ръцете му....
Кураж мила  и дано скоро щастието ти се усмихне живо и здраво.

# 215
Galia_5, много съжалявам, че така се е получило, но пък всяко зло за добро. Все пак не е толкова късно и дано скоро пак се зарадваш на две чертички и здраво бебе.

# 216
  Гале, кураж всичко ще се нареди, щом и доктора ти го е забелязал на обикновен ехограф, значи си има проблем и трябва да се довериш напълно на  специалиста по ФМ!Следващия път всичко ще бъде наред! Praynig
   Именно поради тази причина аз се записах за ранната ФМ в 13 седмица, поради страха от аномалии, като цяло нямам притеснения за големи аномалии, мен ме притесняват дребните детайли, като  например сърце, което трудно на този етап  ФМ би забелязала и проблем, ако го има! Затова ще правя и 3-те ФМ, втората ФМ е най-важна заради сърцето!Пак ще го кажа, мен ме притесняват нещата, които са трудно видими или невидими на такъв ранен етап! Затова пари няма да си спестявам, всичко което мога да направя и зависи от мен, ще го направя!

# 217
  • София
Galia, много съжалявам. Sad
Tzveti, не спирай лекарствата на толкова ранен етап. Хубаво е, че нямаш болки, но щом веднъж си имала, шанса да стане по-лошо като ги спреш е много голям. Аз сигурно до края ще взимам. Но и аз си усещам, че щом се раздвижа повече ме наболява.

# 218
Гале, ужасно съжалявам, направо замръзнах като прочетох, че и аз пропуснах ранната ФМ, планирах за след НГ, но тогава ще съм в 19-20седмица, но сега преди празниците абсурд да се вредя, а пък наблюдаващата на ЖК изобщо не ми спомена за ФМ, хем с Балев са в една клиника, щях да ходя по съвет на друг гинеколог за 18-20седм.
Относно аборта са имали предвид, че ще протече като раждане на няколко етапа-пукване на околоплодния мехур, разкритие на маточната шийка и изваждане на плода, поради късната седмица, а не само с обикновен кюртаж. Може би ако стане с операция и пълна упойка ще е най-безболезнено за тебе, питай и дано да може така.
Пиши после как си, стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено и те прегръщам!

# 219
Galia_5, нямам думи просто, страшно ми е мъчно и за теб, и за бебенцето, изобщо не го очаквах Cry
Започвам да се притеснявам, че не отидох на ранната ФМ. Не знам как ще дочакам до края ня януари, когато имам час при Марков. Силно се надявам вече да не чуваме такива лоши новини тук.

# 220
Гале много съжалявам, бъди силна HugЖелая ти още prez 2009 да гушкаш своето бебче!

Мами, страховете ни няма да спрат до раждането, а и след това..сега са едни, после ще бъдат други..така е..не е лесно..Опитвам се аз лично да гледам и мисля положително..днес на улицата Снежанка раздаваше късметчета от една кошница - падна ми се "Живей както можеш, ако не можеш както искаш."В тоя ред на мисли - да, искам да съм спокойна и да знам, че всичко е наред, но..няма как да е така.Здраве да има, с другото ще се справим Simple Smile Спокойна вечер на всички!

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 11:36 от tаnka80

# 221
Ох много се разтроих тези два дни с тези лоши новини не мога да спра да плача толкова се радвах за всички а сега и сърцето ми плаче много взех да се притеснявам  smile3518 smile3518

# 222
Гале наистина съжалявам много за бебчо!пожелавам ти скоро време 2 чертички!
На мен един доктор ми изкара акъла - в края на 9 г.с каза ми че бебето имало вероятност да има Синдрома на Даун!Що сълзи и сополи бяха...ужас!(само пари ми точеше всяка седмица ме викаше на прегледи)!след около седмица отидох на 4Д и доктора каза че всичко е наред и повече при този не стъпнах!но засега всичко е наред след НГ пак ще ходя на 4Д и на БХС Simple Smile

# 223
  • Плевен
Галя, мнооого съжалявам и те прегръщаме силно. Мъчно ми е за теб. Пожелавам ти да бъдеш силна и мисли, че е за добро, в смисъл, че щом бебчето е увредено, по-добре да се махне отколкото да се обречете после цял живот и семейството ти и то самото. Тогава би било още по-трудно. Не знам дали могат да се направят някакви изледвания, които биха ти отговорили защо е станало така. Стискам палци следващия път всичко да е наред и пиши как си после, тук имаш приятели  Hug

# 224
Гале съжалявам..дано скоро двете с теб се запишем в някоя друга тема за бъдещи мами и дано този път всичко е наред.Късмет  Hug

Общи условия

Активация на акаунт