Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 36 136
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
И аз го нямам просето Mr. Green
Ири ...и аз играя на Прайз Sunglasses

Ами явно геймърите се надушваме Simple Smile. Почнеш едно, не ти стига ... хайде зарибяваш се с друго ... и така до безкрай Simple Smile. Забелязах, че има и други, които се мотаят и в двете теми Simple Smile.

Относно прасето - моля някой да каже как да се сдобием с него, ако има някаква тактика за това изобщо Simple Smile.
И аз съм от групата  Mr. Green Играя и на призе и на мондо  Mr. Green

# 151
Призето го играх преди, но за щастие успях да го спра Mr. Green

И да се похваля, имам 11 новородени днес Grinning Ако някой се интересува нищо специално не съм правила, всички сърца ми бяха на паркинга, времето ми е ясно, животните ми са 250. Според мен до голяма степен е на късмет това с новородените.

Още нещо, сред тези новородени имам розов пеликан, обикновена боа и две прасета, а Мондостарс никакви ги няма ooooh! И аз като Валерия почвам да си мисля, че по-скоро лъв ще си купя, но тези звезди няма да се объркат да дойдат при мен.

# 152
  • София
хахаха и аз от скоро в период на отказ от призе...ама още потвърждавам опашки....и чат-пат отварям бетата Simple Smile))

# 153
И аз съм от отказалите се в призето  Laughing но честно казано не ми и липсва  Wink

Бухтичка, честито ти минаване на нивото  Hug Явно важното е да имаш много животни, за да ти се родят тия 10 навородени  Thinking
Ще взема да си понакупя и да видим тогава, дали ще раждат повече Simple Smile

# 154
  • София
ми не е само до броят...аз и преди съм писала - още като бях на 7 ниво съм имала повече от 10...а нямах много животни....не знам обаче това че си купих зоомагазина преди да мина нивото дали не беше грешка....

# 155
Привет.
Моят зоопарк започна лееееекинко да се отпушва.

За прасето - идва когато си иска. При нас дойде доста бързо де. Едната щерка си купи 2 свинки и то дойде на следващия ден. А при другата  2-3 дни след като купи свинете.

# 156
  • гр. Козлодуй
Искам прасето Simple Smile. Давам му срок до Коледа да се появи Simple Smile.

Аз вече спирам да харча лолове и ще събирам за новата зона. Забелязах, че само с фермата нямам кой знае каква полза от наградите, даже вече ме е яд, че ги получавам като не мога с кеф да си ползвам Sad. Ще видя утре резултата от рекламата, която пуснах днес. До следващата награда вече трябва да имам нова зона, ако нямам лол ще има мондоз, въпреки че се зарекох да не купувам Simple Smile. Лелеее, тази игра май доста ме е зарибила  Laughing

# 157
ми не е само до броят...аз и преди съм писала - още като бях на 7 ниво съм имала повече от 10...а нямах много животни....не знам обаче това че си купих зоомагазина преди да мина нивото дали не беше грешка....

Хъмм, интерсно  newsm78 Но иначе има логика, колкото повече животни толкова повече да раждат  Thinking
 Ти когато си имала 10 новородени пак с двете зони ли беше? И долу горе колко на брой ти бяха животните, помниш ли?

А от това прасе, аз файда още не съм видяла - нищо, че го имам Simple Smile))

# 158
  • София
само с фермата бях единият път 13, другият 14 бяха....и то от по-едрите предимно....
помня, че после за някакво ниво докупувах клетки и животни, защото не ми стигаха да го мина...това вече след като и втората зона взех...така, че не са били много.....всъщност имах общо взето всички клетки в минифермата с по 1 двойка от всеки вид животно....иначе да, има логика колкото повече животни имаш, толкова повече и новородени.....но явно не е задължително....но тогава пък нямах зоомагазин...скоро го купих....и се усещам, че и да има пак бум на раждаемост то всички зайци и мишки ще отидат там и няма да ми се броят...което е тъпичко....

# 159
Angel_Dust, мишки и зайци не ти се отчитат за новородени.Отчитат се само ако има зоомагазин.

# 160
  • София
Да де и аз това казвам....ама като преди нямах зоомагазин ми се отчитаха...затова мисля, че поизбързах с тази покупка....то поне да печелих нещо то този зоомагазин.. а то - мизерна работа Simple Smile)))

Julie - теб как ти е по-удобно за разходката с лодка - да си цъкаме една на друга Simple Smile)) или всеки на себе си, че момичетата казаха, че и така се отчитало....кажи как предпочиташ? Simple Smile

# 161
Ами то е все тая, ти как искаш?

Никога не са ми се отчитали зайци, майци и т.н.  Shocked Даже мислех, че не раждат. Сега построих зоомагазин, за 1 ден 148 новородени.

# 162
  • София
Ми май по-добре всеки на себе си, че поне ако забравя или нещо такова да си е за моя сметка Simple Smile)) че съм много разсеяна тези дни...вчера забравих да си потвърдя опашките на призе....и тази сутрин - изненада...изфърлена от всички...супер ме е яд Sad

# 163
 Peace Няма проблем.

# 164
  • Пловдив
лелее... получавам мисия 2 двойки крава шароле за 12 дни и награда 24к  #Crazy И си викам  smile3508 - за 12 дена все ще събера 14к лола... ама после осъзнах, че става въпрос за 2 ДВОЙКИ!!!, а не крави...  ooooh! дано да се побера в 12 дена, че е добра мисия все пак, но надали  Tired

Общи условия

Активация на акаунт