Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 36 133
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Естрела, честит празник и весело изкарване днес!

Аз стигнах до 22-ро ниво и ще си остана там до края на играта  Mr. Green лъв може и да успея някога да си купя, но Мондо Стар не виждам кога ще ме посети.  Whistling
Tired И аз до края ще остана, няма репутация и няма.

# 136
Здравейте, момичета! Simple Smile
От няколко дни и аз си имам зоопарк и искам да се присъединя към вас! Разгледах зоо-тата на всички ви - много сте напреднали!!! Simple Smile Жалко, че както прочетох на ден отчита влизане само в един зоопарк...
Ето го и моят адрес:

http://cherish.mondozoo.com

Много ще се радвам, ако го посещавате понякога! Simple Smile

Хубав ден на всички! Simple Smile

# 137
Здравейте Simple Smile

Мислех, че съм единствената над 15 години, която играе на тази игра, но вие ме изненадахте приятно  Laughing Ако някой иска да си цъкаме на зоопарковете всеки ден да праща ЛС  Sunglasses
Успех на всички  Sunglasses

# 138
  • Пловдив
аз да се изфукам, най-сетне стигнах втория подарък - обучение на служител  Flutter

# 139
  • София
хихих честито....
аз пълзя към четвъртият....който не го разбрах какъв е.....но петият май бил 2 безплатни животни....

# 140
  • София
хихих честито....
аз пълзя към четвъртият....който не го разбрах какъв е.....но петият май бил 2 безплатни животни....
И аз пълзя към 4-ия. Бил 20% по-високи продажби следващите 3 дни - не е лошо  Simple Smile

# 141
  • София
мда, добре звучи....може да си купя тогава още някой магазин

# 142
  • София
Като гледам сигурно днес няма да успея, че ми трябват още 54 посещения...вече незнам кой да ме посещава  newsm78

# 143
# 144
Следващата награда е 20% повече продажби в продължение на 3 дни  Grinning
Ето още една хубава и примамлива наградка Simple Smile Ама аз имам още доста до нея, сега съм едва на 70м

blaze vi az sam samo na 9 metra ot 4 dni .  http://emo-svt.mondozoo.com

# 145
Да се запиша и аз при вас  Grinning.От тази вечер съм с чисто нов зоопарк  Grinning Рестартирах,по съвет на една съфорумка и почвам с нови сили  Wink

# 146
  • София
Еха, успях да взема 4-ия подарък  Wink
Сега обаче ми иска 150 посещения за 5-ия - е тука ще си отвися.

# 147
  • гр. Козлодуй
Здравейте, аз се тормозя вече за проклетото прасе Едмонд ... не иска да идва гадинката. Гледам, че всички си го имате Sad. искам го и аз. Трябва ли да направя нещо специално?

# 148
  • София
И аз го нямам просето Mr. Green
Ири ...и аз играя на Прайз Sunglasses

# 149
  • гр. Козлодуй
И аз го нямам просето Mr. Green
Ири ...и аз играя на Прайз Sunglasses

Ами явно геймърите се надушваме Simple Smile. Почнеш едно, не ти стига ... хайде зарибяваш се с друго ... и така до безкрай Simple Smile. Забелязах, че има и други, които се мотаят и в двете теми Simple Smile.

Относно прасето - моля някой да каже как да се сдобием с него, ако има някаква тактика за това изобщо Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт