Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 36 121
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Не момичето с 601 посещения...JUlie Sexi  или нещо от сорта беше името й Simple Smile))
Аз имам едва 141 посещения на лотката Simple Smile))) слаба работа, но на ден с по десетина нарастват Simple Smile)))

# 196
Джули Секси, бе Дуци  Mr. Green

# 197
Ако си рестартирам играта ще ми се върнат ли 300 000Лол и похарчените мондоз. Понеже започнах без познания и доста зле съм си направила зоопарка.

# 198
  • София
не, ще имаш само стартовите 300000 ли бяха...но мондозите няма да ти върнат...

# 199
Мондоз няма да ти върнат. Щом си инвестирала пари не рестарирай.

# 200
Мерси, аз не че съм инвестирала много де, но ще ви послушам. А медалите от къде ги печелите?

# 201
Имам около 65 посещения , но сега цъкам на малката щерка. Да й станат 10. Щото тя си няма още интернет-приятели.
В акаунта с 2000 посещения пуснах реклама, намалих билетите, и в резултат - 178 посещения ooooh!

# 202
Знаток, а каква ти е била прогнозата за времето?

# 203
Момичета, искам да ви питам купувате ли Мондоз, за да станете премиум играч?
Аз съм още съвсем в началото и днес тъкмо ми изтече премиума дето го дават при започване на играта и феите си отидоха... знам, че и така може да се играе, но който си е купувал премиум нека сподели дали наистина е по-лесно с тези допълнителни привилегии или разликата не е много голяма???
Благодаря ви предварително!  Simple Smile

# 204
  • Sofia
За мен разликата е огромна и не съжалявам за 10-те мондоз, има обаче и такива които играят и без феи та ти си решаваш. На мен 1 седмица без феите ми беше достатъчна, за да разбера че не мога без тях.  Mr. Green

# 205
  • София
Аз пък имам почти един месец бедз феи и 2 със...чесно казано освен, че ми показват времето и чат пат пращат по някоя животинка  в специалната зона, друго от тях полезно не виждам...а да и групата.....

Цитат
Здравейте!
Получих и осмата награда на 801 посетител!
Не е кой знае какво, ама все пак аванта!   
Тя е покупка на храна по твои избор.
Успех на всички!!!!
  за заинтересованите Wink

# 206
  • Sofia
Ако не бяха феите и опцията да си следя животните кои ги имам кои ги нямам ще се оплета като пате в калчище и ще започна да се повтарям с някой видове, тази опция за мен е безценна.
Прогнозата за времето също е от голямо значение за мен, тъй като всяка седмица участвам в състезания и се боря за повечко билети, така знам кога каква реклама да пускам.
Не на последно място е 50% повече ЛОЛ които дават, но това в случай, че ползваш мондоз, заслужават си от всякъде, мога да изброя и други причини ако тези не ти стигат в полза на феите.  Laughing
Как ги правят тези хора 800м бе, аз явно котва съм пуснала, защото на фона на тяхните резултати направо си стоя на едно място.  Crossing Arms

# 207
  • София
никаква идея нямам ка ги правят и то за отрицателно време направо.... Thinking Thinking Thinking

# 208
Ха привет и от мен Hug
http://vanichkata.mondozoo.com/
Това съм аз и ще помоля д аме прибавите към списака Party
Наистина и аз искам д апопитам купувате ли допълнително мондоз?
Започвам посещения наред от първа страничка Mr. Green
П.С. Момичета, имате ли група?

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 15:15 от Сенди

# 209
Julie  не знам. Нямам феи  Laughing
Карам на сляпо. Ама 178 никога не е било.

Cherish  -ти си прецени. Феите помагат. Но може и без тях. Само че става по-бавно.

Общи условия

Активация на акаунт