Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 36 126
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Привет зооманияцииииииииииии,  Joy съвсем случайно открих темата ... не знаех че сме толкова много. Записвам се да следя, посетих всички зоопаркчета от първа страница  Peace
Ако може и мойто да влезе в следващата темичка много ще се радвам  Hug
http://darina76.mondozoo.com ето ми го  Wink

Успех на всички.

А охлювчета гледате ли или има друга тема за тях?

# 181
  • София
Днес при Валерия дойде Саша  Mr. Green тактиката на Естрела най на края проработи и при мен с тази разлика, че аз пусках и реклами та да чуе за мен и да ме навести.  Laughing
Бухтичка, имаш време така или иначе нямаш репутация за лъв, ще си отвисим на това ниво.  Grinning
Аз забелязвам, че като е лошо времето се плодят повече животинките, явно им е скучно и се отдават на ласки.  Laughing
хаххахах, ако беше вярно всеки ден трябваше да съм пълна с новородени Simple Smile)))
При мен 5 дни вали, 1 е ясно времето Simple Smile)))

Дарка Подробната - някои гледаме и охлюви....и да има друга тема за тях...сигурно е назад пусни търсачка по-добре.

# 182
  • Sofia
Ти къде по английски земи се подвизаваш та всеки ден вали при теб, при мен сега е есен и също е лошо времето, но животните ми се отблагодаряват плодейки се.  Mr. Green
Сложила съм 3 сърца на кочината, пуснала съм реклама и чакам сега и прасето да ме забележи, искам и трите звезди да ги събера.
А в зоопарка на дъщеря ми онзи ден дойде прасето а тя милата със 1000 лол и то си тръгна след няколко дни и е толкова запалена в тази разходка с лодка, че пуснала тема във форума на Mondozoo "Посетете ми сайта"  Laughing, добре че не е набарала темата тук, че ще я оспами за има няма ден.  Mr. Green

# 183
  • София
Аз съм се пльокнала на студен климат - във Вилнюс съм, ама кат беше на френски тогава и не разбирах и се регнах на посоки...пък после ми беше жал да рестартвам и там си и останах Simple Smile)))

ее що не я субсидира за клетка на прасето пък ти Simple Smile)))
иначе там темата я видях, по заглавието се сещам Simple Smile)))

# 184
Валерия честитоооо  Hug Сега да ти прави много купони и забавления, за да ти привлича много посещения  Hug

# 185
Аз забелязвам, че като е лошо времето се плодят повече животинките, явно им е скучно и се отдават на ласки.  Laughing

По тази логика, при мен след 4 дни идва зима това ще рече, че тия животинки ще се изпокъсат в тоя студ да се гушкат и топлят също като хората  Mr. Green Току виж тогава най-накрая мина и аз нивото   Mr. Green

# 186
  • София
А колко струва клетката на известното прасе  Laughing
И аз нямам звезди smile3534 ГолЕм праз.

# 187
Аууу май 25000 беше, но другите да кажат  newsm78

ESTRELA, а каква е тактиката за Саша, че търсих в постовете ти, но нещо не намерих  Embarassed

# 188
Валерия, и при мен дойде Саша днес Tada
Много странно ми стана понеже и при теб точно тя дойде Laughing
Иначе нищо специално не съм правила, за да дойде, аз се бях отчаяла вече, че никоя звезда няма да дойде при мен. 25000 е ограждението.

# 189
  • София
Цитат
Здравейте, Зоомани!
Току що получих и седмата награда на 601м!
Тя е покупка или подобрение на едно ограждение, като това не се отнася за специалните ограждения (влечуги, насекоми и др.) Ако всичките Ви ограждения вече са напълно изградени, ще Ви бъдат предложени лол!!!
Следващият подарък също е след 100м, т.е. на 701м! утре пак ще Ви пиша да Ви кажа какъв е той!
Успех на всички

Crazy Crazy Crazy това момиче не знам как ги прави тези фокуси...но поне има от къде да черпим инфо Wink

# 190
Кое момиче? ИлианаМ ли?
Ега ти, аз нямам 200 посещения дори Tired

# 191
Адашка е тва, но секси  Mr. Green
И аз нямам 200 още.

# 192
  • Пловдив
При мен ограждението на прасето Едмонд беше 26 000 лол  Peace

# 193
Аууу май 25000 беше, но другите да кажат  newsm78

ESTRELA, а каква е тактиката за Саша, че търсих в постовете ти, но нещо не намерих  Embarassed
Моята тактика беше, купих си два бр. Обикновенна боа, сложих им сърца, на другия ден имах малко и дойде Сашка.
Късмет  Hug
Как го правите това с лодката аз едва събрах 83 Simple Smile

# 194
Как, наслагала съм го в кю, скайп, фейсбук Crazy

Джули, змията ли ти е адашка не разбрах Laughing

Общи условия

Активация на акаунт