Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 37 182
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
  • София
А някой да има, случайно, идея как за ден-два да на правя, така че животните ми да са нещастни???

# 286
Уволни гледачите.

# 287
  • Sofia
Може и да не ги храниш, пак ще са нещастни, обаче за какво ти е, за сребро ли или за друго?

# 288
  • София
ааа гледачите не си ги давам...с толкоз труд ги събрах да са що-годе добре....

ще пробвам да ги храня извесно време с по-лоша храна....

Ми да пробвам дали ако са нещастни няма да вземат да се размножат малко, да си мина нивото...един пост в другият форум ме подсети, че преди и двата пъти като съм имала над 10 новородени вс клетки имаха тъжни личица на тях....някой писа че това май е "оправено", ама ако може ден -два да са нещастни...може и да родят малко поколение...пък ако не стане не стане....но за това не си струва да си уволнявам персонала....

# 289
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Нещастни стават, като ги наблъскаш много от един и същи вид в клетка.. Както моите ен на брой зеленоглавки... Аз забелязах закономерност, в единия ми профил имам вече по няколко сутрини по 4 новородени, без сърца без нищо, а както се знае съм назад доста, та забелязах, че моите се плодят активно, когато родителите са със здраве отразено със синята лента, сякаш малко преди да стане червена, като за последно се ... .., за да оставят поколение... Това го следя от седмица и мога да го твърдя вече!

# 290
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Сори, че пускам нов пост, но искам да ви разкажа една смешка:

Преди малко карам едни приятелки да цъкат на зоото ми, и едната ми вика и сега какво д аправим, аз - Нищо,
Тя: а, добре, щото аз влязох при охраната, не е лош!!!

Joy Joy hahaha

# 291
Хахахаха Joy
Мен пък тоя дето продава сандвичи ми много е противен, дебел и дръпнат Stop

# 292
Направо бесните ме хващат с това 16 ниво. До сега чаках да им свърши продължителността на живота, та да видя колко още ще живеят. Ама от три дни ми седят на червена чертичка. Това означава ли, че скоро ще мрат newsm78
Явно и аз ще си докупувам мондоси, че иначе не виждам за какво друго да взема медал Crossing Arms

# 293
  • Sofia
Гледахте ли филма по бтв, беше много тематичен.  Laughing
Julie, гледам питала си няма ли второкласници там, ми детето ти е отговорило, можете да си пишете.  Mr. Green hahaha
Кате, тя добре не е попаднала на онзи забуления или онзи едноокия, уплах щеше да получи.  Mr. Green

# 294
Здравейте на всички ЗОО маняци!!

Ако искаш животните ти да са щастливи трябва да имаш повече гледачи аз имам 5 на 63 животни всички с със много добри способности/т.е в зелено/,храна само най-високо качество,също работници по подръжката няколко отново с добри способности.Освен това когато имаш животно в клиниката винаги на клетката имаш тъжно човече,това значи,че ти трябва добър ветеринар.  Laughing

# 295
Valeria, да не е щерка ти  Laughing

# 296
Здравей.
А ти ако искаш темата ни да просъществува още дълго, можеш да си махнеш лентичката в подписа Simple Smile

# 297
  • Sofia
Тя е, да.  Laughing
На всичкото отгоре на Валката мъжа и сигурно си мисли, че съм аз защото и е писал, че я е мислил че е 3-ти клас.  Joy  hahaha
Преди време наистина се подвизавах повече с онази ми регистрация, но реших да си я върна на детето.  Mr. Green

# 298
Ми тя добре се оправя из форумите, моята не е толкоз светната, ама аз и не искам  Laughing

# 299
Сложих билета на 10 ЛОЛ и сутринта се събуждам с 849 посетители  Shocked бях сложила 3 сърца на касите ,а и феите сигурно са ударили едно рамо  Grinning ... сега ще пазарувам.

Общи условия

Активация на акаунт