Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 37 182
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
А забелязвали ли сте, че като задържите мишката там където се слагат сърцата пише какъв ще е ефектът от тях?

Казвам го във връзка с горния пост, сърца на касите не дават повече посетители. От тях се получават допълнително 3% от цената на билетите.

Дуци, Валерия, видях ви репутацията, май скоро ще можете да си купите лъвове Simple Smile Аз съм доста далеч още.

# 301
Ура, минах нивото newsm44
Обаче е истина, че все по-труно става. Ето какво ми пише на мен за 24-то:

Условия :
-   Трябва да имаш много добра репутация пред WAF.
-   Трябва да си продал повече от 200 малки на WAF.(Брой малки, продадени на WAF: 149)
--- ИЛИ ---
-   Трябва да имаш много висока репутация с Черния Пазар.
-   Трябва да си продал общо повече от 200 малки на Черния Пазар.
(Брой малки, продадени на Черния Пазар до момента : 0)

# 302
Леле вие веднага го разконсперирахте детето кое е и на кого е  Mr. Green Страшни сте  hahaha Joy
Аз още се мъча на нивото с новородените. Купува яко, пълня клетките с по няколко вида и слахаам сърца, ама не щаат да се раждат 10 и не щат.

# 303
  • Sofia
И аз купих лъв, че и лъвица в 4ч сабахлян.  Mr. Green
Трябват ми 38 животни да продам на WAF /това в скобите е броя които са продадени до момента/, Дуци и на теб кажи речи толкова.
Ошушках се с тези лъвове, но пък имам 5-ти златен медал за 320 много щастливи животни.  Mr. Green
Останаха ми да купя разни редки видове, които все още нямам репутация за тях и тук там малко пълнеж.

# 304
  • Пловдив
имам кооон, имам кооооооооон  newsm44 това ми е първото бебе кон, а от кога го чакам...  ooooh! а и успях да си купя още една крава, остават ми още 2, мисля че ще се справя  Whistling Днес само добри новини  Flutter

Пак да попитам, има ли някой на умерен климат в София, който да е премиум играч, за да може да вижда прогнозата  newsm78

# 305
  • Варна, а по празниците в Ямбол
И аз купих лъв, че и лъвица в 4ч сабахлян.  Mr. Green
Ама ти цяла нощ не спиш ли, вардила ли си я, или ходиш да забавляваш посетителите ти в Зоото??!! Mr. Green

По напред някой ме беше питал за Едмонт: Имам акаунти, не еидн при които върши чудеса от храброст и при едно сложено сърце, но имам други, при които при едно сърце наистина хвърля кал!
Вчера сложих например едно сърце при Е, днес резултата е 1475 посетителя, при 216 на предния ден за сравнение!

# 306
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Пак да попитам, има ли някой на умерен климат в София, който да е премиум играч, за да може да вижда прогнозата  newsm78
,

Заповядай, кликни за по-голямо!

# 307
Имам 11 болни животни!  Cry
За да мина на следващо ниво се изисква да вдигна ефективността на един гледач и един служител по поддръжка, как да стане?
Иначе Едмон и при мен се настани, ама още нищо не е правил.
Да ви питам, нормално ли е всеки ден да имам болни животни? Ветерянаря си го избирах по най-високата надница на ден.

# 308
  • София
това , че е снай-висока надница не значи, че е най-добрия...пусни си одит....освен ветеринара готвачът също трябва да ти е най-добрия и да ги храниш с най-добрата храна.....
А гледачите и сл. поддръжка - днес наеми всички възможни...всеки час излизат нови...та наемаш докато ти се промени отметката...ако днес не стане, утре уволняваш и пак  наемаш под ред....
Ако още днес успееш, утре пускаш одит и си запазваш читавите , а другите гониш....
На другите - честито за кончето и лъвчетата Simple Smile))

# 309
  • Пловдив
katyadjin, благодаря ти, много си мила  bouquet сега ще прочета пак кога трябваше да се сложи рекламата и ще чакам хорицаа  Crazy

# 310
Тя е, да.  Laughing
На всичкото отгоре на Валката мъжа и сигурно си мисли, че съм аз защото и е писал, че я е мислил че е 3-ти клас.  Joy  hahaha
Преди време наистина се подвизавах повече с онази ми регистрация, но реших да си я върна на детето.  Mr. Green

Оле, мацко, съжалявам  Hug Тамън тая сутрин ми казва, абе Пламена не е ли вашата Валерия, защо пише че е 2 клас  Mr. Green Joy
И вика аз веднага я питах не е ли трети  Joy
Нямал на идея човечеца, че момиченцето ти играе и се извинява  Hug

ESTRELA и моите са така - не знам от мондо противозачатъчни ли какво им дават на нашите, че не раждат  Crazy

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 12:25 от val_stef

# 311
И аз го мианх най-сетне нивото с медалите newsm44 Сега остава да зачакам за новородени, че до сега съм имала максимум 2 на ден. Кога ще стигна 10 Shocked

# 312
  • Пловдив
1 подарък (на 10м) безплатно животно (от разпространените)
2 подарък (на 50м) безплатно обучение на служител
3 подарък (на 100м) безплатна реклама
4 подарък (на 200м) +20% върху продажбите за 3 дни
5 подарък (на ...м) две безплатни животни (от разпространените)
6 подарък (на 800м) 1 000 000 лола

Има ли нова информация? аз днес си получих третия  Flutter

# 313
  • Sofia
Валка, няма за какво бе, аз искренно се забавлявам с нея.  Laughing
Кате, забавлявам ги, как иначе ще си продавам билетчетата.  Mr. Green

Това за 6-тия подарък верно ли е, че това са 10-тина мондоз?!

# 314
  • София
Здравейте!
Tокущо отворих и десетия подарък на 901 посетител!
Не е нищо особенно този път. 
Той е Един ден в агенцията за персонал.
Успех на всички!!!!   

Здравейте!
Tокущо отворих и единаидесеттия подарък на 1001 посетител! 
Той е Едно разпространено животно по ваш избор.
Успех на всички!!!! To you To you To you   

eто още инфо. малко се е объркал с номерацията на подаръците, но явно това са следващите.... аз съм вече на 168м Simple Smile))) Бавно, но славно Simple Smile))

За 6-тият ще ме прощавате, неправилно съм преписала аз май.....100 000 е, и аз сега като погледнах ми се видя супер много та пак проверих какво са писали - извинения на подведените....ама пак не е зле....

Може да ги прочетете в РАЗХОДКА С ЛОДКА - ПРАВИЛА И СЪВЕТИ на последните страници наградите....

Общи условия

Активация на акаунт