Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 37 182
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Скукааа в акаунтите!!! Confused

# 586
Нямам нито едно болно!!!!!!!! Минах нивото Grinning
Не го смених ветеринаря в крайна сметка и се получи, много съм доволна.

Сега ми трябват 5000 посетителя, но имам слънчево време чак в неделя, тогава ще пробвам с познатата стратегия.

# 587
http://llmoni.mondozoo.com/
Посетете, защото ми трябват парите  Simple Smile

Махни си лентичката от подписа.

# 588
Нямам нито едно болно!!!!!!!! Минах нивото Grinning
Бравоооо   bouquet

Скукааа в акаунтите!!! Confused

Ааа не, при мен дойде днес Саша, направо не мога да се отърва от тия Саши, в нас двама сега и в зоото вече си имам tooth
Но ако и той излезе толкова заспал, като прасето .....  ooooh!

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 09:55 от val_stef

# 589
Бухти, завидях ти Mr. Green

# 590
Дуци, защо не го сменяш твоя ветеринар, 10 болни са доста.
Иначе аз си бях сложила сърцата в клиниката и при гледачите. За директор взех такъв с менджмънт, за да мотивира служителите, не знам дали е помогнало.

# 591
  • София
И аз от както взех директор мениджмънт имам 1 болно животно само.

Бухтичка браво  Simple Smile сега тия 5 000 посетители са си доста, дано бързо го минеш.

Аз лъва веднага го купих, не съм имала проблеми, почти нищо не съм дарявала - около 100 лол само в началото и то да пробвам какво става  Simple Smile Днес имам 1 родени каймана от тези с мондосите и ги продадох на ВАФ понеже нямам место в клетката и почти ми е до края репутацията  Simple Smile Но тези 200 новородени...

# 592
Направо се отчайвам с това 17 ниво. Е няма минаване. Направо отвисях. Имам по 3-4 новородени и идея си нямам как ще станат 10 Whistling
Ако и утре не се получи, мисля да обменя някой друг мондоз и да купувам животни.

# 593
И аз така ... днес са се родили само 6 ... кога ще ги докарам 10 не знам. Всеки ден купувам животни и се надявам скоро да го мина ...

# 594
  • Варна
аз ако стигна 17 ниво тая година - банкет ще вдигна  Laughing вися си на 11 от Коледа Rolling Eyes ама така е като съм прахосница, пари при мен не се задържат  Embarassed вчера си взех втория подарък, пратих ветеринаря на обучение и глупака не научи почти нищо  #2gunfire май трябваше да го използвам за някой с повече потенциал за запълване  Rolling Eyes
а защо нямам нови мисии? трябва да мина нивото ли? от Коледа все ми пише "няма нова мисия , опитай утре"  Confused

# 595
Какъв беше 5-тия подарък от лодката, че не помня, а след 138 посетители ще го отключа него.

# 596
  • София
2 безплатни животни.

# 597
  • София
Тоя прасчок Ед, хич не ми е ясно даи си е в клетката, защото ни гък ни стон от него  Confused

А това ниво с новородените ме изнервя вече  Crossing Arms Ще ми пукнат лъвовете докато го мина и много ще се прецакам да знаете  Twisted Evil

# 598
  • Пловдив
аз ако стигна 17 ниво тая година - банкет ще вдигна  Laughing вися си на 11 от Коледа Rolling Eyes ама така е като съм прахосница, пари при мен не се задържат  Embarassed вчера си взех втория подарък, пратих ветеринаря на обучение и глупака не научи почти нищо  #2gunfire май трябваше да го използвам за някой с повече потенциал за запълване  Rolling Eyes
а защо нямам нови мисии? трябва да мина нивото ли? от Коледа все ми пише "няма нова мисия , опитай утре"  Confused

и аз съм на твоя хал  Laughing само че аз съм така от доста преди Коледа Crazy сега поне събрах 62к... надявам се до 2-3 седмици да го мина и това ниво. А от днес и на мен ми пише, че нямам нова мисия - вероятно защото имаме всички животни за зоната и няма какво да ни поиска. На мен вече от 2-3 дена не ми е умирало животно, а преди какво се бяха юрнали по 6-10 всеки ден. Сега нямам болни, нямам умрели, а от време на време ми пуска и по 1 новородено, а онзи ден цели 2 - пилци бяха  Mr. Green

# 599
Мерси. Някой говореше за зона някаква или се бъркам? Или е по-напред?

Общи условия

Активация на акаунт