Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 37 182
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
  • София
189 животни - 18 болни....и печеля сребърен медал за 180 много щастливи животни в твоя ззоопарк  Shocked ooooh!
А кажете сега Crazy

# 571
Аз днес получих сребърен медал за средна продължителност на животнитв. Thinking
Иначе още си седя на нивото с новородените, днес имам 4. Взех да се отчайвам. Sad
Започнах работа и нямам толкова време вече, ама ще мисля нещо. newsm78

# 572
В голямо чудене съм какво да правя с ветеринаря ми. Вчера имах три болни животни (за по 1 ден), днес имам две (пак за по 1 ден). Най-любопитното е, че животните са все от редките, които се купуват с мондози. Май без да искам ги попренаселих от онази новогодишна промоция ooooh! И сега не знам какво да правя. Това че не боледуват другите животни според мен означава, че ветеринаря не е зле. Гледачи също назначих още.
Изобщо не ми се иска да го уволнявам и да търся друг, защото се опасявам, че може и да не попадна на такъв скоро.

# 573
Бухтичка, и на мен това ми прави впечатление, не че имам редки животни де (само едно от Коледа което ми дадоха подарък се падна), но само то и разните там паки и боливийската катерици ми боледуват.
Рибите изобщо не боледуват, но как да боледуват - гледам в лечебницата няма аквариум  Joy Joy Joy

Моите болни тия дни са все заради микроб в храната. Изхвърлих всичката стара храна само с нова са, но днес пак микроб в храната  ooooh! Готвача ми по подготовка е добър, но на преговорите е зле синя къса линийка - явно купува кофти храна щото не разбира ли, кво...  Thinking

Вече съм на 22 ниво лъв ми трябва. Днес дадох 150 К, но повече нямам  Tired
Tака като ми гледате линийката на Ваф, колко лол-а ще трябва да налея за да ми разрешат да го купя  Thinking

# 574
  • София
Днес получих бронз - за 100 продадени на WAF животни Simple Smile)) значи имам още толкова за онова условие....не е малко Wink

# 575
  • Варна
аз имам двама гледачи - зелени; поддръжка имам двама - зелени, озеленителя ми е зелен, готвача ми е със зелено на Приготвяне, и ветеринаря ми е със зелено Наблюдение и още малко има до зелено на Грижи.  Болни нямам отдааавна  Peace
червеното на Преговори на готвача означава че не може да договори добри цени и купува храната много скъпо, моя е същия тъпак  Rolling Eyes иначе купувам само храна на 5то ниво(уж най-добрата)  Peace

# 576
Tака като ми гледате линийката на Ваф, колко лол-а ще трябва да налея за да ми разрешат да го купя  Thinking

Можеш да им даваш всеки ден по 10 000. Но така като гледам сигурно ще трябва поне седмица да мине още. И продавай ако можеш скъпи животни.

# 577
Минах го най-сетне. 2058 посетители. А днес -471  Sad
А малкото чаве не си нахранило животните и съответно - не го минава. И сега мрънка.

# 578

Можеш да им даваш всеки ден по 10 000. Но така като гледам сигурно ще трябва поне седмица да мине още. И продавай ако можеш скъпи животни.
Хъм значи още поне 100 К трябва да им дам Tired
Иначе всички новородени почнах да им ги давам на Ваф, само и само да са доволни  Tired

Иначе забравих да похваля бабата медарка, уби рибата произвела 300, а продала 421  Party  златно бабе излезе след три одита в един ден  Crazy

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 14:32 от val_stef

# 579
  • Пловдив
Иначе забравих да похваля бабата медарка, уби рибата произвела 300, а продала 421  Party  златно бабе излезе след три одита в един ден  Crazy

Лелееее  Shocked браво на бабето, аз съм с един много симпатичен старец, ама повече от 60 на ден не е продал... иначе произвежда де, не мога да се оплача. На кое ниво ти е магазина за мед?

# 580

Хъм значи още поне 100 К трябва да им дам Tired
Иначе всички новородени почнах да им ги давам на Ваф, само и само да са доволни  Tired

През последната 1 седмица всички новородени продавах на ВАФ, така ми се вдигна репутацията.
В началото няколко пъти дадох по 10 000 лол, ама не стана.
Сега вече и лъв мога да си купя.
Кажете как да го мина това 17 ниво, бая се задържах, на ден максимум по 4 новородени имам?

# 581
И аз съм на 17то ... вчера имах 5 , а днес само едно ... идея нямам как ще станат 10 , но не се предавам. Сега сложих сърцата на клетките с най-много двойки , в кокошкарника имам от всички животни по 4ри и се надявам там да се случи нещо нощес  Joy утре ще е дъждовен ден и дано е плодовит  Joy

# 582
.... На кое ниво ти е магазина за мед?

На 2-ро  Peace

ПиНтИшПуНтА и Дарка, аз отвисях супер дълго време на това ниво.... единствената логика е повече животни да имате в зоото, аз минах с 253 животни. Предните дни все по клетките слагах сърцата, а в деня в който минах вече се бях отказала и предния бях сложила три сърца на една птичка, щото участвах в едно състезание, не спечелих де, но минах нивото  Crazy Така, че търпение му е майката  Grinning

# 583
  • гр. Козлодуй
И аз искам да се похваля с нещо Simple Smile. Изпълних си бонус мисията и наградата ми дойде добре, защото тъкмо бях похарчила всички лол за зоомагизина. Скоро ще отворя и наградата с двете безплатни животни Simple Smile.

# 584
http://llmoni.mondozoo.com/
Посетете, защото ми трябват парите  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт