Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 37 181
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Опааа не се шашкайте  Joy Joy Joy
Аз съм по погрешка писах и с неговия ник  tooth tooth tooth

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
то май само ketito  не знаеше Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 661
Опааа не се шашкайте  Joy Joy Joy
Аз съм по погрешка писах и с неговия ник  tooth tooth tooth

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
то май само ketito  не знаеше Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Май, май, но вече и тя си знае  Joy Joy Joy 

# 662
Сайта работи Hug

Имам 9 животни умрели от старост и 14 болни  Shocked
И приход 200 000 лол  newsm78

# 663
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Пиша с влажни ръце... Rolling Eyes

В най-последния ми и най-смотан акаунт имам 200 000 от вчера по сметката - други приходи... Бъг ли, що ли, ама бягам да харча, преди да си ги приберат! Mr. Green Money Money Money Money
Mr. Green

# 664
Аз пък успях да направя 5772 посетителя и минах нивото, но се оказа, че някои от посетителите не са успели да си купят билети, понеже касите ми бяха само на 2-ро ниво ooooh! Вдигнах ги и сега някак трябва да направя 8000 за един ден. Във вторник имам слънце.

# 665
Ау  момичета, завидях ви за лолчетата  Flutter  Мен не са ме спонсорирали, но нямаше и за какво де аз всичко си бях оправила преди бъга Crazy

Бухтичка, браво за нивото  Hug

# 666
Построих си джунгла и си накупих животни Mr. Green

# 667
  • Варна, а по празниците в Ямбол
А аз си построих миниферма, защото там бях със савана, построих клетки, купих  10 животни, построих миниколодрум и още някакъв магазин, вдигнах нивото на паркинга и оставих 35 000 да им анякой лев, че то широки пръсти!!!! Mr. Green
ДЗ, сега вижда, че и теб с ате ощастливили.. явно само на Варненските  айпита са пускали  Whistling
Абе отдавна се каня да питам, на едмонт може ли да му се вдига нивото? newsm78

# 668
При мен пък дето не са ми дали лолчета, ами не са ми възстановили 18000 които загубих заради бъга.  Sad

# 669
  • Пловдив
йеееее имам 200 000 лола отгорее  newsm44 newsm68 smile3521 smile3508  явно това трябваше да се случи, за да мина нивото с втората зона  Mr. Green Много съм доволна от своя бъг  Mr. Green Освен това имам 3 мишлета умрели и 13 болни, но това не е проблем за моя ветеринар  Wink

абе много съм доволна, направо не мога да се нарадвам newsm44 newsm68

сега ще дебна 2000 посетителя за един ден, трябва да се върна да преразгледам тактиките Simple Smile

лелее, 40 минути търся къде бяхте написали всички нива и взех, че го открих, но там са от 26 ниво натам  Sad аз съм на 13 ниво и ми се иска да видя какво ме чака, за да почна да си подготвям нещата. Ако някой ги знае, моля да ми ги напише, благодаря   bouquet

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 10:52 от unchita

# 670
Ето инфо за още няколко нива:
Ниво 46
Условия :
-   Трябва да продадеш 1000 бургера, 1000 сладоледа и 1000 напитки в един и същи ден.
Ниво47
Условия :
-   Трябва да имаш 6 златни рекорда.
(Тук се брои само секцията: Рекорди)
Ниво  48
Условия :
-   Трябва да имаш общо 500 000 посетители на зоопарка от откриването му.

# 671
  • София
 Crazy Crazy Crazy
последните нива ме оставят без думи....е...и условията имат.... Whistling

# 672
  • Пловдив
лелеее  #Crazy на мен ми е още много рано да се притеснявам де  Mr. Green

Аз си построих днес саваната и джунглата и 2 клетки в саваната за да мога да видя къде има по-евтини животинки. Останах с 1500 лола  Embarassed дано не фалирам само  Thinking

Сложих 2 сърца на единия и 1 на втория паркинг и си взех втора касиерка... дано направя 2000 посетителя скоро и мерси за проверената стратегия на всички, които я споделиха  Hug

# 673
  • София
В саваната са по-евтини Simple Smile))
А така с двете зони е  на мен ми е по-гадно. Нарочно не купувам джунглата, защото така  мога по-добре да се възползвам от мисиите(именно заради цените на животните и клетките), не се чувствам достатъчно  заможна за джунглето още Simple Smile))

# 674
Аз защо нямам 200 000 лол Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт