Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 36 180
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
  • София
теб засегна ли те бъгът ?
и аз нямам...но и пострадала не съм...така да се каже Simple Smile)))

# 676
  • Sofia
Вчера сутринта влезнах, поразмотах се из зоопарка, видях че нямам храна, но реших че после ще си купя, ама такова после нямаше.  Mr. Green
Днес имам новина, че репутацията ми е паднала, защото не съм си нахранила животните, сърцата не бях си сложила също, но като цяло пораженията не са болка за умиране, можеше и да е по-зле, добре че днес оправиха играта поне.
Явно имат инфо кой с какво е пострадал и на тях връщат, на мен какво да ми върнат, линийката трябва да ми подместят на репутацията, че ми отскочи на зад.  Laughing
Бухти и аз съм на това ниво и от седмица ми е все дъждовно и не мога да го мина, касите са ми 4-то ниво иначе ако има желаещи ще мога да ги поема.  Grinning
Алекс и в моите зоопарци мота гащи да му се незнае, Валката да си го върже на каишка, че да не прави повече зулуми.  Mr. Green

# 677
и аз нямам...но и пострадала не съм...така да се каже Simple Smile)))
И при мен така. Но пък преди съм имала 200 000 приход и не се оплаквам.

Валерия, ти ще го минеш сигурно, останала съм с впечатление, че имаш повече посетители от мен. Моето зоо май още не е толкова развито и ще си постоя поне малко.

# 678
Вчера сутринта влезнах, поразмотах се из зоопарка, видях че нямам храна, но реших че после ще си купя, ама такова после нямаше.  Mr. Green
Днес имам новина, че репутацията ми е паднала, защото не съм си нахранила животните, сърцата не бях си сложила също, но като цяло пораженията не са болка за умиране, можеше и да е по-зле, добре че днес оправиха играта поне.
Явно имат инфо кой с какво е пострадал и на тях връщат, на мен какво да ми върнат, линийката трябва да ми подместят на репутацията, че ми отскочи на зад.  Laughing
newsm10 и при мен същата работа. Само ми е пострадала репутацията Peace

# 679
  • Варна
мдам, още две гадини са ми умрели от старост, едно е болно ама гледам че и то е на умирачка Rolling Eyes та си купих нови Mr. Green
и аз получих писмо, че съм си оставила животните да умрат от глад #Cussing out някакви посетители ги снимали и пратили снимките на ВАФ #2gunfire
нямам 200 000 ЛОЛ  Confused но сладоледа ми се продава като топъл хляб! направо се изумявам! вчера 200 бр, сега сложих 300 да видим Thinking
заредили ми кухнята с по 100 от всичко  Mr. Green сега хвърлях излишна храна, обаче едната ми е 148 на ден и заради нея ми падна репутацията  Rolling Eyes
имам бронзов медал за безопастност  Sunglasses

# 680
Защо хвърляш храна Shocked
Виж в правилата какво пише за гладните животни -
Тънкост:  От съображения за сигурност, винаги купувай храна за няколко дни за да се предовратят някои неочаквани събития (когато спечелиш търг или когато се появи мистериозно животно в твоя зоопарк, и т.н) ; и ако не храниш правилно твоите животни, репутацията ти пред WAF ще пострада значително! Sad

# 681
  • Варна
Дуци хвърлих я защото нямам животни които ядат такава Mr. Green говоря за месо и риба,още съм на фермата Peace
а иначе бях си заредила храна за три дена, но заради бъга изчезна всичката Sad и после мен обвиниха че не съм си хранила животните  #2gunfire

# 682
  • София
Аз пък винаги купувам ден за ден.
чесно казано преди купувах за 2 дни напред, но доста повече нещастни и болни имах....
така си ми е добре - всяка сутрин си им купувам.

# 683
Аз пък един ден си слагам три сърца в кухнята и зареждам целия склад колкото ми позволява. Сигурно стига поне за около седмица. Голяма играчка ми се струва всеки ден да се занимавам с това, а и по-скъпо ще ми излиза.

# 684
Ми аз мойте вече почти ги изхарчих Mr. Green
Построих си джунгла купих си животни и ми трябват още 200 000  Whistling
Охлитата пак ги замразих досаждат с това всекидневно хранене и готвене, а и нямам на къде повече да се развивам Tired

# 685
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз ги тътрам от сантимент и с надеждата, че ще спечеля мондоз.. Но не би..Когато бях 19.0, хората печелеха мондози с 19.5. Сега като съм с толкова, хората взеха пък с 20 да печелят.... Кога ли ще ги замразя и аз  Thinking

# 686
Ми аз още юли ги замразих.Сега ги подхванах заради мондозите ,но пак ми омръзна Rolling Eyes

# 687
  • Варна
аз ги гледах точно 2 дена и ги замразих  Joy

# 688
Не мога даси вляза в зоопарка. Мъчи се и ме връща на главната страница.
Дали утре ще ме изтипосат с ненахранени животни  newsm78
Вие влизате ли? В другите игри няма проблем. Само в зоопарка.

# 689
Аз влизам, нямам проблеми. newsm78
Още не съм минала нивото, незнам какво става. На ден най-много по 4 новородени да имам, а сърца слагам.
Отделно, че си имам днес 16 болни и 7 умрели от старост.
С вашите съвети за постоянно назначаване на гледачи и пускане на одити, вече имам 20 добри гледача.
А и на всеки одит ми пише, че доФтора ми е много добър и не би трябвало да имам много грижи с животните, обаче си боледуват.
Вече незнам какво да правя? Sad

Общи условия

Активация на акаунт