Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 36 115
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
И аз изкарах два дни без феи и реших, че с тях е по добре, а и мога да си виждам прогнозата за времето и да знам къде да слагам сърцата. Сега съм премиум за 6 мес, като единия ми е бонус Simple Smile Обичам бонуси Simple Smile

# 211
Да, аз изкарах пробно един месец с феите и сега определено ми липсват, сега замислям да пусна неограничен ... и да не ги мисля изобщо нататък.

# 212
И аз съм с феи, но те са ми бонус от Монди  Blush
Иначе от лакомия да мина мъжо в началото пуснах два смс-а уж да дръпна преди него, ама уви  Crazy

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 16:31 от val_stef

# 213
  • гр. Козлодуй
И аз съм с фей, но те са ми бонус от Монди  Blush
Иначе от лакомия да мина мъжо в началото пуснах два смс-а уж да дръпна преди него, ама уви  Crazy

Val разкажи за този бонус от Монди, че ми стана интересно. Как ти го даде? Аз го питах преди време за прасето и нищо ми не каза Sad.

# 214
  • Sofia
И аз съм с фей, но те са ми бонус от Монди  Blush
Ау, връзкарка.  Laughing
Аз мисля, че се досещам по какъв повод са, четох туй-онуй, беше много свежо ако е същото.  Grinning

# 215
И аз съм с феи, но те са ми бонус от Монди  Blush
Ау, връзкарка.  Laughing
Аз мисля, че се досещам по какъв повод са, четох туй-онуй, беше много свежо ако е същото.  Grinning

Ахъмм точно от това е, излезе от цялата работа, че аз намазах най много  Mr. Green Ама пусто пак не мога да го мина...всъщност още не се знае де, ще видим на това 17-то ниво  tooth

Ири, направих на мъжо сутришно събуждане с радио фреш свързано със малкото и голямото му Куду от зоопарка...Направо побърках човека, ама и той побърка водещите  Mr. Green
Та Монди поради оригиналната идея, реши да ме възнагради  Blush

# 216
  • Sofia
Идеята си е била твоя и ти си си заслужила наградата, той какво като е имал РД.  Mr. Green
Дано го минеш скоро и нивото и него  Laughing, днес пак ми беше дъждовно и имам 14 новородени, моите животни или много се уважават или попадам на някаква развратна партида.  Mr. Green

# 217
И на мен ми стана интересно кой е този Монди??? newsm78

Valeria, кажи какво си чела за това?

# 218
Аууу 14 новородени, това твоето зоопарк ли е, или родилен дом  Joy  Mr. Green  Heart Eyes

Монди=Мондолиян,  а той е модератора във форума на мондо. Там имаше тема пусната, но тя е отишла някъде на зад, мъжо се похвали как съм го изненадала на рождения му ден.

# 219
  • Sofia
Ами тя Валката каза за изненадата която беше спретнала на мъжа и, а аз четох темата, която Алекс пусна в другия форум и ми се видя много свежа, но не знаех продължението, че Монди е бил така щедър.  Laughing
Иначе влез във форума на играта и ще разбереш кой е Монди или Мондолиан, свестен тип е, скоро му видях зоопарка, няма такъв смях ви казвам.  Laughing

Аууу 14 новородени, това твоето зоопарк ли е, или родилен дом  Joy  Mr. Green  Heart Eyes

hahaha

# 220

Val с тоя пост много ме разсмя..  Joy Смея се на глас и мъжа ми ме гледа странно  hahaha Joy

# 221
Ако не бяха феите и опцията да си следя животните кои ги имам кои ги нямам ще се оплета като пате в калчище и ще започна да се повтарям с някой видове, тази опция за мен е безценна.
Къде е тая опция, бе Shocked

.................. и да знам къде да слагам сърцата.......
Сигурно от Марс ще си помислите, че падам, но как разбираш къде да си сложиш сърцата?

# 222
Аз имам същите терзания като Дуци.

# 223
  • София
Ако не бяха феите и опцията да си следя животните кои ги имам кои ги нямам ще се оплета като пате в калчище и ще започна да се повтарям с някой видове, тази опция за мен е безценна.
Къде е тая опция, бе Shocked

менюто ЖИВОТНИ има предвид, според мен.

# 224
Опцията за животните е на панела вляво - "Животни"

А Естрела не съм сигурна за кое говори, но може би за това, че като отидеш на прогнозата и минаваш през дните показва какви са влиянията върху продажбите. Съответно ако нещо ти е с плюс сигурно е удачно да сложиш там сърца.

Общи условия

Активация на акаунт