Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 36 117
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Ми "Животни" имам предвид, да.
Не ми казвайте, че не сте го видяли до сега.  Laughing

# 226
Знам го тоя бутон, ама нещо ми е много труден за работа Laughing

# 227
Ако не бяха феите и опцията да си следя животните кои ги имам кои ги нямам ще се оплета като пате в калчище и ще започна да се повтарям с някой видове, тази опция за мен е безценна.
Къде е тая опция, бе Shocked

.................. и да знам къде да слагам сърцата.......
Сигурно от Марс ще си помислите, че падам, но как разбираш къде да си сложиш сърцата?

Това си е моя стратегия Simple Smile За сега работи успешно.
При хубаво време слагам по едно сърце на двата паркинга, така имам повече посетители. Вчера например имах прогноза за хубаво време, сложих сърца на паркингите и днес имах 3472 посетители.
При лошо време слагам сърцата на Ресторанта или колодрума по клетките на животните и така имам повече новородени и продажби.

# 228
  • София
Моля ви помагайте, че нещо се обърках  Sad
Прогнозата за Четвъртък ми е дъжд, а за Петък слънце.
Чакам 2000 посетители и предполагам, ще е в Петък.
Сега като сме Четвъртък днес ли да сложа сърцата на паркинга и да пусна реклама или утре да ги сложа.
Нали в 12ч я рестартират играта и показва печалбите от вчера. Т.е. в 12.30 ще ми покаже колко посетители и т.н. съм имала за Четвъртък и тогава да сложа сърцата и чак в Събота ще разбера за Петък, така ли беше newsm78 Praynig

# 229
Кети, аз мисля че щом в петък ти е слънчево търбва да ги сложиш днес. Ама погледнато от друга страна ако в 12:30 ти показва посетителите за четвъртък, дали пък не трябва да ги сложиш утре newsm78

# 230
  • Sofia
Днес бе, стига сте мислили че се оплитате излишно.  Laughing

# 231
Знаех си че е днес PeaceАз така си правя, ама два пъти прочетох какво е написала Кетито и се позачудих Joy

# 232
  • София
Simple Smile))
аха, днес слагаш и пускаш реклама...Simple Smile))

# 233
В 12, но по френско време, тук се пада в 1 часа. Аз така веднъж стоях до 12 часа и чаках да видя какво ще имам на следващия ден Laughing

Докато публикувам вие сте писали друго...аз се оплетох.

# 234
Keti намали си и цената на 2-3 лол, сложи сърца на паркинга и ще я минеш. Ако имаш пари можеш и реклама да пуснеш по радиото. Hug Късмет и утре да се похвалиш

# 235
  • гр. Козлодуй
Val оригинална идея Simple Smile.

Нещо се обърках докато ви четях за тия сърца ... Нали сърцата се слагат за следващия ден  newsm78, дано не съм грешала досега. Например аз ги слагам днес на паркинга, за да имам утре повече посетители - така ли се прави или не?

# 236
  • Sofia
Тя Кетито е много добра в задаването на сложни въпроси, я вижте как ви подведе повечето та чак ви накара и да се замислите дали не сте грешали до сега.  Laughing

# 237
Тя Кетито е много добра в задаването на сложни въпроси, я вижте как ви подведе повечето та чак ви накара и да се замислите дали не сте грешали до сега.  Laughing

Joy Joy Joy Има такова нещо

Ири,
мерси  Hug

# 238
  • София

Joy Joy Joy Има такова нещо

Joy Joy Joy Joy Joy
Обърках се бе,  Joy
и все още мисля, че утре трябва да ги сложа и да пусна рекламата newsm78
Нали довечера ще ми покаже в четвъртък колко посетители съм имала smile3538

.......Не за друго,  ами си пазя безплатната реклама и се чудя дали да я хабя Thinking

# 239
МОмичета проверете си зоокътовете, дали имате глас дето се чудите от къде е дошъл. Сега отворих всичките, да видим не се ли е отразил гласа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт