Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 37 185
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Почнах да си подготвям магазините, че едно ниво иска 5 магазина на 5 ниво, а моите са едва на 2ро  Mr. Green
Условието е грешно(по-точно предполагам са го променили) и аз лично се прецаках с това ниво, но карай. Искат се само два магазина на 4-то ниво.
И аз мислех, че са 5 преди да стигна и почнах да ги подготвям, в резултат, на което имах 5 магазина на 3-то ниво и нямах пари за повече.

# 511
  • София
а то има ли 5-то ниво изобщо?

# 512
Не, няма, но въпрсът беше в бройката, не в нивото.

# 513
  • София
Как да разбера Едмонд дали е дошъл newsm78 Построих му клетката............. newsm78

# 514
  • София
Имам 12 новородени - минах нивото  Party Party Party Сега сложих сърцата на зоомагазина и се надявам утре да съм на следващото ниво - голям кеф  Laughing

Angel_Dust честит Флориан  Simple Smile А ти слага ли сърца на клетката с пеликаните или просто така дойде?

# 515
Почнах да си подготвям магазините, че едно ниво иска 5 магазина на 5 ниво, а моите са едва на 2ро  Mr. Green
Условието е грешно(по-точно предполагам са го променили) и аз лично се прецаках с това ниво, но карай. Искат се само два магазина на 4-то ниво.
И аз мислех, че са 5 преди да стигна и почнах да ги подготвям, в резултат, на което имах 5 магазина на 3-то ниво и нямах пари за повече.
О Бухтичка много ти благодаря  Hug  bouquet Значи ще го мина лесно. И аз се чудех, какво 5то ниво искат при условие, че са 4. Но с два магазина на 4то е лесно Simple Smile

# 516
Имам 12 новородени - минах нивото  Party Party Party Сега сложих сърцата на зоомагазина и се надявам утре да съм на следващото ниво - голям кеф  Laughing

Angel_Dust честит Флориан  Simple Smile А ти слага ли сърца на клетката с пеликаните или просто така дойде?
Честито и на теб, ние сме почти на едно ниво Simple Smile Аз съм на меда, ама направих магазина на 3то ниво и сложих сърца и утре ще го мина, а също и следващите няколко защото условията ми са изпълнени. Предполагам, че ще се спра на това с 4то ниво на магазините.

# 517
  • София
Честито на миналите новородените Simple Smile))

# 518
  • София
На мен и зоомагазина и меда са ми на 2-ро ниво, днес имам 141 продадени медчета, обаче 81 животни - дано медът се задържи така, че да го мина директно и него.

# 519
На мен и зоомагазина и меда са ми на 2-ро ниво, днес имам 141 продадени медчета, обаче 81 животни - дано медът се задържи така, че да го мина директно и него.
Аз забелязах, че колкото е по голям магазина, толкова повече са продажбите. А и май някой го беше писал това. Затова го вдигнах на 3то ниво. Малко поизхарчих пари,но те така или иначе заради мисиите ще трябва да се вдигат Simple Smile

# 520
  • София
Мда, така е. Аз обаче днес си вдигнах кухнята, че стигнах с лодката до зареждането и да имам повече место там. Утре ако не съм минала това със зоомагазина ще вдигна него, че свършиха лоловете  Simple Smile

# 521
Имам 12 новородени - минах нивото  Party Party Party Сега сложих сърцата на зоомагазина и се надявам утре да съм на следващото ниво - голям кеф  Laughing
Честитооо и на теб!   bouquet
И мен ми се иска да мина двете нива наведнъж, но се съмнявам утре ми е дъждовен и едва ли  Rolling Eyes

# 522
  • Пловдив
Аз днес имам 33 болни животни! Незнам какво става!!! Писна ми с тия гледачи! Само снощи пуснах 3 одита!
Хем ми се реве, хем ме е яд! ooooh!

пускай си всеки ден одит, недей за един ден няколко, че много скъпо идват така. Ако пускаш всеки ден и обираш къде що има персонал, за една седмица ще си намерила  Peace

# 523
А какво значи когато лентичката на живот е много накрая и е червена?
Предполагам, всъщност че малко му остава на животинчето, обаче може ли нещо да се направи, за да му удължа живота? newsm78

# 524
Ами за жалост не може нищо да се направи , просто може да му направиш по - щастлив остатъка от живота  Wink
Аз съм се забила на тва 16 ниво и не мърдам ... няма сребро и тва е. После ще има да чакам и 10те новородени ... Но пък съм се заела с разни други подобрения , че после да минавам по няколко нива на ден  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт