Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 37 185
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
  • София
построй туй-онуй...фонтанчета, наблюдателници, зони за отдих, кафенца...може да ти помогнат за сребро за архитектура Wink

# 526
Ами уж си ги имам , но явно трябва да им вдигна нивата още  Grinning

# 527
Започнах да си подобрявам клетките, може и от това да боледуват завалиите.
Иначе днес имах около 30 гледача, от тях само 11 ставаха, другите аут! Crazy
Нещо и директорът ми е все калпав, ама за него не се притеснявам толкова.
Сега видях, че някой е влизал да ми разглежда парка, защото имам 1 минат метър с лодката!!! Mr. Green
При положение, че подпис нямам никъде. Flutter

# 528
  • Пловдив
може ти да си си влезнала да го погледнеш - то и така отчита, аз поне си влизам всеки ден да се посетя и да си подаря един метър  Wink

# 529
Аз днес минах през нивата. Сега съм на 23. Много добра репутация пред WAF - имам я и 200 животни продадени на тях, малко още трябва да се потрудя, защото имам 164.

# 530
Браво ESTRELA   Hug

Аз днес имам дъжд 85 продажби в зоомагазина, а бабата с меда се е престарала 135 бройки е продала и 300 произвела....утре е слънце, пак няма да мога да мина зоомагазина  Crazy

# 531
  • Варна
я и аз да се запиша, и без това ме зарибихте, поне някой метър с лодката да намажа  Joy
зоото ми е на 11 ниво само  Blush още съм начинаеща, сега събирам парички за втора зона, ама тъй като гледам ще остарея преди да събера  Joy затова мисля първо да си построя всички доходоносни сгради - там барове, сладоледи , мед и прочие..за сега имам само колодрум,телефонни кабини и сувенири  Crazy

след като разбрах че има Одит,и го прочетох, си уволних почти целия персонал  Joy сега вече животните не се разболяват  Wink
само директора ми е пълен олигофрен ама те май всички са такива  Laughing

мойто линкче е http://virginity.mondozoo.com

# 532
  • Пловдив
по-добре си построй нивото, това с магазините не е особено практично, понеже като идват малко хора, продажбите ще си бъдат горе-долу същите, но ще бъдат разпределени по всички магазини. И аз съм на това ниво, вече имам 44 000, още стотина ми трябват за втората зона  ooooh! до 2-3 седмици ще го мина... надявам се де  Peace

# 533
  • София
ESTRELA браво   bouquet

Аз бавно напредвам, днес съм на 19 ниво - медарката е произвела, но не е продала. Днес я уволних, сложих и 3 сърца и се надявам утре да съм на следващото. От разходката с лодка си взех 100 000 лол и си поъпгрейднах това онова. Сега следващата награда е 1 ден в агенцията за персонал - чакам с нетърпение, че всеки ден съм с нов директор от смотан по-смотан.

А къде мога да видя колко новородени съм продала на WAF?

На мен днес ми беше дъждовен, утре е ясно - пуснах си реклама и ще видя какво ще стане накрая.

# 534
ESTRELA браво   bouquet

Аз бавно напредвам, днес съм на 19 ниво - медарката е произвела, но не е продала. Днес я уволних, сложих и 3 сърца и се надявам утре да съм на следващото. От разходката с лодка си взех 100 000 лол и си поъпгрейднах това онова. Сега следващата награда е 1 ден в агенцията за персонал - чакам с нетърпение, че всеки ден съм с нов директор от смотан по-смотан.

На мен днес ми беше дъждовен, утре е ясно - пуснах си реклама и ще видя какво ще стане накрая.

Броя на продадените животни ми ги показа, като ми се отвори нивото със задачата. Иначе май няма как да се видят.

# 535
Леле, Jutoo, как ги събираш тия хора за разходка ooooh! Аз едва сега си взех третата награда, иначе навсякъде съм дала линка Tired

# 536
  • София

Angel_Dust честит Флориан  Simple Smile А ти слага ли сърца на клетката с пеликаните или просто така дойде?

чак сега ти видях въпроса....нищо не съм слагала....даже не очаквах и не се надявах.....изобщо бях го забравила....и той взе, че цъфна Wink
Днес го настаних, сложих сърца, да видим утре какво ще сътвори Simple Smile

# 537
  • София

newsm78 Ей, вчера го намерих случайно и сега забравих, ей сега ще потърся да ти кажа Peace

# 538
  • София
Леле, Jutoo, как ги събираш тия хора за разходка ooooh! Аз едва сега си взех третата награда, иначе навсякъде съм дала линка Tired
Играя в една друга игра и там си разменят посещения хората, аз им давам моя линк и готово  Simple Smile Там тези с които си контактувам са около 30 души и всеки ден ме посещават, и разни познати по кюта скайп и други месинджъри и така - за 2 дни си минавам 100 метра  Simple Smile

# 539
Аууу, като прочетох по колко персонал имате се хванах за главата, значи аз съм много назад - имам по един от всеки само гледачите са ми 2-ма - дали е възможно за това да нямам много посетители и само отвреме-навреме по някое новородено - на минифермата съм все още имам 88животни и средно между 500-600 посетители,даже днес бяха 370, защото е дъждовно???
Чудя се дали да си събирам Лолове за втова зона(понеже съм на това ниво) или първо да си отворя зоомагазин и после втора зона??? Новоредените за зоомагазина чак когато го имаш ли започат да се появяват,защото досега нямам нито едно новородено зайче или мишле???

Общи условия

Активация на акаунт