Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 37 184
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Новородените се появяват в зависимост колко са ти щастливи животинките, а предполагам че можеш да ги продаваш в зоомагазина, чак след като го построиш
мен феите ме зарязаха понеже съм скръндза  Rolling Eyes  и посещенията ми спаднаха много рязко Sad тъкмо взех бронзов медал за 1000 посещения и днес гледам само 175, направо ми се реве  Cry
иначе Прасето Едмон дойде по Коледа Mr. Green и теглих пари да му постоя клетката да не вземе да избяга  Joy слагам му сърца, ама днес получих следното съобщение:
 05.01.2009
   Прасето Едмон прекарва дните си в тренировки по хвърляне на кал.
   За съжаление, посетителите на фермата не оцениха калната баня, независимо, че е екологично чиста.   Joy

и с тея търгове ми е голям зор...все ме надцакват  Close сума време не мога да си купя животни да си допълня двойките в "тайната зона"

а някой може ли да каже какви са подаръците от Лодката? понеже аз само първия съм взела, остават ми още 11 метра за втория, а с това темпо за другите хич не ми се мисли кога ще ги стигна  Laughing та ми е любопитно поне да знам какви са  Rolling Eyes

# 541
Броя на продадените животни ми ги показа, като ми се отвори нивото със задачата. Иначе май няма как да се видят.
Ахъм и при моя мъж така беше  Peace

Virginity, втория е безплатно обучение на твой служител аз само тоя съм минала  Crazy

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 16:29 от val_stef

# 542
Мисля че броя на продадените животни на ВАФ се виждат в класациите, където са новородените. Значи ако всяко новородено продаваш на ВАФ , то това са и продадените новородени. Поне така мисля аз.

# 543
  • Sofia
Мисля че броя на продадените животни на ВАФ се виждат в класациите, където са новородените. Значи ако всяко новородено продаваш на ВАФ , то това са и продадените новородени. Поне така мисля аз.
Не баш новородените ами на класации > продажби > животни можете да си ги следите.
Вчера дадох много пари за одити 2000, 4000, 8000, 16000, 32000...лошо ми стана и това за да слушам мъжа ми да си гоня ветеринаря, сега не мога да попадна на читав, ще го мина нивото на кукуво лято.

# 544
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Не баш новородените ами на класации > продажби > животни можете да си ги следите.
А това къд е е.. дзверих се.. дзверих и не го видях! Rolling Eyes

# 545
  • Sofia
Стена на славата от менюто в ляво > моите класирания.  Mr. Green

# 546
  • София

не това е продажби на домашни любимци...
Иначе в стена на славата-Моите класации има новородени, което е като цяло колко сте имали....аз имам 102, и понеже мноогооо рядко слагам нещо в клетките, вероятно имам поне 95 продадени.....

# 547
Там ти дава само продажбите за деня от зоомагазина, следя ги от известно време. Иначе новородените ти ги дава общо и ако не продаваш всички , то поне приблизително може да им хванеш броя.

# 548
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Намерих го, ам аме под маалко по-различно заглавие... както и да е..
Важен въпрос:

Сег аминах стотния метър, ще пускам реклама
утре ми е горещ ден, да пускам ли сега радио беше май или да изчакам?!

# 549
  • Варна
аз рекламите поне ги помня - в слънчево време хората предпочитали Радио реклами , в дъждовно си седяли вкъщи и гледали телевизия Peace ама като нямам безплатна прогноза и не ми върши работа  Laughing

# 550
  • Sofia
Кате, за рекламите правилно си се ориентирала.
За животните друго разбрах, че питате не вникнах в написаното, онези другите няма къде да се видят освен в скобите на условието на нивото като стигнете до него.
Стигнах до 30-то ниво, сега ще почакам 5 дни, че ми е все дъждовно, а ми трябват 8000 посетителя.
Имало е защо да давам толкова пари за одити, връщам си думите на зад дето ги изрекох вчера  Mr. Green това ниво ако нямаш хубав ветеринар няма минаване ако ще 10 сърца да накичиш на лечебницата и гледачите.

# 551
това ниво ако нямаш хубав ветеринар няма минаване ако ще 10 сърца да накичиш на лечебницата и гледачите.
Аз успях да ги намаля до 3 болни днес, като всичките са за по 1 ден в лечебницата. Но ме е страх да си уволня ветеринаря, защото не знам кога ще успея да си намеря пак добър. Ще чакам май още няколко дена и ако не става ще пробвам да търся друг сигурно.
Твоя как е с чертите и какво му е заплащането?

# 552
  • Sofia
Гледай линията на наблюдението най вече, защото и предния ми беше рядка перла, но все имах 1-2-3 болни дневно, новия и той не ми е с линийка до края, стига му до началото на книгата там дето се обучава.
Цената му е 27, но това не може да ти е кой знае какъв ориентир, на мъжа ми е с линийка почти до края, по-добър от моя и цената му е 24.

# 553
  • Варна
ако го вземеш на сравнително добро ниво и го пратиш на обучение заплатата му не се променя. аз наемам все най-скъпите и пак няма гаранция че си заслужават Rolling Eyes
уф аз с готвача и сладоледаджията имам проблеми - готвача ми бил гении обаче хич го няма в преговорите и храната ми е скъпа. сладоледа същата работа, преговорите му са на червено, продажбата почти на макс
и се чудя да ги сменям ли или да ги уча  Confused

# 554
Аз съм го обучила колкото мога, но жълтата му линия не е до края все пак. Моя точно в наблюдението е с по-къса линия, не стига до книгата Confused Ще изчакам все пак и утре и тогава ще мисля дали да го сменям.
Цената знам, че не е решаваща, но да се информирам все пак, моя е на 25.
Благодаря за детайлното обяснение, Валерия  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт