КИПЪРСКА пълнолетна 18-та тема :))

• 21 548
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Та Мастерче, тринки сме до тук.... hahaha
Ете това е! - Мастерчето, Муцето и Блонди - Светата феминистка троица! Joy Joy Joy  -------------
Ами няма кво - да ги разлепяме обявите за конкурса и да ги мятаме кандидатите... Че ний тринките ще сме състава на журито - то туй е ясно, остава само да определим къде ще е щаб-квартирата Mr. Green...; За молби и автобиографии със снимка вече казах..., но за да направим подбора още по-стриктен, бих допълнина към изискванията кандидатите в конкурса да имат писмена препоръка от някоя КГБ-ейка Joy Joy

Божкеееее,Блонде пак ме разсмя  hahaha hahaha hahaha hahaha
Тринките - маслинки, дето сме жури  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green хи-хи-хи-.....

ПАВЛИНЧЕЕЕЕЕ....Я казвай бързо как си?   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 11:16 от TheNMaster

# 136
  • София
А, не ! Аз не съм съгласна с това
заглавие Блондино! Mr. Green Naughty Няма ся` съ издаваме, я!
Току виж новите членове или такива стари дето не четата много за кво иде реч
започнат да ни поздравяват за женихите.... Joy

Мастерче, ти къде видя Павлинка?  newsm78

Кати, чакаше и още как.  Mr. Green  Аз щото по тъмно не
видя много добре и не карам както обикновено, сигурно доста е почакал....
И аз вчера напазарувах за чувала на дядо Коледа.
Доволна съм и вярвам, че всички ще са доволни от избора!

Шпунци, в трета тема Laughing , ама да пожелая пак много здраве и късмет
на рожденичката и весел празник на цялото семейство!

# 137
[Мастерче, ти къде видя Павлинка?  newsm78

Ей я ,горе на черешата  Hug Hug Hug Hug

# 138
  • София
Вярно, бе! Joy Павлинчеееееееее, ........ехоооо.......!

# 139
Ехо-о-о.... тук съм разбира се...
Мастерче, ама Блонди наистина е страхотна... Винаги ме кара да се усмихна, че дори и с глас да се посмея...

Аз вече осигурих ролерите за детенце, екип на Бербатов, спортен екип, т.е. анцунг (минал покрай adidas - което беше важно условие) и топка...
В списъка има и още разни Бен-теновски неща, (преобразовател и др. подобни, за които дори не знам какво означават...) но тях ще ги подминем... И така вече съм спокойна.
Доволна съм, че се преборихме с идеята за хай тек продукти и сме се насочили към спорта.
Малко скъпички ми се видяха ролерите, ама нищо. Всъщност, всяка година нещата се повтарят. Първо решаваме да купим нещо по- евтино, но после си казваме - едно дете имаме...
А аз да ви призная, уж уча, ама така чета, че по няколко пъти се връщам на едно и също нещо и все едно за първи път го виждам... Толкова съм разсеяна, а не остана много време. Ама то на стари години съм тръгнала и аз да уча...  Grinning
Шпунц, да ти е живо и здраво момичето и много да те радва!
Тази сутрин с Муци сте били на една и съща вълна (алкохолна имам предвид), но то пък как иначе, в тези празнични дни...и след тези кандидатури за "почти свекърви"...
Добре че ви има, та да не загубя вярата си в хората. Страхотни мацки сте...
Ехо, Муци... Едва като тръгнах да публикувам прочетох призивът ти... Аз с интерес следя дебатите и разказите (че и снимките разгледах) относно Мъжът от срещата с "бабките"...

Хайде приятен ден на всички!

# 140
А, не ! Аз не съм съгласна с това заглавие Блондино! Mr. Green Naughty Току виж новите членове или такива стари дето не четата много за кво иде реч  започнат да ни поздравяват за женихите.... Joy

Муцондре, Ъм`чИ нека ни честитят бре - лошо няма.. Mr. Green.. Току-виж като оберем поздравленията без повод, взел че наистина ни излязъл късмета  Wink fiuuuuuu... Щот`нали има такава приказка - че една лъжа повторена "N"-пъти накрая се превръща в истина hahaha hahaha

Павлинче
, я се окопитвай маце! Naughty Аааа, не давам да падаш духом! Hug Добре разбирам как се чувстваш... Това му е лошото на празниците, че са време, когато това /този/ което ни липсва по принцип, ни липсва най-осезаемо... И мен ме спохождат такива пристъпи на униние, особено като се сетя как се чувствах миналата година по това време - бях ведра, влюбена, преизпълнена с оптимизъм и всички прекрасни неща за които бяхме говорили с кипърското Магаре Mr. Green  ми изглеждаха на една ръка разстояние... сякаш трябваше само да се протегна и съвсем скоро щях да ги достигна... Cry Та спорадично ми се прокрадват от подсъзнанието едни такива подли мисли.., но се старая да ги прогонвам... Всеки си има моментите на слабост, но ти наистина не трябва да се поддаваш на тъгуване, защото при теб действително е въпрос на време да сте заедно пак цялото семейство Hug Hug Hug

# 141
  • Larnaca, Cyprus
хо хо хооооо ето ме и мен... Wink...нали съм Дядо Коледа подаръците са закупени скрити и чакат да дойде времето да се покажат .... Hug.......включи се и другия дядо коледа мойто  мъж той обръщаше магазините в Никозия аз в Ларнака за четири часа успях да купя подаръци за шест деца да напазарувам за коледната вечеря и сега релакс пред компа и бъра бъра със вас Hug
муциииииии и Жужка познайте познайте какво намерих какво ли е то..... newsm78.. newsm78 newsm78 най важно е къде го намерих ... newsm78.......в пощенската кутия заедно пристигнаха картичките ви мноооооооого се зарадвах тъкмо бях се скапала от обикаляне и ооооооооокеф дори и децата бяха с мен и ги прочетохме заедно ....... Hug Hug Hug
Шпунц да ти е жива и здрава Оля да ти расте умна и красива и винаги щастлива  bouquet  bouquet
блонди не кипърската бе душа имах предвид да пуснем специална тема само за сватосване  Mr. Green Mr. Greenтака ще съберете повече кандидати Laughing Laughing
павлинката и аз тъй все мисля да мина по тънко с подаръците пък като ида в магазина и се оръсвам абе голяма работа като има давам като свършат тогава ще му мислим Peace....един живот живеем Hug
момичета казвайте сага какво ще готвите на бъдни вечер аз си имам редовно меню и си го правя всяка година....
1. червени големи камби пълнени с ориз и гъби
2. варени кочани царевица
3. салатка ....три вида ....обикновенно нещо като нашта шопска обаче плюс марули...млечна...руска....
4.десерт плодове и какви ли още не коледни сладки нещица

а вие а вие казвайте newsm78

# 142
У дома ще има утре на Бъдни Вечер:
постни лозови сърмички
хайвер от орехи с чесън
туршийки
содена питка с паричка
тиквеник
плодове
ошав
и рази други глезотийки това е по-главното ...

# 143
  • Larnaca, Cyprus
мастерче питката с паричката не беше ли на нова година ..... newsm78

# 144
мастерче питката с паричката не беше ли на нова година ..... newsm78

Ами у нас на Бъдни Вечер има содена питка с паричка,а на Нова Година има паричка в баницата с късметите....Така съм израснала и затова и аз така правя....

# 145
  • София
    Добро утро момичета! Пожелаван ви весело изкарване на Бъдни вечер и Коледа и добрия старец да ви дари с най-желаните от вас неща и разбира се-с много здраве за вас и семействата ви! Весел празник!

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 08:11 от baba iaga

# 146
Добро да е за всички утрото на Бъдни вечер!

Мили мои, понеже по традиция изкарваме коледните празници /24-ти и 25-ти/ заедно с нашите у тях и по някое време ще се стягаме с Лорка да отиваме.., бързам да заредя почерпката за утре, защото на Рождество Христово
съм именничка

И така, пожелавам на всички ви много весело посрещане на Коледа...
Нека всички ние бъдем благословени със здраве, щастие и любов...
И както красотата и светлините на коледната украса радват очите ни..,
нека така вътре в нас винаги да е красиво и светло!...

Flowers Sunflower Честито Рождество Христово!  Flowers Sunflower

# 147
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
За всички вас , момичета!

Весела и хубава БЪДНИ ВЕЧЕР!

# 148
  • Larnaca, Cyprus
здравейте момичета и бабки........ Hug.... Hugвиждам настроението от сутринта е на ниво Party Party
Пожелания от мен за весело изкарване на бъдни вечер ....  bouquet  bouquet
И внимавайте кой ще стъпи утре първи у вас какъвто човек е такава ще е годината ви.... Mr. Green
мастерче тия питки да му се невиди хич не мога да ги правя и знам че са две ама коя къде се прави уфффф и така накрая минавам и без тях Mr. Green Mr. Green....нали свекито прави там обираме късметите Mr. Green
блондипонеже УТре надали ще се включа навреме та да ти пожелая от днес да си жива и здрава мнооооооого щастие и успехи през новата година всичко най най за Лорка и за тати и мама ....целувки специално от мен  bouquet  bouquet Laughing
баба Яжке мерси за пожеланията щастлива и успешна нова година и за  вас  bouquet
бабо Жабке от къде ги копаеш тия големи плакати newsm78....пък и софрата супер ехххххх как ми се ходи на традиционнен бг ресторант с червените покривцичи и стомничките дето пият вино от тях еееееех айде че се замечтах... bowuu

пък аз на тъкмо седнах днес от сутринта съм на крак правих коледен кекс полят с бях шоколад и нареден със пластмасови фигурки на дядо Коледа и елхички тук това е традиция та утре по някое време се реже и се яде....  chef
А сега си седя и си гледам картичките над камината в същност идеята на Жужи се оказа супер ... Peace....ЖУжка где си бе моме стига с това уЧене .......Муцееее....Мастерчеее....Буболинкееее....павлинкеее....Щпунц....бабичкиии....Шанкуловаааа....Десииии....Гериии....пдд....къде сте бе хораааааа newsm78

# 149
  • в малка спретната къщурка
Привет Кипърска дружина.Вероятно се занимавате с приготовленията за Бъдни вечер.
Пожелавам Ви Весела Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт