КИПЪРСКА пълнолетна 18-та тема :))

• 21 401
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ихууу, ха Добър ви ден!

Жаклин, живо и здраво да ти е милото, много да те слуша,
да ти угажда и да те радва все с хубави емоции!
Весел празник на цялото семейство!

Радвам се, че си получила честитката! Heart Eyes

Жабке, чий комп си задигнала, а? Mr. Green

Дидиа, чудно кафенце!
Обаче да ти кажа не е само до радарите. Ще да е професионална
черта..хем детска учителка.....хем член КГБ-то...то остава и да ти убегне нещо... Joy

Кати, туй яке какво е на цвят? Дай подробности, де...марка, модел....
не сЪ излагай сега! Mr. Green А за подарък а АнастасчУ, може да му вземеш от
тези тип Лего или конструктори за по-големи деца. Имам предвид тези
дето се лепят и сглобяват разни роботи, самолети и подобни.
Според мен ще му е доста забавно.
А за Дядо Коледа едва ли вече ще приеме, че съществува като факт,
но може да пробваш да му го обясниш, че той в същност живее в сърцата ни
и в магията на празника, сътворена от добрините които сме извършвали
през годината. И да му кажеш, че дори и да не му донесе това което е пожелал,
дядо Коледа ще му донесе прекрасните мигове с мама и тате и Луисчо, с приятелите му както и
и много топлина и радост, което е повече от всеки подарък.
Или нещо подобно!  Mr. Green

Целувки и прегръдки за всички ви!!!!!! Hug Hug Hug  bouquet Flutter
Хайде сега да ви пожелая лек и слънчев ден!

# 121
Здрасти, банда!

Ох, от сутринта едва сега успявам да си седна на Д-то...  Много шашав ден ми е - изтрепах се от търчане да се разплащам по разни банки и в пощата /че не ща да влизам в Новата година с борчове Mr. Green.../  И ми е още напрегнато, защото не беше пристигнала една доставка от Сф. на едно хомеопатично лекарство за Лорка и ако и утре не дойде... Sick.. Уйде коня у рЯката - чак след празниците... #Crazy Уффффф, много мразя такива напрегнати ситуации
дето до последно те държат на нокти Twisted Evil  Ама стига съм ви мрънкала... Mr. Green

Жаки, жив и здрав да ти е любимия мъж и още дълги години така от сърце да го наричаш "Милото"!

Жабке, Дидиа, ама страшни сте бре - същински бабки-сватовници Joy Joy... - само докат`зяпна да река за момък да се оглЯвате и вий вече с готовите оферти Laughing  Ами то хубаво ми предлагате синчетата на КГБ-ейки - един вид да закрепваме вътрешнофорумския съюз smile3560..., обаче като ви гледам колко сте "престарели бабки" Crazy.., то тия синове /на възраст/ с малко усилие сигурно и на мен ще да ми биха били такива hahaha.... особено ако бях ромка да съм ги раждала 11-12годишна rotfImbo rotfImbo

Кате, мерси за разяснението по превода  bouquet /явно не съм излязла от форма,а?! Wink/   Пък за тоя твоя хитрец, дето е решил да ти доказва че Дядо Коледа не съществува.. #Silly.. верно голям номер ти е свил - да се чудиш как да се измъкваш... Joy  А вие писма до белобрадия старец не писахте ли?.... Щото например можеш да се измъкнеш с твърдението, че Дядо Коледа изпълнява с точност само написаните желания, защото децата по света са милиони и той не може да помни наизуст заявката на всяко едно... затова ако няма писмо, той носи на детето нещо по своя преценка  Wink /това в случай че държиш да поддържаш у него убеждението че Дядо Коледа съществува/  А иначе конкретно като идея за подарък---- аз например обмислям на Лора да купя ролери.., /та ако си нямате взаимствай идеята ми.../ обаче още съм на кантар, щото мойта хубостница на равното върви и се спъва, пък ако я кача на колелца, може и де се превърнем в редовни клиенти на Ортопедията...  Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 122
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Муци , ти вече разбра - на щерка ми компа.  Laughing
Малкия спеше , баба го гледаше и туп у форума.  Crazy
Да , ама не , до сега нямахме нет , че опъваха кабели
на кабелната (към кабеларката ми е нета). #2gunfire
За другия месец съм го намислила да минавам към БТК-то.  Thinking
Писна ми на калинката от еврокома , нямам кабелна , нямам и нет , айде сиктир бе.  Naughty

Блонди , те синчетата са може би около трийстака и малко отгоре и малко отдолу.  Joy
Бе става , кво , нали е за каузата.  Mr. Green

# 123
                           Блонди,Жабка вече ти е отговорила,ама и аз да ти рекна.Нали всеки ден се срещам с татковци и да ти кажа сега /модерно ли е ,що ли/ ама татковците са по-младички от мамите. Laughing Преди беше рядкост,а сега по-старичките от мамите са рядкост.Имаме си мами дето са с по 10-на и нагоре по - старички / не им личи външно/ от половинките си,ама то нали знаеш "парица-царица"  Mr. Green Като ги има пущините ще се подмладяваме. Laughing

# 124
  • София
Да се разпиша - от КГБ съм, но за съжаление още не съм баба. Ама много искам.
Да се изкажа по бабешки - скъпия на Муци много ми хареса, вози ме до в къщи, говорихме, одобрих го.
Блонди, уредена си. Мъжа  ми има 19 племенника, все с латино вид, млади, един  и със дете , но без жена. А, и брат му от скоро е свободен.
Та, ако стане работата - няма да съм съвсем свекърва
И от опита ми в последните години - задължително мъжа да е по-млад. Вече така ми харесва.
Та, ако стане работата - няма да съм съвсем свекърва
Извинете, че така нахлувам, но да си кажа.

# 125
  • София
Aisha, добре си дошла!!!
Аз пък да ти кажа после се притесних,
че предложих да те закара той. Идеята ми беше аз
да закарам Шпунци той теб и така да не ме чака пред нас докато
ви разкарвам по къщята. Heart Eyes Дано не се сърдиш! Hug
А, за какво си говорихте...?
  Mr. Green

# 126
  • София
Само общи неща - защо колата е мръсна, за ходенето на работа, за Ани - че само от маникюрпи и прически се вълнува. Приятно момче.

# 127
  • Пловдив
Здравейте мили кипърски и не кипърски момичета,и тук там загубили се баби из темите на форума. Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Абре баби вие тема нямате ли си бреееееееее    Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Прескачаме от тема в тема . Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аз мисля че много си паснахме и да си обединим темите да не хвърчим от едната в другата . newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Thinking Thinking Thinking Thinking
Кооо Шъ кажете АААААААА... Thinking Party Party Party
Помислете по въпроса ще е много готено ... Hug Hug Hug
Лека и спокойна нощ кипърски момичета.

# 128
Дидия, Жабке, ама вие опасни ентусиастки-сватовнички се оказахте... нямате спирка ей! Joy  Обаче офертата на Aisha не моЙ`я надцакате - с тия 19 племенника... Joy Joy -----------То види се работата току-тъй
без конкурс няма да мине, ами да взема да обява прием на документи за кандидатите както си му е реда -
с Молба, Автобиография и снимка..., че то цяла навалица вече се образува за мене rotfImbo rotfImbo  ..,
нищо че самите момчета не знаят даже... rotfImao rotfImao
Пък за възрастта, щом гравитират около 30-така, може /нЕма да ги дисквалифицираме Mr. Green hahaha/... Та като цяло не съм предубедена.., ама до скоро се занимавах с едно момченце дето го водех с едни почти 6г. във възрастта и той беше много убеден колко е зрял и колко много иска разни неща /сериозни неща/... и сигурно сам си е вярвал.., лошото е че му повярвах и аз... Както и да е... Наскоро видях една табелка, която много би му прилегнала "Никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая!" --------------- Та мисълта ми е, че никак нямам желание да се въвличам във филми с хора с незряло поведение още ненапуснали късния пубертет... Но пък от друга страна възрастта изобщо не е гаранция за зрялост, щото има мъже /тук ще помоля ПДД ако чете да ме извини за сексисткото изказване/, които и на 40 и кусур години са си все още недозрели и мислещи, от двете си глави, с не-предназначената за такава дейност...  condomuu

Спирам да говоря, че пак много на сериозно го подкарах, пък не мога да се понасям такава напоследък...

Идеята ми беше аз да закарам Шпунци той теб и така да не ме чака пред нас докато
ви разкарвам по къщята. Heart Eyes
Муцондре, всичко ми стана ясно..., само не разбрах след като ги доставихте КГБ-ейките по къщЯтА,
къде станА после заварката с момъкУТ?  Wink fiuuuuuu
Хайде, прекрасни, лека ви нощ на всички и да сънувате мноооого розови сънища!

# 129
  • София
     Муци,благодаря ти за хубавата коледна картичка с още по-хубави пожелания! Благодаря ти за решението да ме зарадваш!
     Аз също искам да ти пожелая през новата година здраве- за теб и Алекс,щастие,успехи в работата и живота и да намериш това,коета иска сърцето ти!
http://de.youtube.com/watch?v=lC2whQ5u_KE

# 130
Наскоро видях една табелка, която много би му прилегнала "Никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая!" --------------- Та мисълта ми е, че никак нямам желание да се въвличам във филми с хора с незряло поведение още ненапуснали късния пубертет... Но пък от друга страна възрастта изобщо не е гаранция за зрялост, щото има мъже /тук ще помоля ПДД ако чете да ме извини за сексисткото изказване/, които и на 40 и кусур години са си все още недозрели и мислещи, от двете си глави, с не-предназначената за такава дейност...  condomuu

Станахме две.....  Hug Hug Hug Hug
И на мен ми е писнало от таквиз.....Няма да казвам какви.Та и аз съм в тоя казан,и аз се варя на същия огън.Тъй,че....станАхме двенки  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 131
  • София
Добро утро на всички! Hug

Хайде на Irsih coffee-то!
От сутринта викам да се подкараме....  cheers

Брей голяма веселба настана с това сватосване. Обаче, аз да си кажа думата,
че не съм се предала още. newsm48Така, че не ме отписвайте от бройката за огледи..... Joy

Та Мастерче, тринки сме до тук.... hahaha

Блонди, кво`ти е станало ясно пък на теб душко!  tongue
Не му мисли за спойки ми дай да формираме щаб и жури и да ги
почваме момците...... Mr. Green

Зиче
, права си за темите и идеята е страхотна, обаче по същество смисъла
на Кипърската тема е да си помагат маминките в Кипър и тези , които ще
заминават или остават. Вярно, че аз и още няколко девойки нямаме намерения
да ходим и да оставаме в Кипрото (поне засега)  ама сме за цвят на темичката! Heart Eyes
Та ако се обединим, тази същина ще се размие и ще бъде доста трудничко да се извлече
сентенцията конкретно касаеща кипърско-българското народо население.

Aisha
, каква е тази Ани..... Crazy Да не обърка нещо имената...или
пък той ни обърка... newsm78 #Silly
А, вярно колата е била пълна с мандаринови обелки... Laughing
Ако не друго, поне е ухаело колдено-цитрусово... Laughing

Яжке,благодаря ти за милите пожелания и поздравчето.

Весел ден ни много целувки и прегръдки на всички!
  bouquet

# 132
  • Larnaca, Cyprus
муце добро утрооо ей изпревари ме щях да слагам кайвето ама кат го сложи а мерси  bouquet
както винаги и навсякъде темата за любовта вълнува всички особено бабите от едно време си е още в сила явно сватосването мноооооооого им се хареса Mr. Green Mr. Green. Mr. Green.......аз незнам ама май се заформя трета тема......
млади кандидати за женитба молби и автобиографии със снимка Joy Joy Joy
Муцондре, всичко ми стана ясно..., само не разбрах след като ги доставихте КГБ-ейките по къщЯтА,
къде станА после заварката с момъкУТ?  Wink fiuuuuuu
http://s2.rimg.info/0cd20c1f53ea7c3933ba6007b031941d.gif[/img]
да даааааа и мен ме интересува тоз въпрос newsm78...ако може разяснение аджеба беше ли пред входа или не ..............то тва вашто кат любовен ромман взе да ми намирисва ......искаме втората и третата серия моляяя Praynig
зичеее ти пък сега прескачали били от тема в тема Joy Joy....ми то хубаво така хем ужким си ходим на гости и се черпим  Peace
АЙша добре дошла   bouquetи от мен таз твойта оферта брех супер бе човек приемате ли булки от кипърско тук там излиза по някоя свободна Twisted Evil
Жаки еййййййй забравих те вчера ама ще ти поздравя милото днес да ти е живо и здраво и да те радва още дълги години и да се обичате и да сте единствени и неповторими ииии още каквото си пожелаеш  bouquet  bouquet
муце пък якето не съм го мерила обаче цвета е мноооого интересен нещо като маслиново зелено към кафяво и е тип шушлеково обаче малко блести не е това матовото шушлеково ....интересно е .....пък и ще ми ходи на червената грива Peace

момичета и баби а сега трябва да хода на пазар нали съм дядо Коледа и имам задачки пък големия вчера се издаде кво иска т.е. по ваши съвети му обясних с две думи че както той има любима приказка която обича да слуша така и всички хора по света и по малките деца обичат приказката за Дядо Коледа и вярват в нея .... Peaceта отивам за подаръци Wink

# 133
  • София

Мили кипърски момичета на този ден ,в един много снежен час родих своята прекрасна дъщеря Оля.
 Муци благодаря ти ,на теб и останалите момичета за коледните пожелания.

# 134
Та Мастерче, тринки сме до тук.... hahaha
Ете това е! - Мастерчето, Муцето и Блонди - Светата феминистка троица! Joy Joy Joy  -------------
Ами няма кво - да ги разлепяме обявите за конкурса и да ги мятаме кандидатите... Че ний тринките ще сме състава на журито - то туй е ясно, остава само да определим къде ще е щаб-квартирата Mr. Green...; За молби и автобиографии със снимка вече казах..., но за да направим подбора още по-стриктен, бих допълнина към изискванията кандидатите в конкурса да имат писмена препоръка от някоя КГБ-ейка Joy Joy

Катенце и аз като теб се присетих за следващо оригинално заглавие на темичката ни Laughing  ама моята идея е нещо от типа "Нова Година - нов късмет - Блонди, Муци, Мастерче с нов жених най-отпред!" bowuu hahaha  Ама с такова заглавие много ще я обсебим ние трите темата... lalalala

Я, докат`пиша Шпунци каква почерпка заредила... Да ти е жива и здрава Оля,
винаги да сгрява с усмивка и нежност майчиното ти сърце..,
        А на нея самата много щастие пожелавам!!!

Общи условия

Активация на акаунт