КИПЪРСКА пълнолетна 18-та тема :))

• 21 397
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Блонди , ето описа на снимките.  Peace

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321092

Всички са супер с изключение на.....  Blush Laughing
Аз без грим и ЦЪрвило съм като бледоликия вожд.  Joy Joy Joy
Много косури нЕма да ми намирате.  Embarassed
Но ми беше натагъдък всичко и несколасах за разкрасяване.  Blush

Дидка описала съм ги в моя албум и ги пуснах.  Hug

# 106
Включвам се екстремно  Flutter  Laughing
Дидия, смени линка.Нещо  грешка ще да има!На тези снимки-БАБИ не видях.
Една приятелка има там...............другите колежки ли са и   newsm78  ,ще я чакам да се включи да каже  Hug

# 107
Жужи , е те това е приказка.  Wink
Направо сме си набори на Муци.  Laughing
Стига де , има нещо бабешко у нас.  Crazy

# 108
Eй туй е вече друга работа.. Hands Clap.. Мерсаж за надписите... и баш ми е драго да се опознаем снимково вече и с вас КГБ-ейки  friendship 

Що се отнася до това ------
Стига де , има нещо бабешко у нас.  Crazy
Ще ти кажа, Жабке - ДА, у вас определено има нещо бабешко..... и то е че сте баби на вашите си внучета  Mr. Green Hands Thumbsup 

Дидиа, за това ли сте го означили момъкУт на снимките със знака "?" щото не вий сте й го довели на Муци, ами тя сама или по-скоро той - сам  Laughing И като сте хвърляли по едно оЧо как ви се видЕ - да разрешаваме ли на наша Муцанка да му кандисва или що?  Joy  ----------- Ааа, и апропо... като се оглЯвате за читави момци, имайте ме и мен предвид.., че нал`пак съм на "пазара" Joy Joy.... - тъй де, свободна Убава /па макЪр и "секънд хенд"/ момЪ съм reverance... Освен туй за справка може да го пратите момъкУт тука у форумУт, да заничи с Ино оЧо и да се полюбува на
изящния ми (не)гръцки профил 4470, който се мъдри в подписа ми /под всеки мой пост/   rotfImbo rotfImbo   
Само за да ви улесня, ще допълня, че изискванията ми са същите скромни като на Муци + да е латино-тип  newsm08
/че бях споменала преди кака Блонди не си пада по Блондьовци/ Mr. Green

# 109
Блонди , то момчето се представи на всяка една , ма айде де един Ъкъл за кво по-напред.  hahaha Изпари ми се името.
Муци , ако го взима , даваме я , ма да мисли преди ка рече ДА.  Hug

Блонди , има бабки със синове , все ще пристанеш при нЕкоя. Все са готини.  Peace

# 110
  • Larnaca, Cyprus
ЕЙ ме и меееееен.......и питате или не аз да се изкажа Mr. Greenпо снимковия материал де.... Mr. Green
Айша направо сте я уплашили милата.... обаче на втората е излезнала супер.... Heart Eyes
баба Яга и с чанта и без ...баба Жабка с червило или без....сте си суууууууупер... Peace Peaceпоздравявам ви специално  за мен олицетворявате като външност и излъчване Бабите с голямо Б...ако разбирате какво имам предвид Hug
Шпунц така малко се обърках на първата снимка помислих че е мойто майче малко си приличате.... Heart Eyes
а Дядовците обират точките Peace Peace Peace
дидия яяяяяяявно е снимала и е само на една снимцича ..... bowuu.....ма хубаво ви е казала Жужка какви баби бе повечкото сте наборчета  bouquet
а сега главната героиня от кипърските единствени присъстващи да я хвана аз на мушката ......... #2gunfire
какъв е тоз момък а пък аз незнам не съм го чула ни видяла ни разбрала оооооооо направо изпаднах в ужас от днес сутринта допреди малко докато изплакна очото със снимките и се успокои душицата ми Hug Hug
ноооооо така като го гледам добре си е момчето ..... Peace
блонди извини ме душко бях забравила думата превода ти е верен а превода в фразата зависи от предната фраза ....напиши ми целия куплет да видя ка ще се получи  bouquet

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 19:10 от Katy6

# 111
Блонди , има бабки със синове , все ще пристанеш при нЕкоя. Все са готини.  Peace
Въй, въй, Жабке, сакън! - шЪ си развалим хубавия мохабет тука, ако с нЕкоя бабка двете взаимно си повишим /или понижим - зависи от гледната точка Mr. Green/ в рангове "свеки" и "снахЪ" Joy Joy Joy

Кате, то коплета така с тази фраза си започва и малко абстрактно е значението.., ама ето го целият:

Είναι τ' αστέρια απλωμένα                                                  Звездите са ?????????
μα δε τα βλέπω δε τα θέλω αναμμένα                                но не ги виждам, не ги искам запалени 
έχω κλειστό το δέρμα                                                        затворен съм в кожата си /в себе си - както е изразът на бълг./
και ούτε πόνο ούτε χάδι νοιώθω πια                                   и нито болка, нито нежност чувствам повече.

/така трябва да е превода на коплета, ако не греша.../

# 112
               Блонди,и в моя албум снимките веднага ги надписах .Надписите излизат или когато мишката е върху снимката,или отдолу под малките кадърчета или над снимката когато я увеличиш.Ма и аз у шумотевицата не чух името на момъка. Mr. Green А иначе го засякох преди Муцето  Laughing Гледам аз седи едно симпатично момченце на входа и се оглужда,а е на 2 м от нашата маса.По едно време вдига телефона и аз падам  #Crazy защото след минутка Муци ни го представя. Laughing И сам-самичък си дойде ,нямаме пръст в тая работа.Ама си мисля : Я да заседнем бабите и току виж дошли и други момци пък ние ще избираме,че то нали знаеш......бабите да изкоментират и ако хареса на всички пращаме ти го. Laughing
               Блонди,ще се оглеждаме.И Жабката е права има баби със синове  Laughing Ма аз ще гледам за твоя тип щот и на мен не ми допадат блондьовците. Mr. Green Ама не бой се от бабките със синове  Laughing ма сега се сещам,че май не са свекърви  Sick аааа Мая е свекърва и мисля,че има и втори син  Laughing

# 113
  • София
Здравейте сладки маминки и наборчета.... Mr. Green
Чудни снимки!
Браво, Дидиа! Еееееееее, какво сте ми подхванали момъкУ.... Mr. Green
Не му чули името. Ами той го повтори
поне десетина пъти.... Heart Eyes Да сте.... Joy бабки  такива!

А, май всички го видяхте преди мен
щото аз и не чаках да дойде някой, че пък да гледам и към вратата.
Та за да погледна натам се наложи да ми звънне.... hahaha

Блонди
, хайде мома софиянка да ставаш,
че да си ми по на близичко!

# 114
Дидка и Шпунц е със син.  Peace
Тамън Блонди и Муци ще са комшийки.  Crazy
А и свекървата е супер.  Hug
Айде сватосваме наред , да дойде следващия.  Joy

# 115
  • Larnaca, Cyprus
добро утро олеееее някой да слага кайвето че аз немам време да се ровя за снимки Mr. Green Mr. Green
само се появявам на сутришен отчет ...... Mr. Green
муцееее после ще ти звънна да не пълним темата че да се разберам адже ба за какво иде въпрос Naughty Naughty Thinking
блонди по принцип във фразата ще се преведе във смисъл както слънцето изгрява и залязва така и звездите във случая са се разстлали или изгряли(художественото) иначе другото е ок... Peace Peace....ти с бабите не се базикай за зет че недай си боже ти звъне утре другиден на вратата някой ерген бабин Mr. Green Mr. Greenха да та видя тогава Mr. Green....кво стана с Лорка оправи ли се  Laughing
дидия и баба Жаба то кат ще предлагате ергени ми поне пускайте и снимков материал от семейните колекции блонди да избира  Mr. Green Mr. Green

пък ние вчера бяхме до Никозия разходихме се по главната улица която беше затворена за коли и всички хора си вървяха и си разглеждаха витрините пък аз така да се каже се ужким спънах пред един магазин и си харесах едно супер като якенце обаче дълго до под гъзето някъде пък на яката има кожа пък аз го искам без та ще ходим със мъжо без дацата да ги мерим и разглеждаме щото и магазина на един негов познат може да му направи и специална цена щото кака ви Кати все на скъпи работи се хвърля ..... Mr. Green Mr. Green....еййййй такава съм си аз може да не си купя две години обаче като си харесам нещо се уръсвам отвсякъде ........ми така де като е гарга да е рошава hahaha

олееееее давайте идеи за подарък на големия ми син че нищо не ми идва на акъла .....дори не ми казва и какво иска....вика мамо таз година ще ти докажа че няма Дядо Коледа няма да ти кажа нищо да видиш че няма да ми донесе каквото искам...... #Crazy #Crazy....олееееее горката аз ми сега newsm78 newsm78

момичета къде сте се изгубили бе ни на клона ни под клона дет викат бабите май сте на коледни покупки ли кво ли........... newsm78
айде до после....приятен ден на всички  bouquet

# 116

Ето го кафенцето и ДОБРО УТРО!
                          Муце,ма ние не сме гледали към вратата,ама като влезе готин тип си го засичаме  Laughing Радарите от младини не сме ги загубили даже сме ги усъвършенствали. Mr. Green
                          Кати,какво обича сина ти? Пък и да не уцелиш измисляй някакво обяснение за разминаването в желаното и полученото.Аз давам съвети ,но не съм сигурна дали ще хванат дикиш,защото моя малкия мъж Ран му обяснявам ,че Дядо Коледа ще донесе подаръци  Laughing той обаче нарежда ....това ще купи мама и тате,а ти Диди ми купи за Коледа еди какво си. Joy Joy Joy Дали ние му се струваме по-сигурни от Дядо Коледа ?! Mr. Green
                          Лек и весел ден,момичета!

# 117
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug
Видях,видях снимките аз.....Много сте готини...

Муцанчееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Много ми е драго,че те видях поне на снимка  Laughing Laughing Laughing Laughing

Блонде,със закъснение...ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАТКО ТИ!Да е здрав и още дълги години да сте заедно и да празнувате много празници!

И моя татко е на 73 години!  Blush

# 118
Привет дружина.   bouquet
Минавам само да се обадя , че съм на друг комп и фонетиката е различна от мойта , та само се мъча. ooooh!
Пиша , бриша.... ужасТ. Laughing

Кати , баба не мож ти помогна.  Mr. Green
Но , вземи нещо според интересите му.  Peace

За сега толкова , като си мина на моя комп ,повече. Peace

Лек и хубав ден.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 119
  • Видин
Привет, момичета! Hug

Влизам специално да благодря на Муци за красивата коледна картичка, която получих от нея. Hug Hug
Муци, на снимките сте прекрасни малката  Алекс и с "момъка" Hug Wink

Жужи, е права, че на снимките бабки няма - само готини и весели  жени! Peace Heart Eyes

Сега да ви почерпя, че милото ми  днес е рожденник:

Хубва ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт